- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.541
uzuldumnm yaaa, hayirlisi olsun canimm.bir dahaki aya enerji toplamaya devamm:)ha şöyle yaaa iyi olacaksın tabi bebişinin senin desteğine ihtiyacı var sen güçlü ol ki o sana kolay tutunsun canım bak ben bu sabah kırmızı kartı yedim hemde bir gün önceden ::::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hamisleri bana soylemeni cok isterdimm, isallahhh.gunsaydin:)günaydın hatuniçelerimmmm güzel hamişlerimmmmm
Esracım hastalanmışsın üzülme vakti zamanını bekliyo bebişleirmiz tez zamanda güzel hbrler alıcaz inşallah bizde ilk gün böyle oluyor boğazı düğüm düğüm insanın bilirim o duyguyu ne kadardır deniyosunuz bilmiyorum ama çok sabır gerektiren birşey bu Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Aynur ablammmm çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kardeşine kavuştursun bu kederli günlerde bebeğin için güçlü olmak zorundasın çok zor bir sınav biliyorum ama sende bu kudret var ben inanıyorum rabbim korusun sizi iyi hbrlerini bekliyorum ...
kızlar bende dün gece ateşlendim korktuğum basıma geldi eşimden bana geçti hastalık o toparladı ben yamuluyordum neredeyse ateşim 38,3 tü eve gittiğimde hemen bişeyler atıştırıp ilaç ve vitamin takviyesi yaptım ateş düşürücü 2 saatte normale çevirdi ateşimi butun gecede yattım toparladım inşallah en azından sadece boğazımda ağrı hastalık tam sarmadan yetiştim sanırımmmm :2:
ben de o kadar pismanim ki korunduguma, dedigin gibi sanki hemen oluyo. ben tm bu sureci biliuyordum korunurken de ne oldu, ahh ahhhhhAmin canım inşallah... çok yeni aslında canım 3 ay oluyo ama ben sabırsızım galiba( kafama tüküreyim 6 ay korundum halt varmış gibi sanki hemen olucakmış gibi şimdiki aklım olsa korunmazdım ne cahilmişim hemen olur sanıyodum...
Geçmiş olsun canım bol havuç suyu yada nar suyu sık evde ve taze taze iç onlar direk kana karıştığı için kapsül vitaminlerden daha etkili oluyor ve daha sağlıklı canım... portakalla karışık greyfurtta iyi gelir bak) Yediğin içtiğin şifa olsun canım
hadi hayirlisi:)) kacta cikacak tahlil sonuclarin tatlimmkızlar günaydın ben geldim... doktordan geldim.. tahlillerimi verdim daha çıkmadı. karından ultrasonla baktı ama hiç bişey göremedi. idrara sıkış tekrar gel dedi ben de sıkışınca tekrar gidicem
canim 6-7 keci boynuzunu yarim litre suda kirip 3 dakika kaynatiyorsun. 7-8 dakika demlenecek. ilk 1 hafta sabah aksam. sonra sadece aksam iciriyosun 1 bardak. 3 ay devam ediliyormus.Tamam canım pekmezi var evde içireyim, tazesini de kaynatır suyunu içiririm inşallah faydası olur...
nete şöyle bir baktımda senelerce olmayıpta bu suya 1-2 ay devam edip allahın izni ile hamile olduğunu yazan çok kişi var inşallah bizde de faydalı olur...
birde ona takviye destek yapalım bakalım Allah büyüktür olacak inşallah...
hayirlisi olsun canim,insallah hamissindir:)Kızlar günaydın!...............
Ay ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsinio yüzden atladığım güzel hbaer varsa şimdiden özür dilerim....
Aynurcum kardeşine çok üzüldüm,, detay sorup daha çok canını sıkmak istemiyorumAllah en kısa zamanda sizlere kavuştursun... Üzülme diyemiyorum sana çünkü kardeşi olan biri olarak bilirim kardeş demek can yarısı demek!...
Fatmacım çok stresli görüyorum seniyapma güzelim ya bak şurda bir gün kaldı doktor muayenene yarın inşallah güzel şeyler duyarsın...
Fulyacım sana da eşine de çok geçmiş olsun... misafirler var heralde yemek tarifleri havada uçuşmuş :) Çok çok kolay gelsin...
Ayvareçelim çok laçışmışsın hala da yoğunsun anlaşılan... kolay gelsin sana da...
Anticim hala dönmemişsin yuvana,,, umarım keyifler sağlık sıhhat iyidir canım....
İremneva, çipçilek, beyaz lilyum, toprak ve nickini hatırlayamadığım/atladığım topiğin sevgili gacıları,,, inşallah bu ya umduğumuza nail olduğumuz ay olur.. Sabır ve dua!...
Gelelim bana yarın büyük gün...
Çok çalıştık bu ay ama nedense pek umudum yok... diğer yandan da gün yaklaştıkça bişeyler beni dürtüyor belirti aramaya... Ve hiçbir belirtim yok :)
sadece pazardan beri göğüslerin acayip sisti ve ağrıyor ama o da zaten benim standart regl belirtim...
bekleyeceğiz ve göreceğiz... umarım yarın gelen giden olmaz ve pazar günü test yapar ve çift çizgi görürüm...
evet doktor oyle bişey gerekli derse babam gelir alır beni kıyamaz o koca kızına
babalar kizlarina hicc kiyamazz :)
gunaydin hanimlarrr, beynim dondu okurken yine dokturmussunuz. sol kasigim nasil agriyo anlatamam