- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.501
inşallah canım geçen ay bu derece üzülmemiştim nedense içim çok acıdı hüngür hüngür ağlayasım var
keçiboynuzu kürünü bilen varmı? marketten keçiboynuzu aldım ama nasıl kaynatıcam içine ne eklicem bilmiyorum. eşim için hazırlamak istiyorumda sen biliyomusun canım?
Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.
pekmez yedirdim ben kuzum kürü bilimiyorum
Sanada hayırlı cumalar canımmmm
Herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah hanımlar... Rabbim bugünün hatırı hürmetine herkesin gönlünün muradını versin İnşallah...
fatmammm bebeğim üzme kendini susamcık sağlam adımlarla temkinli yürüyo yerleşeceği yere rabbime emanet et kendini dinlenmende yarar var yarın dr dan sonra olmazsa rapor al yat dinlen evde önümüzdeki hafta tüm sikayetlerinide not al druna söyle hepsini canımsın benimmm
toprakçım hoşgeldin rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallahhh
tubişimmmmmmmmmmmmmmm öyle deme ama yaaaaaaaa kaygana gelcek yemek yapmam lazımkendim için bişi istemiyommm
yarın çıkacak herşey ortaya fulyammm dua edin banan ne olur ne olurr alıcam rapor hatta anneme gidicemmmm
yyaaa bide ben yarın 3 e kadar çalışıyorummm eve gitmem 4 geceye kadar temizlik yaparım artık bu akşamda bi market yaparız pazar günü dışarı bi kuaför için çıkarım sabahtan sonrada yemeğe girişirim artıkne plan ama
cnm zizag üzme kendini hayırlısı ile alırsın o güzel haberi adetli iken hamile kalanlar bile var inş sende hamişsindir
Günaydın fulimmm , hayırlısı olsun hakkında inşallah ...............
pekmez yedirdim ben kuzum kürü bilimiyorum
kızlar günaydın ben geldim... doktordan geldim.. tahlillerimi verdim daha çıkmadı. karından ultrasonla baktı ama hiç bişey göremedi. idrara sıkış tekrar gel dedi ben de sıkışınca tekrar gidicem
aaa bak bende pekmez alım kızzz
aminnnn esramm aminnnn
Sanada hayırlı cumalar canımmmm
Herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah hanımlar... Rabbim bugünün hatırı hürmetine herkesin gönlünün muradını versin İnşallah...
kızlar günaydın ben geldim... doktordan geldim.. tahlillerimi verdim daha çıkmadı. karından ultrasonla baktı ama hiç bişey göremedi. idrara sıkış tekrar gel dedi ben de sıkışınca tekrar gidicem
inşallah kuzular iremcim okursun diye tekrar yazmadım gücüm kalmıyor o konuyu hatırladıkca
canımm dualarımız seninle hayırlısıyla herşey güzel olucak yüreğini ferah tut bu arada annen nerede cnm ?
aldırın en azından enerjiniz fazla olur keçiboynuzu pekmezi on numara
Tamam canım pekmezi var evde içireyim, tazesini de kaynatır suyunu içiririm inşallah faydası olur...
nete şöyle bir baktımda senelerce olmayıpta bu suya 1-2 ay devam edip allahın izni ile hamile olduğunu yazan çok kişi var inşallah bizde de faydalı olur...
birde ona takviye destek yapalım bakalım Allah büyüktür olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?