- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.621
merhaba kızlr nasılsınız bakalım ben bugün fazla melankoligim her an aglayacak gibiyim
hyırdır cnm ne oldu yardımcı olalım
esramıydı kuzum senin adın bizimdüğünlerimiz çok yakın benimde 6 ay 18 gün oldu evleneli :)
evet kuzum esra bnm adım senn adın ne :) temmuz 8 bizim düğün
oyy bir esra daha var demeksizler taze evlisiniz ben karta kaçtım 8 aylık evliyim ben mayısta evlendim
fatma kuzum benim adım biz senin düğününde balayındaydık :)
kiz esbayarim burdamisin bak buldum senibize niye gelmiyon
oyy bir esra daha var demekSizler taze evlisiniz ben karta kaçtım 8 aylık evliyim ben mayısta evlendim
evet ya uzakmış bnm annemle aram 5 dakika yürüyerek gidip geliyorum kuzuma zaten babamlada aynı yerde çalışıyoruz :)
dışarıda soğuk yağmurlu bir hava var, adetin ilk gününün verdiği sancı, ağrı ve sinir buhranıda üstüne eklenince feci bunaldım ne yapsam kızlar evden çıkasımda yok evde yalnız durmakta sıkıcı offf depresif oldum ben yine(( fulyaaaaaaaaa paylaş neşeli birşeylerde havamızı bulalım kuzummmmmm
yaaaaaa annemi özledim(((( benim annemle aram 24 saat ((((((((
memnun oldm fatmacım ayyy aklıma getirdin kız balayını ne güzeldi keşke bitmeseydi hiç ihihihi
aynen ya çok güzeldi çok tatlıydı
kızlaar herkese merhabalar..
önce şöyle bi geçmişe baktım Sudemerve çok geçmiş olsun Allah kurtarsın tez zamanda hayırlısıyla ve bebişinde katlana katlana sımsıkı sağlıkla bağlansın sana inşallah..
Fulyacım sana da geçmiş bol bol portakal falan c vitaminli meyveler ye,sıcak şeyler iç..bn bu durumlarda ıhlamur,kabuk tarçın,kabuk zencefil ,zerdaçal ve limonu kaynatıp içiyorum içine bir kaşık da bal çok iyi geliyoFatmacım değerlrini okudum ama bu konuda bilgim yok inşallah hayırlısyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın ama bu kadar yıpratma kendini,bu internet bi yandan da kötü her şeyi çok bilmekte yanıltıyo bazen bizleri,inceleme artık oluruna bırak dua et iste Allah tan,iyi düşün güzel olsun herşey..valla kzlar okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar bi de aramıza toprak katılmış sanırım ona da hoşgeldin diyorum..
vee esracım aynen canım bnde gördüm kırmızıları(( çok üzüldüm bnde bu sefer,içimden hep diyodum olmazsa üzülmek yok diye ama elde değil işte..napalım kısmet değilmiş bu ay..önümüze bakmaya devam nazlı bebişlerimiz geliceklerde işte bekletiyolar bizii :))
sabah bi arkadaşımla konuştum çok takıyosun kafaya yapma böyle dio..onunda 5 sene olmamış çoçuğu ne eşinde ne kendisinde hiç bir sorun olmadığı halde..sadece stres ve kafaya takmaktan diyo,ne zmn amaaannn diyip oluruna bıraktım o ay adetim gecikti test bile yapmadım o kadar çıkarmışımki kafamdan gelir diye bekledim aklıma hamilelik bile gelmedi noluyo diye dr a gidince öğrenip şok oldum diyo..
hayırlısı hepimiz için kızlar Allah ne istiyosanız bu gün dileklerimizin hepsini kabul etsin çook güzel bir gün olsun,moral bozmak yok şükür etcek o kadar çok şeye sahibiz ki... ::)
ayyy yazdım da yazdımmmm :)))
olan birşey yok canım sebebsiz bir hüzün.. bu arada bizde 5 temmuz evlendikevet kuzum esra bnm adım senn adın ne :) temmuz 8 bizim düğün
artık yaza bidaaa nasıl gidiyi evlilik beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?