Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[sıze=3]kızlar ben geldimmm[/sıze]

gemiş olsun canımmm , rabbim tez vakitte kadın doğumcuların kapılarını aşındırtsın tabiki hamiş olarak

kıdemli taze hepimiz evliyiz hepimz mutluyuz çok şükür birde bebişler gelse herşey güzel olcak

kesinlikle gelecek gelecek o bebişler yakında gelcekler ayağımıza kadar

hoşgeldin cnm nasıl oldun ne dedi dişçi?

nasıl geçti dişçi bebek

hoşbulduk canlarım dişçi güzel geçti korktuğum gibi değilmiş demek için erken mi bilmiyorum ama gittim muayene olmak için koltuğa oturdum doktorum bayandı ve çok tatlıydııı önce dişlerimi inceledi tabi çok çürüktü ve diğer dişimde çürümeye başlamışilaç vericem uyuştursun çarşamba gel çekeriz dedi bende tamam dedim şimdi çekemez misiniz dedim şimdi çekersem eğer diş uyuşmadığı için canın çok yanar dedi ve eğer alamazsam tekrar ilaç tedavisi yaparız dedi boşuna eziyet etmeyelim dedi bende tamam dedim çarşamba dişinin ağrısı geçerse gelmemezlik yapma dedi bana bende tamam dedim aşkım götürdü sağolsun onu çok seviyorum yaaa 1000 mg lık bir antibiyotik ve ağrı kesici yazdı bende ilaçlarımı aldım size yazıyorum
ve didemcim kanal tedavisini sordum dişin çok çürümüş dedi iki dişim daha var bunu çektiriyim olmazsa onlara kanal tedavisi uyguluycazz

geçmiş olsun canım dişçinin iyi çıkmasına sevindim çünkü hekim çok etkiliyo insanı... diğer dişleri de hemen kanal yaptırki onlarda çekilmek zorunda kalmasın...

bende senede neredeyse 10 dişe kanal yaptırıyorum çektirmeyeyimde kendi dişlerim kalsın diye ama o koltuğa monte oldum artık git gel

Son düzenleme:

gerçektende çok etkiliyor ben mesela kötü elektrik aldıysam kendimi hiç rahat hissedemiyorum:18::18::18: bu dişimi çektiriyim hemen onlarında tedavisine başlıycam peki sen memnun musun kanal tedavisinden :44::44::44:

gerçektende çok etkiliyor ben mesela kötü elektrik aldıysam kendimi hiç rahat hissedemiyorum:18::18::18: bu dişimi çektiriyim hemen onlarında tedavisine başlıycam peki sen memnun musun kanal tedavisinden :44::44::44:

canım bu dişçine bağlı, eğer işinde iyiyse, kanalla bir dişi senelerce kullanırsın hatta şimdi öyle dolgu yapıyorlarki kanallık diş kendini onarıyor ve kanala hacet bile kalmıyor...
ben öncelikle dişçimden çok memnunum sadece biraz tuzlu... toplam 26 dişimde dolgu yada kanal var ama benim genetik, peynir gibi dağılıyor maalesef...
o kadar günlük bakım yapıyorum doktora düzenli gidiyorum, ona rağmen sıkıntı çıkarıyo... ben gibi olmadığın için mutlu olmalısın hatta göbek atmalısın

Son düzenleme:
özelde karşılamaz sanırım ama emin değilim kuzuu

karşılamıyormuş zaten canım esracım ben sana eşinin ilaçlarını sorucaktım bana verdiği ilaç bunlar
amoklavin bıd 1000 mg
rastel 25 mg

eşinin ilaçları bunlara benziyor mu?

canım inşallah çarşamba günü anlıycam iyi olup olmadığını bütün suç benim kabul ediyorum dişlerime hiç iyi bakmıyorum mesela asitli içecek çok tüketirim ama fırçalamam bu ağrı bana iyi ders oldu bundan sonra çok dikkat edeceğim

karşılamıyormuş zaten canım esracım ben sana eşinin ilaçlarını sorucaktım bana verdiği ilaç bunlar
amoklavin bıd 1000 mg
rastel 25 mg

eşinin ilaçları bunlara benziyor mu?

evet cnm aynısıydı eşimin ilaçları amoklavin çok ii gelio kesio hemen ağrıyı :) iyi olcaksın bebeğim merak etme çekerkende çok acımıcak ama ilaçlarını düzenli kullan

amoklavin güçlü bir antibiyotik canım ve eğer hergün aynı saatte almazsan tesir etme bu sadece bu ilaç için değil bütün antibiyotikler için geçerli... saati saatine almazsan iltihap kurumaz ve çekilirken canın acır o sebeple çok dikkat et buna canım Acil şifalar

bu arada diğer ilacı antibiyotikten 1 saat sonra yada önce al, antibiyotikle özellikle böyle yüksek dozajlı olanlarla başka ilacı aynı anda almak mideye zarar veriyo bilgin olsun canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…