Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canımcım çok sağolll evet k.validemler gelicek yaklaşık 2 hafta bende olucaklar

umarım bize pazar veya p.tesi güzel hbrler verip sevindirirsinnn

sizi seviyorum len kuzular iyiki varsınız fulimmmm öpüyorummmm

tşekkürler kızlar umarım iyi haberler olur.. doktorun görememesine üzüldüm yaa ama idrara hiiiiççç sıkışık değildim aç karnına olunca bi de idrar tahlili için bile azcık çıktı

kendimi motive etmeye çalışyorum

canımcım çok sağolll evet k.validemler gelicek yaklaşık 2 hafta bende olucaklar

umarım bize pazar veya p.tesi güzel hbrler verip sevindirirsinnn

ooo büyük misafir varmış desene... Çok kolay gelsin.. ondan dedin sen :) sessiz sedasız gizli kapaklı.... ha haaa haaaaaaa
benim de iki hafta sonra geliyorlar şimdiden o konuda kaygısı sardı...

yok kuzum ya sanmıyorum aslında iyi haber vereceğimi filan da işte adet öncesi duygu karmaşası benim ki....

fatmacım ben geçmişi okumadım daa sen neyi stres yaptın ben fransız kaldım konuya?? kan sonucun mu çıktı yoksa çıkmadı da onu mu bekliyosun?

inşallah canımmm...

pazar günü ve sonraki günler hep çift çizgi görmeni sonrada bebeişine kavuşmanı diliyorum canımm

bu hafta benim sabır sınavım oldu benim kadar sabırsız bi kadın bir haftadır doktora gitmedim inş güzel olsun herşey hepimiz için

hımmm peki k.validen sende değil mi? ayıp olmazmı o geldi benim aklıma zaten baban gelsin alsın seni otobüsle gitme bitanem

kayınvalidem bizim için misafir gibi değil evin insanı yani ben olmasamda evde durur bi ömür beraber yaşıcaz çünkü ayrıca eltimde yakınımda zaten olmazsa onlara geçer evde tek olursam çok sıkılırım hem kardeşim tatile gircek onla takılırım kuzenlerim gelcek izmite hep beraber olmak bana ii gelir moral olarakta

anladım kuzum ben öylesine sordum sana ne iyi gelicekse onu yap bitanem ama dediğim gibi babanın gelip alması daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…