- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.641
Esracım bnde aynennn( ama bn daha da bunalım şarkılar dinleyip daha da daralıyorum,bnm de fena kasıklarım belim ağrıyo ufffff sıkıcı!!
olan birşey yok canım sebebsiz bir hüzün.. bu arada bizde 5 temmuz evlendik
kuzumm sen nerdesin annen nerde yaa kıyamam sana
ben batmanda açlışıyorumannem bursada cnm. tatilde gitcem inşaallah çok özledim
anammm 3 gün ara ne güzl hepimiz tazeyizzz :))) kızlarr ya sizleri çok seviyorum iyiki varsınız çok kısa bir zamanda oldu ama çok alıştım sizlere canlarım bnmm hiç kopmayalım
sende iyiki varsın canım bende burayı çok seviyorum eşim kıskanır oldu sizlerden benibana anlatmadıklarını onlara anlatıyosun diyo
Allah kavuştursun canım üzülme hayatta olsunlar Allah uzun ömür versinde gidip gelinsin...
merhaba kızlr nasılsınız bakalım ben bugün fazla melankoligim her an aglayacak gibiyim
Sizin bu göbek atar halinize bayılıyorummm bebekler
oyy bir esra daha var demeksizler taze evlisiniz ben karta kaçtım 8 aylık evliyim ben mayısta evlendim
ay ne iyi ettinde yazdın okurken gülümsedim denizcim
evet canım inşallah nasibimizdeki bebeişlerimiz önümüzdeki ay gelecekler... sabah bende kötü oldum hatta az sulu gözlülük bile yaptım ama eşim sağolsun moral verdi sonra fulya çaldı oynadım filan kafam düzeldi sende üzülme canım dediğin gibi bebişlerimiz nazlanıyo olsun bizde onları öyle de severiz
senin dediğinin aynısı benim çok yakınımda birinde oldu canım tam 5 yıl beklediler ve ilk 4 yıl çok iyi doktorlara gittiler ve neredeyse servet döktüler sonra doktor psikolojik sizinki demiş ve bayanın eşine; " eşinizin yanında siz ve aileniz asla bebekten hamilelikten ve benzeri konulardan bahsetmeyin demiş" neyse hepimiz buna uyduk ve yaklaşık bir yıl sonra hamile kaldı şimdi 6 aylık bir kızımız var bıcır bıcır Allah herkese nasip etsin ama bu kadar bekletmeden tez vakitte inşallah... aminnnnnnn...........
ÇİLEĞİMMM CANIM BENİMMM SIKMA KENDİNİ İNSAN KENDİNİN EN İYİ İLACIDIR HERŞEYLE BASEDEBİLECEK KUDRET VAR BİZDE
BİZDE SAAAAAAA BAYILIYORUZ FATMAMMMMM
BİRİ KART MI DEDİ 03/12/11 DAHA KIDEMLİYİMMM NİHAHAHAHAHAHAHABENDEN DAHA DA KIDEMLİLERİ VAR ELBETTE
Kızlar nikaha göre mi kıdemlisniz düğüne göre miGerçi ben her türlü kıdemliyim size
kızlar ben geldimmm
amin canım amiiiiin inşallah :)
herşeyin başı stres ve kuruntu zaten..biz her ay olsun diye çok istiyoruz dualar ediyoruz ama bilinç altımızı da hep olmayabiilir üzülme diye uyarıyoruz öyle olunca da beyin aslında olacak değil olmayacak diye komut alıyor aslında..bn bu konulara çok meraklıyımdır ,çok okurum kitap falan ama işte elde olmuyo ki kelin merhemi olsa hesabı :)))
ama bu ay karar verdim hiç bişiii yapmıcam özellikle olsun diye kendimi dinlemicem,akıntıymış oymuş buymuş incelemicem :))) bakalım bi de bunu deneyelim dimi ama ??:)
kızlar ben geldimmm
yirim seni yirimmm taş hatunummm
kızlar ben geldimmm
[sıze=3]kızlar ben geldimmm[/sıze]
kızlar ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?