Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

taş gibi hatunsun vesselam vessepet

yelizcim korkarak gidersen zaten ister istemez kötü geçer o yüzden rahat git :)

canım çekmekle bitmez onun ağrısı korkma zaten hissetmiyorsun azı fln

ya bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve benim ki azı dişim çürük ve biraz da ete girmiş o yüzden çok korkuyorum inşallah hissetmem azı dişi çekerken hissediliyor mu?

ya bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve benim ki azı dişim çürük ve biraz da ete girmiş o yüzden çok korkuyorum inşallah hissetmem azı dişi çekerken hissediliyor mu?

bak tam bnlik konu bnm eşimde aynı senn gibiydi ona ilaç verdiler sonra çektiler yada sennkine acil müdahele edilirse iğne ile uyuştururlar öle çekerler ama eşim fazla hissetmedim dedi cnm korkma o yüzden

bak tam bnlik konu bnm eşimde aynı senn gibiydi ona ilaç verdiler sonra çektiler yada sennkine acil müdahele edilirse iğne ile uyuştururlar öle çekerler ama eşim fazla hissetmedim dedi cnm korkma o yüzden

ağzın bal yesin arkadaşım inşallah öyle yaparlar ya düşünüyorum önce dişi etten çıkaracak sonra çekicek çok korkuyorum yaa düşündükçe:18::18::18:

çatlıcazz burda hepimiz hadi mutlu olmak istiyoruz :)
mutlu haberi vericem az sonra :)

geçmiş olsun yelizcim...diş ağrısıııı ayy Allah kimsenin başına vermesin.

canım dişini hemen çektirme derim. zaten apse yapmışsa çekmezler de çürük de olsa kanal tedavisi vs yaptır kendi dişinin yerini hiç bişey tutmaz. Çektirsen oraya mecburen diş yaptırcan tedavisi varsa bence tedavi ettir çektirme.

Bu arada ben de gittim geldim doktora Allahtan sıra yoktu da hemen aldı ultrasona. Benim susamcım 7 mm miş Bu kadar söyledi sadece. Öğleden sonra da tahlil sonuçları için gidicem

bu doktoru hiç sevmedim insan bi söyler kaç haftalık nedir ne değildir dikkat et şöyle böylee

maşallah sübanallah yerim ben o susamıııı

maşallah minik susamımıza canım benim bu dişim bir keredaha böyle ağrıdı dişçi temizledi sinirlerini aldı ertesi gün diğer dişçiye gittim o da hap falan verdi 7 8 ay hiç ağrımadı şimdi niye böyle oldu anlamadım önerilerin için sağol canım doktora bir sorarım ona göre birşey yapar artıkk

kızlar ağrı bir başlıyor sonra hafif kesiliyor sonra yine başlıyor ağrı geçince gitmesem mi diyorum ama yok yok en iyisi ben ufaktan ufaktan kalkıyım artık...

ay maaşallah çok sevindim canımmmmmm
senin susamını sevsinler sen ve bebişin Allaha emanet canım Rabbim nazarlardan korusun sizi...

kızlar ağrı bir başlıyor sonra hafif kesiliyor sonra yine başlıyor ağrı geçince gitmesem mi diyorum ama yok yok en iyisi ben ufaktan ufaktan kalkıyım artık...

ayy yeliz şuan sanki karşımda kocam var :)

oda senn gibi yptı 1 kaç kere en son çare doktora gitti kızım daha kötü olmadan git bnce gitmelisin git git git bak hamişsem bebişimde öle dio gitsin yeliz teyzem dio :)

evet canım bende biraz nazlıyım ben onun yeliz teyzem diyen dillerini yerim inşalllah hamişsindir tatlım üzerimi giyiniyorum birazdan gidicem sizde benim için dua edin ama :26::26::26:

DİDOOOOŞUMMMMM MAŞŞALLAHH YAAAAAA KURBAN OLURUM O SUSAMA BEN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…