- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.461
19 kasım ve 19 aralık SAT sizce ocakta ne zaman adet olmam lazım
evet hiç bişey yoktu bu ilk kez idrarda silik ama yinede sağlama yakın çift çizgi görmüştüm bu sonuç beni çok kötü yaptı
dış yada kimyasal gebelikten korkar oldum
bat 19 ocak duzenli oluyorsan
burda herkes ne güzel birbirine destek oluyor hoşuma gitti dogrusu :) allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese de en kısa zamanda bebiş versin....
Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük
Aynur abla ordamısın ses versene bana kötüyüm
Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük
Tatlım bak benim değerim de 3. yapışımda yüzde 60 artmadı. İki kat değil en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. Doktorum söyledi. İlk değer 18 ikinci 60 üçüncü 87 çıkmıştı. Doktor neden moralini bozuyorsun dedi. Artmış işte dedi. Herkeste aynı olmaz dedi. Bir de imkanın varsa rapor al ve yat. Ben iki gün yattım değer yükseldi. Yine ikiye katlamadı ama yüzde 60 ı geçti çok şükür. Ben yine de kendimi bütün sonuçlara hazır tutuyorum...Ayrıca bugün kardeşimin kaza geçirdiğini ve cezaevine konduğunu öğrendim. Ömrümde ağlamadığım kadar ağladım ve karnım çok şiddetli ağırmaya başladıYani şuan öyle bir kederin içindeyim ki, bebeğimi düşünemiyorum bile...Stres çok etkiliyor bizi...Bence bir kere daha yaptır cumartesi günü ve artık yaptırma. Bebek tutunmaya çalışıyor işte. Ona yardım et. İstirahat et, bol bol ballı su veya süt iç. Bir de çok dua et. Ben iki gündür elim karnımda sürekli "La tahsen inallahe meana" duasını okudum. "Üzülme, Allah bizimledir." manası. Çok zor çok ama çok zor, hamile kalmayı beklemekten bin kere daha zor ama beklemekten başka ne gelir elimizden kuzum. Şu iki gün ye iç yat. Cumartesi test yaptır acilde. Duruma göre ertesi hafta rapor ya da izin al canım. Allah yardımcın/mız olsun bitanem...TEKRAR EDİYORUM, HERKESİN DEĞERİ BİR OLMUYOR. İKİ KAT ARTIŞ DA ŞART DEĞİL. ZATEN BİZİMKİLER İKİNCİDE 3 KAT ARTTI. ÜÇÜNCÜ DE BİRAZ GERİ KALMALARI GAYET NORMAL İNŞALLAH. YÜZDE ALTMIŞ ARTMASI KAFİ...
ablacım cok geçmişler olsun umarım en kısa sürede salıvirler RAbbim yardımcınız olsun.. cok sıkma kendini bebişi düşün birazdaYüzde altmış arttı tatlım. hatta bir değer geçti bile. İçini ferah tutç Diğer testin iki kat artacak Allahın izniyle canım. Sorun yok tamam mı? Elimde makine hesapladım. Hadi kocaman gül bakalım ablana şimdi:)))
İyi uykular hepinize canlarım.
