- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.521
Kızlar günaydın!...............
Ay ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsinio yüzden atladığım güzel hbaer varsa şimdiden özür dilerim....
Aynurcum kardeşine çok üzüldüm,, detay sorup daha çok canını sıkmak istemiyorumAllah en kısa zamanda sizlere kavuştursun... Üzülme diyemiyorum sana çünkü kardeşi olan biri olarak bilirim kardeş demek can yarısı demek!...
Fatmacım çok stresli görüyorum seniyapma güzelim ya bak şurda bir gün kaldı doktor muayenene yarın inşallah güzel şeyler duyarsın...
Fulyacım sana da eşine de çok geçmiş olsun... misafirler var heralde yemek tarifleri havada uçuşmuş :) Çok çok kolay gelsin...
Ayvareçelim çok laçışmışsın hala da yoğunsun anlaşılan... kolay gelsin sana da...
Anticim hala dönmemişsin yuvana,,, umarım keyifler sağlık sıhhat iyidir canım....
İremneva, çipçilek, beyaz lilyum, toprak ve nickini hatırlayamadığım/atladığım topiğin sevgili gacıları,,, inşallah bu ya umduğumuza nail olduğumuz ay olur.. Sabır ve dua!...
Gelelim bana yarın büyük gün...
Çok çalıştık bu ay ama nedense pek umudum yok... diğer yandan da gün yaklaştıkça bişeyler beni dürtüyor belirti aramaya... Ve hiçbir belirtim yok :)
sadece pazardan beri göğüslerin acayip sisti ve ağrıyor ama o da zaten benim standart regl belirtim...
bekleyeceğiz ve göreceğiz... umarım yarın gelen giden olmaz ve pazar günü test yapar ve çift çizgi görürüm...
günaydın yawrum hoşgeldinnnn hayırlı hbrler al bizide sevindir kuzucummm
fatmammm güzel arkadasım serçe kadar yüreğinin sancısını anlıyorum yarın drunla görüşünce daha iyi bir sonuç alıcaksın belki takviye ilaç fln verir sen yüreğini ferah tut
kocaelinde çok yakın yani hatta babama gel al desem alır otobüste bile göndermez beni
canımcım çok sağolll evet k.validemler gelicek yaklaşık 2 hafta bende olucaklar
umarım bize pazar veya p.tesi güzel hbrler verip sevindirirsinnn
sizi seviyorum len kuzular iyiki varsınız fulimmmm öpüyorummmm
hımmm peki k.validen sende değil mi? Ayıp olmazmı o geldi benim aklıma zaten baban gelsin alsın seni otobüsle gitme bitanem
Ay ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsinio yüzden atladığım güzel hbaer varsa şimdiden özür dilerim....
Aynurcum kardeşine çok üzüldüm,, detay sorup daha çok canını sıkmak istemiyorumAllah en kısa zamanda sizlere kavuştursun... Üzülme diyemiyorum sana çünkü kardeşi olan biri olarak bilirim kardeş demek can yarısı demek!...
Fatmacım çok stresli görüyorum seniyapma güzelim ya bak şurda bir gün kaldı doktor muayenene yarın inşallah güzel şeyler duyarsın...
Fulyacım sana da eşine de çok geçmiş olsun... misafirler var heralde yemek tarifleri havada uçuşmuş :) Çok çok kolay gelsin...
Ayvareçelim çok laçışmışsın hala da yoğunsun anlaşılan... kolay gelsin sana da...
Anticim hala dönmemişsin yuvana,,, umarım keyifler sağlık sıhhat iyidir canım....
İremneva, çipçilek, beyaz lilyum, toprak ve nickini hatırlayamadığım/atladığım topiğin sevgili gacıları,,, inşallah bu ya umduğumuza nail olduğumuz ay olur.. Sabır ve dua!...
Çok çalıştık bu ay ama nedense pek umudum yok... diğer yandan da gün yaklaştıkça bişeyler beni dürtüyor belirti aramaya... Ve hiçbir belirtim yok :)
sadece pazardan beri göğüslerin acayip sisti ve ağrıyor ama o da zaten benim standart regl belirtim...
bekleyeceğiz ve göreceğiz... umarım yarın gelen giden olmaz ve pazar günü test yapar ve çift çizgi görürüm...
hımmm peki k.validen sende değil mi? ayıp olmazmı o geldi benim aklıma zaten baban gelsin alsın seni otobüsle gitme bitanem
kim kocaelinde yaşıyor kızlarrr
kayınvalidem bizim için misafir gibi değil evin insanı yani ben olmasamda evde durur bi ömür beraber yaşıcaz çünkü ayrıca eltimde yakınımda zaten olmazsa onlara geçer evde tek olursam çok sıkılırım hem kardeşim tatile gircek onla takılırım kuzenlerim gelcek izmite hep beraber olmak bana ii gelir moral olarakta
anladım kuzum ben öylesine sordum sana ne iyi gelicekse onu yap bitanem ama dediğim gibi babanın gelip alması daha iyi sanki
annem canım bende 4 sene öncesine kadar ordaydım
evet doktor oyle bişey gerekli derse babam gelir alır beni kıyamaz o koca kızına
anladım cnm bnde gebzede çalışıyorumda ondan sorim dedim kime yakınım die :)
annem derincede canım sen maltepede mi oturuyodun
evet cnm maltepede oturuyorum ama işim gebzede 2 yıl öncesine kadar gebzede yaşıyorduk taşındık evlendim maltepedeyim sen nerde oturuyosun
başakşehirde oturuyorum canım anneme baya uzağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?