Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce olabillir mi ama bi kaç hafta önce kan testi negatif çıkmıştı ellerim titriyor yazamıyorum

olabilir mi ne demek olmus canim. silik cizgiiiiii oldugunu gosterir bence tekrarlamalisin kan testini. son kan testini yaptiktan sonra gebe kaldin belki de. bat ne zamandi?

idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce olabillir mi ama bi kaç hafta önce kan testi negatif çıkmıştı ellerim titriyor yazamıyorum

cnmben de adet günümse yapmıştımsilik biçizgi çıkmıştı ve hamileydim :))) çok sevindim senin adına silik de olsa pozitiftir cnm çünlkü benim de aynıydı. yaşasınn sonunda güzel bi haber aldık. adet gününmüydü bugün

hadi gözün aydın canım inş hamilesin darısı bizlerin başına... hadi bu haberi birde kan testiyle onaylat ve bizlerde senin için göbek atalım

hadi gözün aydın canım inş hamilesin darısı bizlerin başına... hadi bu haberi birde kan testiyle onaylat ve bizlerde senin için göbek atalım

amin inşallah..Yaradan rabbim isteyenn herkese versin istemeyene vermesin ki inşallah onlarda sokaklara atmasınlar

saçmalıyorumm. ama benim kan testi negatif çıkmıştı

amin inşallah..Yaradan rabbim isteyenn herkese versin istemeyene vermesin ki inşallah onlarda sokaklara atmasınlar

saçmalıyorumm. ama benim kan testi negatif çıkmıştı

canim once cevap yazdigin yerin altina inice eklenti ekle var. sag ust koseden dosya sec deyip fotoyu bilgisayardan yukluyorsun. sonra fotografin sol alt kosesindeki kutucuga tik koyup sag alt kosesinden bitir i tikliyorsun. cevap yazdfigin yerde harfler beliriyor. oldu bitti paylas onuuu bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…