- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.661
[sıze=3]kızlar ben geldimmm[/sıze]
kıdemli taze hepimiz evliyiz hepimz mutluyuz çok şükür birde bebişler gelse herşey güzel olcak
hoşgeldin cnm nasıl oldun ne dedi dişçi?
nasıl geçti dişçi bebek
ne dedi kız dişçi
hoşgeldin yawrum nasıl geçti dişçi ne almemdesinnn
nasil gecti canimm
gemiş olsun canımmm , rabbim tez vakitte kadın doğumcuların kapılarını aşındırtsın tabiki hamiş olarak
sağolun canlarım aşşağıda detaylı olarak anlattıminşallah iremcim inşallah
kuzzuuuu geçmiş olsun bak bişi yokmuş dimi tecrübe konuşuo burda
hoşbulduk canlarım dişçi güzel geçti korktuğum gibi değilmişdemek için erken mi bilmiyorum ama gittim muayene olmak için koltuğa oturdum doktorum bayandı ve çok tatlıydııı önce dişlerimi inceledi tabi çok çürüktü ve diğer dişimde çürümeye başlamış ilaç vericem uyuştursun çarşamba gel çekeriz dedi bende tamam dedim şimdi çekemez misiniz dedim şimdi çekersem eğer diş uyuşmadığı için canın çok yanar dedi ve eğer alamazsam tekrar ilaç tedavisi yaparız dedi boşuna eziyet etmeyelim dedi bende tamam dedim çarşamba dişinin ağrısı geçerse gelmemezlik yapma dedi bana bende tamam dedim aşkım götürdü sağolsun onu çok seviyorum yaaa 1000 mg lık bir antibiyotik ve ağrı kesici yazdı bende ilaçlarımı aldım size yazıyorum
ve didemcim kanal tedavisini sordum dişin çok çürümüş dedi iki dişim daha var bunu çektiriyim olmazsa onlara kanal tedavisi uyguluycazz
sağol canım evet gerçekten haklıymışsınama niye ağlıyorsun yaa
geçmiş olsun canım dişçinin iyi çıkmasına sevindim çünkü hekim çok etkiliyo insanı... diğer dişleri de hemen kanal yaptırki onlarda çekilmek zorunda kalmasın...
bende senede neredeyse 10 dişe kanal yaptırıyorum çektirmeyeyimde kendi dişlerim kalsın diye ama o koltuğa monte oldum artık git gel
mutluluktan ahahahaha yanlış yazdım onda kuzummm çok sevindim senn için
kızlar birşey sorucam dişi devlet karşılamıyor mu ?
karşılıyo sanırım yaa devlet hastanesine mi gidion sen
yok canım ben bugün özele gittim
gerçektende çok etkiliyor ben mesela kötü elektrik aldıysam kendimi hiç rahat hissedemiyorum:18::18::18: bu dişimi çektiriyim hemen onlarında tedavisine başlıycampeki sen memnun musun kanal tedavisinden :44::44::44:
özelde karşılamaz sanırım ama emin değilim kuzuu
canım bu dişçine bağlı, eğer işinde iyiyse, kanalla bir dişi senelerce kullanırsın hatta şimdi öyle dolgu yapıyorlarki kanallık diş kendini onarıyor ve kanala hacet bile kalmıyor...
ben öncelikle dişçimden çok memnunum sadece biraz tuzlu... toplam 26 dişimde dolgu yada kanal var ama benim genetik, peynir gibi dağılıyor maalesef...
o kadar günlük bakım yapıyorum doktora düzenli gidiyorum, ona rağmen sıkıntı çıkarıyo... ben gibi olmadığın için mutlu olmalısınhatta göbek atmalısın
karşılamıyormuş zaten canımesracım ben sana eşinin ilaçlarını sorucaktım bana verdiği ilaç bunlar
amoklavin bıd 1000 mg
rastel 25 mg
eşinin ilaçları bunlara benziyor mu?
canım inşallah çarşamba günü anlıycam iyi olup olmadığınıbütün suç benim kabul ediyorum dişlerime hiç iyi bakmıyorum mesela asitli içecek çok tüketirim ama fırçalamam bu ağrı bana iyi ders oldu bundan sonra çok dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?