Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

işte benim bugün 9 gün geçti canımı sıkan en büyük şeyde o zaten umarım iyi olur canım

hayırlısı olsun kuzum senin için gelecek ay daha sıkı çalışırsın bebeğimmmm

işte benim bugün 9 gün geçti canımı sıkan en büyük şeyde o zaten umarım iyi olur canım

canm bi düşünsene adetinden 1 2 gün önce kaldıysan yani geç döllenme ise normal bu değer
o arkadaşımın seninkinden daha düşüktü değeri olacak inşlh ben inanıyorum iyi düşün iyi olsun

hayırlısı olsun kuzum senin için gelecek ay daha sıkı çalışırsın bebeğimmmm

inşallah canım geçen ay bu derece üzülmemiştim nedense içim çok acıdı hüngür hüngür ağlayasım var

keçiboynuzu kürünü bilen varmı? marketten keçiboynuzu aldım ama nasıl kaynatıcam içine ne eklicem bilmiyorum. eşim için hazırlamak istiyorumda sen biliyomusun canım?

Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük

fatmammm bebeğim üzme kendini susamcık sağlam adımlarla temkinli yürüyo yerleşeceği yere rabbime emanet et kendini dinlenmende yarar var yarın dr dan sonra olmazsa rapor al yat dinlen evde önümüzdeki hafta tüm sikayetlerinide not al druna söyle hepsini canımsın benimmm

merhaba arkadaslar yeni üyeyim ilk defa yazıyorum, bende nasipse bu ay bekliyorum bakalım heyecanla :)

toprakçım hoşgeldin rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallahhh

tubişimmmmmmmmmmmmmmm öyle deme ama yaaaaaaaa kaygana gelcek yemek yapmam lazım kendim için bişi istemiyommm

günaydın hatuniçelerimmmm güzel hamişlerimmmmm

Esracım hastalanmışsın üzülme vakti zamanını bekliyo bebişleirmiz tez zamanda güzel hbrler alıcaz inşallah bizde ilk gün böyle oluyor boğazı düğüm düğüm insanın bilirim o duyguyu ne kadardır deniyosunuz bilmiyorum ama çok sabır gerektiren birşey bu Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Aynur ablammmm çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kardeşine kavuştursun bu kederli günlerde bebeğin için güçlü olmak zorundasın çok zor bir sınav biliyorum ama sende bu kudret var ben inanıyorum rabbim korusun sizi iyi hbrlerini bekliyorum ...

kızlar bende dün gece ateşlendim korktuğum basıma geldi eşimden bana geçti hastalık o toparladı ben yamuluyordum neredeyse ateşim 38,3 tü eve gittiğimde hemen bişeyler atıştırıp ilaç ve vitamin takviyesi yaptım ateş düşürücü 2 saatte normale çevirdi ateşimi butun gecede yattım toparladım inşallah en azından sadece boğazımda ağrı hastalık tam sarmadan yetiştim sanırımmmm :2:

canm bi düşünsene adetinden 1 2 gün önce kaldıysan yani geç döllenme ise normal bu değer
o arkadaşımın seninkinden daha düşüktü değeri olacak inşlh ben inanıyorum iyi düşün iyi olsun

evet canım öyleyse belkide haklısın o kadar geç döllenmişmidir acaba diye düşünüyorum neyse iyi düşüncem iyi olsun

cnm çok geçmiş olsun çalışıyorsun birde bol bol ıhlamur iç ii geliyor emin ol bide kaynananlar gelcekti senn ya inş toparlanırsın

cnm çok geçmiş olsun çalışıyorsun birde bol bol ıhlamur iç ii geliyor emin ol bide kaynananlar gelcekti senn ya inş toparlanırsın

sağol kuzum vucut kırgınlığımı dün attım sanırım ilaçlar da yanımda dediğin gibi bi ıhlamur içeyim ben isteyen var mı :))))

evet k.validemler gelicek p.tesi gunu toparlanmam lazım yarın temizlik pazar günü yemek yapmam lazımmm hasta olmak gibi bi lüksüm yokk

:) walla ii olur bi ıhlamur :)

off sorma temizlik derdi bende de var yarın ypcam annem yok izmirde babam ve kardeşim haftasonu bendeler akşam gidip bnde yemek ypcam yarın kocamın eğitimi var bnde rahat rahat temizliğimi yaparım :)

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

gel canım birlikte içelim ıhlamuru :))

benim kociş yarın evde nereye sepetlesemde rahat iş yapsam diyorum normalde işin çoğunu o yapar neredeyse ama şimdi oda hasta nazlımı nazlııı hiç çekemiycem onu temizlik yaparken yeni toparlıyo zaten onu gönderim ben yapıyım daha iyi

Amin canım inşallah... çok yeni aslında canım 3 ay oluyo ama ben sabırsızım galiba ( kafama tüküreyim 6 ay korundum halt varmış gibi sanki hemen olucakmış gibi şimdiki aklım olsa korunmazdım ne cahilmişim hemen olur sanıyodum...

Geçmiş olsun canım bol havuç suyu yada nar suyu sık evde ve taze taze iç onlar direk kana karıştığı için kapsül vitaminlerden daha etkili oluyor ve daha sağlıklı canım... portakalla karışık greyfurtta iyi gelir bak ) Yediğin içtiğin şifa olsun canım

aynn öle bnmkide yapar ama yarın yok

iş başa düştü bi kere allah kolaylık versin allahtan c.tesi çalışmıyorum da rahatım :)

aynn öle bnmkide yapar ama yarın yok

iş başa düştü bi kere allah kolaylık versin allahtan c.tesi çalışmıyorum da rahatım :)

yyaaa bide ben yarın 3 e kadar çalışıyorummm eve gitmem 4 geceye kadar temizlik yaparım artık bu akşamda bi market yaparız pazar günü dışarı bi kuaför için çıkarım sabahtan sonrada yemeğe girişirim artık ne plan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…