- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.581
YELİZİMMM MAŞŞALLAHH YAAAAAA KURBAN OLURUM O SUSAMA BEN
Fulyacım kalbin didem diyo ama klavyen yeliz yazmış
teşekkür ederiz teyzesiiiii senin susamın arkdaşı :)
maşallah minik susamımızacanım benim bu dişim bir keredaha böyle ağrıdı dişçi temizledi sinirlerini aldı ertesi gün diğer dişçiye gittim o da hap falan verdi 7 8 ay hiç ağrımadı şimdi niye böyle oldu anlamadım önerilerin için sağol canım doktora bir sorarım ona göre birşey yapar artıkk
ay maaşallah çok sevindim canımmmmmm
senin susamını sevsinlersen ve bebişin Allaha emanet canım Rabbim nazarlardan korusun sizi...
aman da aman masallahh:)))
altta ki mesajda didem yazıyor ama :26::26::26:
cnm tebrik ederim öpüorum susamı darısı başımıza
benim susam mı o yoksa
sinirleri aldıktan sonra doldurmadı mı orayı doktor? ne acayip bi iş yapmış eğer doldurmadıysa..
fulyacım kalbin didem diyo ama klavyen yeliz yazmış
evet bitanemmmm kalbimm sevincim seninle aklım yelizde diş ağrısı sebebiyleee
teşekkür ederiz teyzesiiiii senin susamın arkdaşı :)
aminn canimm yaa insallah. en kisa zamanda olsun amaaa:)sinirleri aldıktan sonra doldurmadı mı orayı doktor? ne acayip bi iş yapmış eğer doldurmadıysa..
sonradan düzenlemiş :)
evet canım senin susamla benim susam arkdaş olcaklar :)
Teşekkür edeirm kızlar inşallah ben de teyze olurum da sizin susamları severim
kızlar ben gidiyorum gazam mübarek ola görüşmek üzere dualarınızı esirgemeyin lütfen
sinirleri aldıktan sonra doldurmadı mı orayı doktor? ne acayip bi iş yapmış eğer doldurmadıysa..
evet canım senin susamla benim susam arkdaş olcaklar :)
Teşekkür edeirm kızlar inşallah ben de teyze olurum da sizin susamları severim
ayy yirim ben seni yirimm canım benimBen malesef şimdi gidiyorum
dışarıda soğuk yağmurlu bir hava var, adetin ilk gününün verdiği sancı, ağrı ve sinir buhranıda üstüne eklenince feci bunaldım ne yapsam kızlar evden çıkasımda yok evde yalnız durmakta sıkıcı offf depresif oldum ben yine(( fulyaaaaaaaaa paylaş neşeli birşeylerde havamızı bulalım kuzummmmmm
ESRACIMM BAK BEN BUNU ÇOK SEVERİM ÇOK GÜZEL OYNUYO ÇOCUKKK EŞİM SİNİR OLUYO GERÇİ AMA İZLE NEŞEN YERİNE GELSİNN [video=youtube;47RJ0ZA_tYY]http://www.youtube.com/watch?v=47RJ0ZA_tYY[/video]
kuzuşummm kasma kendini sıkmada istersen bi yürüyüş yap diyeceğim ama çoğu zaman iyi gelirken bazen ters tepebiliyo hele adet sancısı varken en güzeli otur bi köşeye çek üstüne yorgan vs güzel bide çay al eline ben patlatıyorum şimdi sarkıları sen mrk etme
ESRACIMM BAK BEN BUNU ÇOK SEVERİM ÇOK GÜZEL OYNUYO ÇOCUKKK EŞİM SİNİR OLUYO GERÇİ AMA İZLE NEŞEN YERİNE GELSİNN [/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?