Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anammm 3 gün ara ne güzl hepimiz tazeyizzz :))) kızlarr ya sizleri çok seviyorum iyiki varsınız çok kısa bir zamanda oldu ama çok alıştım sizlere canlarım bnmm hiç kopmayalım

sende iyiki varsın canım bende burayı çok seviyorum eşim kıskanır oldu sizlerden beni bana anlatmadıklarını onlara anlatıyosun diyo

ben batmanda açlışıyorumannem bursada cnm. tatilde gitcem inşaallah çok özledim

Allah kavuştursun canım üzülme hayatta olsunlar Allah uzun ömür versinde gidip gelinsin...

bn evde falza giremiorum netim yok evde telden de zor oluo işe gelince rahat ediorum :)

merhaba kızlr nasılsınız bakalım ben bugün fazla melankoligim her an aglayacak gibiyim

ÇİLEĞİMMM CANIM BENİMMM SIKMA KENDİNİ İNSAN KENDİNİN EN İYİ İLACIDIR HERŞEYLE BASEDEBİLECEK KUDRET VAR BİZDE

Sizin bu göbek atar halinize bayılıyorummm bebekler

BİZDE SAAAAAAA BAYILIYORUZ FATMAMMMMM

oyy bir esra daha var demek sizler taze evlisiniz ben karta kaçtım 8 aylık evliyim ben mayısta evlendim

BİRİ KART MI DEDİ 03/12/11 DAHA KIDEMLİYİMMM NİHAHAHAHAHAHAHA BENDEN DAHA DA KIDEMLİLERİ VAR ELBETTE

amin canım amiiiiin inşallah :)
herşeyin başı stres ve kuruntu zaten..biz her ay olsun diye çok istiyoruz dualar ediyoruz ama bilinç altımızı da hep olmayabiilir üzülme diye uyarıyoruz öyle olunca da beyin aslında olacak değil olmayacak diye komut alıyor aslında..bn bu konulara çok meraklıyımdır ,çok okurum kitap falan ama işte elde olmuyo ki kelin merhemi olsa hesabı :)))
ama bu ay karar verdim hiç bişiii yapmıcam özellikle olsun diye kendimi dinlemicem,akıntıymış oymuş buymuş incelemicem :))) bakalım bi de bunu deneyelim dimi ama ??:)

yirim seni yirimmm taş hatunummm

sabah bende bu ay düşünmeme kararı aldım ama anında eşime keçiboynuzu kürü tarifi aradım düşünmemiş halim bu ama denicem bu ay yok oran sancıyo yok belim kopuyo tınlamıcam bakalım olcakmı olcak inşallah denizcim ben inanıyorum...

kızlar ben geldimmm

hoşgeldin cnm nasıl oldun ne dedi dişçi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…