Tatlım bak benim değerim de 3. yapışımda yüzde 60 artmadı. İki kat değil en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. Doktorum söyledi. İlk değer 18 ikinci 60 üçüncü 87 çıkmıştı. Doktor neden moralini bozuyorsun dedi. Artmış işte dedi. Herkeste aynı olmaz dedi. Bir de imkanın varsa rapor al ve yat. Ben iki gün yattım değer yükseldi. Yine ikiye katlamadı ama yüzde 60 ı geçti çok şükür. Ben yine de kendimi bütün sonuçlara hazır tutuyorum...Ayrıca bugün kardeşimin kaza geçirdiğini ve cezaevine konduğunu öğrendim. Ömrümde ağlamadığım kadar ağladım ve karnım çok şiddetli ağırmaya başladıYani şuan öyle bir kederin içindeyim ki, bebeğimi düşünemiyorum bile...Stres çok etkiliyor bizi...Bence bir kere daha yaptır cumartesi günü ve artık yaptırma. Bebek tutunmaya çalışıyor işte. Ona yardım et. İstirahat et, bol bol ballı su veya süt iç. Bir de çok dua et. Ben iki gündür elim karnımda sürekli "La tahsen inallahe meana" duasını okudum. "Üzülme, Allah bizimledir." manası. Çok zor çok ama çok zor, hamile kalmayı beklemekten bin kere daha zor ama beklemekten başka ne gelir elimizden kuzum. Şu iki gün ye iç yat. Cumartesi test yaptır acilde. Duruma göre ertesi hafta rapor ya da izin al canım. Allah yardımcın/mız olsun bitanem...TEKRAR EDİYORUM, HERKESİN DEĞERİ BİR OLMUYOR. İKİ KAT ARTIŞ DA ŞART DEĞİL. ZATEN BİZİMKİLER İKİNCİDE 3 KAT ARTTI. ÜÇÜNCÜ DE BİRAZ GERİ KALMALARI GAYET NORMAL İNŞALLAH. YÜZDE ALTMIŞ ARTMASI KAFİ...
Yüzde altmış arttı tatlım. hatta bir değer geçti bile. İçini ferah tutç Diğer testin iki kat artacak Allahın izniyle canım. Sorun yok tamam mı? Elimde makine hesapladım. Hadi kocaman gül bakalım ablana şimdi:)))
İyi uykular hepinize canlarım.
canım benim şu an ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. "daha canlanmadan bu ne kadar bağlanma" diyenlere inat en başından daha küçük bi kan pıhtısıyken bağlanıyoruz bebişlerimize.
ama neticede çatlasak da patlasak da ağlasak da sonuç olcağına varıyo. eğer o bebişin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa o canlanıyo ve günü geldiğinde dünyaya geliyo. ama kısmetten öte ne söylesek boş.
sana gelince fatmacım ne olur kendini yıpratma. şu an için değerler dışında bi sıkıntın yok bildiğim kadarıyla. düşük, dış veya boş gebelik gibi bi durum olsa vücüdun çoktan sinyal verirdi. hep dedim yine diyorum içini ferah tut. psikolojinin hormanlarını olumsuz tetiklemesine izin verme. ben bu sitede ne mucizeler okudum. cumartesi gideceğin doktorun sana sölediklerine göre hareket edersin. hayat bir gündür o da bugün. bugün rahatla üzülmeyi bi kenara bırak. biliyorum çok zor ama şimdilik kendine ve susam tanene acı verme...
canım eğer kimyasal gebelik olsaydı şimidye kadar giderdi
yada dış gebelik olsaydı azda olsa lekelenme tarzında
kanaman olurdu sende bunlar yok çok şükür şöyle düşün sen adetine çok yakın bi zamanda
hamile kaldın o yüzden değerin daha yeni yeni yükseliyo
Hayırlı sabahlar hanımlar... Şöyle bir dün geçmişe baktımda Aynur ablanın durumuna çok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun... Kardeşine kavuşsun inşallah tez vakitte...
Fatmacım moralini bozma canım herkesin değerinin yükselme hızı bir olmuyor benim bir yakınımında başlarda çok yavaştı baya korktu o da ama şuan bir bebeği var... darısı başına olacak inşallah sen moralini bozma lütfen...
zizag canm okudum bi önceki sayfayı şimdi sakın üzülme bebeği seninle bişicik olmicak
bak hem sen benim umudumsun bende senle aynı durumdayım yarın kan vercem yine bakallım yükselmişmi
canlarım sizin morallariniz sayesinde ayaktayımm dün akşama göre daha iyiym umarım benim değerimde sizin akrabanın ki gibi olur bende bebeğimi kucağıma alırım
zuzucum senin değerlerin benden güzel olacak inşallah hemen hemen 3-4 katlıcak inşallah
canlarım sizin morallariniz sayesinde ayaktayımm dün akşama göre daha iyiym umarım benim değerimde sizin akrabanın ki gibi olur bende bebeğimi kucağıma alırım
zuzucum senin değerlerin benden güzel olacak inşallah hemen hemen 3-4 katlıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?