Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sinirleri aldıktan sonra doldurmadı mı orayı doktor? ne acayip bi iş yapmış eğer doldurmadıysa..

ay maaşallah çok sevindim canımmmmmm
senin susamını sevsinler sen ve bebişin Allaha emanet canım Rabbim nazarlardan korusun sizi...

aman da aman masallahh:)))

altta ki mesajda didem yazıyor ama :26::26::26:

sonradan düzenlemiş :)

cnm tebrik ederim öpüorum susamı darısı başımıza

benim susam mı o yoksa

evet canım senin susamla benim susam arkdaş olcaklar :)

Teşekkür edeirm kızlar inşallah ben de teyze olurum da sizin susamları severim

kızlar ben gidiyorum gazam mübarek ola görüşmek üzere dualarınızı esirgemeyin lütfen

teşekkür ederiz teyzesiiiii senin susamın arkdaşı :)

aminn canimm yaa insallah. en kisa zamanda olsun amaaa:)

inşallah canım susam sokağına göndeririz oynarlar

dışarıda soğuk yağmurlu bir hava var, adetin ilk gününün verdiği sancı, ağrı ve sinir buhranıda üstüne eklenince feci bunaldım ne yapsam kızlar evden çıkasımda yok evde yalnız durmakta sıkıcı offf depresif oldum ben yine (( fulyaaaaaaaaa paylaş neşeli birşeylerde havamızı bulalım kuzummmmmm

kuzuşummm kasma kendini sıkmada istersen bi yürüyüş yap diyeceğim ama çoğu zaman iyi gelirken bazen ters tepebiliyo hele adet sancısı varken en güzeli otur bi köşeye çek üstüne yorgan vs güzel bide çay al eline ben patlatıyorum şimdi sarkıları sen mrk etme

ESRACIMM BAK BEN BUNU ÇOK SEVERİM ÇOK GÜZEL OYNUYO ÇOCUKKK EŞİM SİNİR OLUYO GERÇİ AMA İZLE NEŞEN YERİNE GELSİNN [video=youtube;47RJ0ZA_tYY]http://www.youtube.com/watch?v=47RJ0ZA_tYY[/video]

[video=youtube;jLcMQgWTXcQ]http://www.youtube.com/watch?v=jLcMQgWTXcQ[/video]

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118:

ESRACIMM BAK BEN BUNU ÇOK SEVERİM ÇOK GÜZEL OYNUYO ÇOCUKKK EŞİM SİNİR OLUYO GERÇİ AMA İZLE NEŞEN YERİNE GELSİNN [/video]

ayyyyyyyy sen harikasın yaaa cansın teşekkür ederimmmmmm valla oturduğum yerde oynuyorum ooooh yandan bizim kızılcıklarda olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…