- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.561
inşallah dediğin gibi olur canım
saol bitanem benim ben kociş gibi nazlanmadım çalışıyorum işte ilaç takviyeside var toparlarım inşallah yarına kadar
Yelizimmm çok geçmiş olsun kuzummmm git dra da rahatla diş ağrısı nalet bi ağrıdır. Ama yinede aklınızda olsun arkadaşlar eğer gece aniden dişiniz tutarsa ki diş gece tutar biliyorsunuz gripin vardır bilirsiniz onun içindeki tozu alın azıcık ıslattınız pamuğu o toza basın sonrada o pamuğu alıp ağrıyan dişinize koyun ağrısını dindirip uyumanızı sağlayacaktır sabahta dr gidersiniz
sağol canımm çok ağrıyor ya dayanamıyorum valla ne olacaksa olsun diyip gidicem artık aslında ben gitmek istemiyordum da eşim çok zorladı bana kalsa bu ağrıyı çeker hala gitmezdim
yelizcim korkarak gidersen zaten ister istemez kötü geçer o yüzden rahat git :)
canım çekmekle bitmez onun ağrısı korkma zaten hissetmiyorsun azı fln
ya bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve benim ki azı dişim çürük ve biraz da ete girmiş o yüzden çok korkuyorum inşallah hissetmem azı dişi çekerken hissediliyor mu?
tıpkı sen gibi
bak tam bnlik konu bnm eşimde aynı senn gibiydi ona ilaç verdiler sonra çektiler yada sennkine acil müdahele edilirse iğne ile uyuştururlar öle çekerler ama eşim fazla hissetmedim dedi cnm korkma o yüzden
mutlu haberi vericem az sonra :)çatlıcazz burda hepimiz hadi mutlu olmak istiyoruz :)
günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen
ya bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve benim ki azı dişim çürük ve biraz da ete girmiş o yüzden çok korkuyorum inşallah hissetmem azı dişi çekerken hissediliyor mu?
mutlu haberi vericem az sonra :)
geçmiş olsun yelizcim...diş ağrısıııı ayy allah kimsenin başına vermesin.
Canım dişini hemen çektirme derim. Zaten apse yapmışsa çekmezler de çürük de olsa kanal tedavisi vs yaptır kendi dişinin yerini hiç bişey tutmaz. çektirsen oraya mecburen diş yaptırcan tedavisi varsa bence tedavi ettir çektirme.
Bu arada ben de gittim geldim doktora allahtan sıra yoktu da hemen aldı ultrasona. Benim susamcım 7 mm mişBu kadar söyledi sadece. öğleden sonra da tahlil sonuçları için gidicem
Bu doktoru hiç sevmedim insan bi söyler kaç haftalık nedir ne değildir dikkat et şöyle böylee
ağzın bal yesin arkadaşım inşallah öyle yaparlar ya düşünüyorum önce dişi etten çıkaracak sonra çekicek çok korkuyorum yaa düşündükçe:18::18::18:
geçmiş olsun yelizcim...diş ağrısıııı ayy Allah kimsenin başına vermesin.
canım dişini hemen çektirme derim. zaten apse yapmışsa çekmezler de çürük de olsa kanal tedavisi vs yaptır kendi dişinin yerini hiç bişey tutmaz. Çektirsen oraya mecburen diş yaptırcan tedavisi varsa bence tedavi ettir çektirme.
Bu arada ben de gittim geldim doktora Allahtan sıra yoktu da hemen aldı ultrasona. Benim susamcım 7 mm mişBu kadar söyledi sadece. Öğleden sonra da tahlil sonuçları için gidicem
bu doktoru hiç sevmedim insan bi söyler kaç haftalık nedir ne değildir dikkat et şöyle böylee
Bu arada ben de gittim geldim doktora Allahtan sıra yoktu da hemen aldı ultrasona. Benim susamcım 7 mm mişBu kadar söyledi sadece. Öğleden sonra da tahlil sonuçları için gidicem
bu doktoru hiç sevmedim insan bi söyler kaç haftalık nedir ne değildir dikkat et şöyle böylee
kızlar ağrı bir başlıyor sonra hafif kesiliyor sonra yine başlıyor ağrı geçince gitmesem mi diyorum ama yok yok en iyisi ben ufaktan ufaktan kalkıyım artık...
teşekkür ederiz teyzesiiiii senin susamın arkdaşı :)
ayy yeliz şuan sanki karşımda kocam var :)
oda senn gibi yptı 1 kaç kere en son çare doktora gitti kızım daha kötü olmadan git bnce gitmelisin git git git bak hamişsem bebişimde öle dio gitsin yeliz teyzem dio :)
geçmiş olsun yelizcim...diş ağrısıııı ayy Allah kimsenin başına vermesin.
canım dişini hemen çektirme derim. zaten apse yapmışsa çekmezler de çürük de olsa kanal tedavisi vs yaptır kendi dişinin yerini hiç bişey tutmaz. Çektirsen oraya mecburen diş yaptırcan tedavisi varsa bence tedavi ettir çektirme.
evet canım bende biraz nazlıyımben onun yeliz teyzem diyen dillerini yerim inşalllah hamişsindir tatlım üzerimi giyiniyorum birazdan gidicem sizde benim için dua edin ama :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?