- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.481
canım yaa benim de bi arkadaşımın adetinin 2 gün geçmesiyle kan değeri 3,38 di adeti beklemiş olmayınca 1 hafta sonra tekrar gitmiş değeri çok yükseliş şimdi çok tatlı bir bebeği var kucağında
bence bizimki geç döllenme öyle hissediyorum
ama şu çok önemli stres yapmıcaz.. olacağına yürekten inanmak lazım ancak bu şekilde tutunurlar bize
ha şöyle yaaa iyi olacaksın tabi bebişinin senin desteğine ihtiyacı var sen güçlü ol ki o sana kolay tutunsun canım bak ben bu sabah kırmızı kartı yedim hemde bir gün önceden ::::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
işte benim bugün 9 gün geçti canımı sıkan en büyük şeyde o zaten umarım iyi olur canım
hayırlısı olsun kuzum senin için gelecek ay daha sıkı çalışırsın bebeğimmmm
Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük
merhaba arkadaslar yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, bende nasipse bu ay bekliyorum bakalım heyecanla :)
ayyyyy gözlerim döndü bacılar ne çok kaynatmışsınızzz...
valla fulyacım bi daha sakın beni şurdan burdan aradılar deme. bak yemek muhabbetini sen açmışın yinearıcaklar gene seni haberin olsun.
valla kızlar kadayıftı kerevizdi pasta tabanıydı derken benim gözüm döndü. allahtan evde yicek pasta börek yok şu an yoksa akşam akşam kalorileri alcaktım yine
canm bi düşünsene adetinden 1 2 gün önce kaldıysan yani geç döllenme ise normal bu değer
o arkadaşımın seninkinden daha düşüktü değeri olacak inşlh ben inanıyorum iyi düşün iyi olsun
günaydın hatuniçelerimmmm güzel hamişlerimmmmm
Esracım hastalanmışsın üzülme vakti zamanını bekliyo bebişleirmiz tez zamanda güzel hbrler alıcaz inşallah bizde ilk gün böyle oluyor boğazı düğüm düğüm insanın bilirim o duyguyu ne kadardır deniyosunuz bilmiyorum ama çok sabır gerektiren birşey bu Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Aynur ablammmm çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kardeşine kavuştursun bu kederli günlerde bebeğin için güçlü olmak zorundasın çok zor bir sınav biliyorum ama sende bu kudret var ben inanıyorum rabbim korusun sizi iyi hbrlerini bekliyorum ...
kızlar bende dün gece ateşlendim korktuğum basıma geldi eşimden bana geçti hastalık o toparladı ben yamuluyordum neredeyse ateşim 38,3 tü eve gittiğimde hemen bişeyler atıştırıp ilaç ve vitamin takviyesi yaptım ateş düşürücü 2 saatte normale çevirdi ateşimi butun gecede yattım toparladım inşallah en azından sadece boğazımda ağrı hastalık tam sarmadan yetiştim sanırımmmm :2:
günaydın kızlar..............
fatoş nasılsın canım, dün test yaptırmıştın kaçırdım ne çıktı..........
evet canım öyleyse belkide haklısın o kadar geç döllenmişmidir acaba diye düşünüyorum neyse iyi düşüncem iyi olsun
cnm çok geçmiş olsun çalışıyorsun birde bol bol ıhlamur iç ii geliyor emin ol bide kaynananlar gelcekti senn ya inş toparlanırsın
Günaydın fulimmm , hayırlısı olsun hakkında inşallah ...............
sağol kuzum vucut kırgınlığımı dün attım sanırım ilaçlar da yanımda dediğin gibi bi ıhlamur içeyim ben isteyen var mı :))))
evet k.validemler gelicek p.tesi gunu toparlanmam lazım yarın temizlik pazar günü yemek yapmam lazımmm hasta olmak gibi bi lüksüm yokk
:) walla ii olur bi ıhlamur :)
off sorma temizlik derdi bende de var yarın ypcam annem yok izmirde babam ve kardeşim haftasonu bendeler akşam gidip bnde yemek ypcam yarın kocamın eğitimi var bnde rahat rahat temizliğimi yaparım :)
günaydın hatuniçelerimmmm güzel hamişlerimmmmm
Esracım hastalanmışsın üzülme vakti zamanını bekliyo bebişleirmiz tez zamanda güzel hbrler alıcaz inşallah bizde ilk gün böyle oluyor boğazı düğüm düğüm insanın bilirim o duyguyu ne kadardır deniyosunuz bilmiyorum ama çok sabır gerektiren birşey bu Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Aynur ablammmm çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kardeşine kavuştursun bu kederli günlerde bebeğin için güçlü olmak zorundasın çok zor bir sınav biliyorum ama sende bu kudret var ben inanıyorum rabbim korusun sizi iyi hbrlerini bekliyorum ...
kızlar bende dün gece ateşlendim korktuğum basıma geldi eşimden bana geçti hastalık o toparladı ben yamuluyordum neredeyse ateşim 38,3 tü eve gittiğimde hemen bişeyler atıştırıp ilaç ve vitamin takviyesi yaptım ateş düşürücü 2 saatte normale çevirdi ateşimi butun gecede yattım toparladım inşallah en azından sadece boğazımda ağrı hastalık tam sarmadan yetiştim sanırımmmm :2:
gel canım birlikte içelim ıhlamuru :))
benim kociş yarın evde nereye sepetlesemde rahat iş yapsam diyorum normalde işin çoğunu o yapar neredeyse ama şimdi oda hasta nazlımı nazlııı hiç çekemiycem onu temizlik yaparken yeni toparlıyo zaten onu gönderim ben yapıyım daha iyi
aynn öle bnmkide yapar ama yarın yok
iş başa düştü bi kere allah kolaylık versin allahtan c.tesi çalışmıyorum da rahatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?