Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlaar herkese merhabalar..
önce şöyle bi geçmişe baktım Sudemerve çok geçmiş olsun Allah kurtarsın tez zamanda hayırlısıyla ve bebişinde katlana katlana sımsıkı sağlıkla bağlansın sana inşallah..
Fulyacım sana da geçmiş bol bol portakal falan c vitaminli meyveler ye,sıcak şeyler iç..bn bu durumlarda ıhlamur,kabuk tarçın,kabuk zencefil ,zerdaçal ve limonu kaynatıp içiyorum içine bir kaşık da bal çok iyi geliyoFatmacım değerlrini okudum ama bu konuda bilgim yok inşallah hayırlısyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın ama bu kadar yıpratma kendini,bu internet bi yandan da kötü her şeyi çok bilmekte yanıltıyo bazen bizleri,inceleme artık oluruna bırak dua et iste Allah tan,iyi düşün güzel olsun herşey..valla kzlar okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar bi de aramıza toprak katılmış sanırım ona da hoşgeldin diyorum..
vee esracım aynen canım bnde gördüm kırmızıları (( çok üzüldüm bnde bu sefer,içimden hep diyodum olmazsa üzülmek yok diye ama elde değil işte..napalım kısmet değilmiş bu ay..önümüze bakmaya devam nazlı bebişlerimiz geliceklerde işte bekletiyolar bizii :))
sabah bi arkadaşımla konuştum çok takıyosun kafaya yapma böyle dio..onunda 5 sene olmamış çoçuğu ne eşinde ne kendisinde hiç bir sorun olmadığı halde..sadece stres ve kafaya takmaktan diyo,ne zmn amaaannn diyip oluruna bıraktım o ay adetim gecikti test bile yapmadım o kadar çıkarmışımki kafamdan gelir diye bekledim aklıma hamilelik bile gelmedi noluyo diye dr a gidince öğrenip şok oldum diyo..
hayırlısı hepimiz için kızlar Allah ne istiyosanız bu gün dileklerimizin hepsini kabul etsin çook güzel bir gün olsun,moral bozmak yok şükür etcek o kadar çok şeye sahibiz ki... ::)
ayyy yazdım da yazdımmmm :)))

Esracım bnde aynennn ( ama bn daha da bunalım şarkılar dinleyip daha da daralıyorum,bnm de fena kasıklarım belim ağrıyo ufffff sıkıcı!!

ay ne iyi ettinde yazdın okurken gülümsedim denizcim

evet canım inşallah nasibimizdeki bebeişlerimiz önümüzdeki ay gelecekler... sabah bende kötü oldum hatta az sulu gözlülük bile yaptım ama eşim sağolsun moral verdi sonra fulya çaldı oynadım filan kafam düzeldi sende üzülme canım dediğin gibi bebişlerimiz nazlanıyo olsun bizde onları öyle de severiz

senin dediğinin aynısı benim çok yakınımda birinde oldu canım tam 5 yıl beklediler ve ilk 4 yıl çok iyi doktorlara gittiler ve neredeyse servet döktüler sonra doktor psikolojik sizinki demiş ve bayanın eşine; " eşinizin yanında siz ve aileniz asla bebekten hamilelikten ve benzeri konulardan bahsetmeyin demiş" neyse hepimiz buna uyduk ve yaklaşık bir yıl sonra hamile kaldı şimdi 6 aylık bir kızımız var bıcır bıcır Allah herkese nasip etsin ama bu kadar bekletmeden tez vakitte inşallah... aminnnnnnn...........

artık yaza bidaaa nasıl gidiyi evlilik beybi

valla balayı tadında hala koklaşmalar mırmır sırnaşmalar ama en zor haftamızı geçirdik bu hafta. Dün gece çok kötü davranmışım sürekli itmişim sarılmak istemiş hatırlamıyorum çok üzüldüm bebek sahibi olcam derken kocamı kırıyorum sedefleri var bide bi kaç tane çıkmış çok korktum benim yüzümden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…