- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.921
idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce olabillir mi ama bi kaç hafta önce kan testi negatif çıkmıştı ellerim titriyor yazamıyorum
foto göndereyim mi nasıl yükleyeceğim testi göndereyim
ççok heyecanlıyım
ççok heyecanlıyım
ççok heyecanlıyım
idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce olabillir mi ama bi kaç hafta önce kan testi negatif çıkmıştı ellerim titriyor yazamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html suraya bak bir de. burda pozitif sonuc ornekleri var. nasil olmasi gerektigine dair fikir verir
hadi gözün aydın canım inş hamilesin darısı bizlerin başına... hadi bu haberi birde kan testiyle onaylat ve bizlerde senin için göbek atalım
amin inşallah..Yaradan rabbim isteyenn herkese versin istemeyene vermesin ki inşallah onlarda sokaklara atmasınlar
saçmalıyorumm.ama benim kan testi negatif çıkmıştı
tebrik ederim canım %70 hamilesin en kısa zamanda kan testi yaptır koca testi dogruymuş demekki gercekten sen uyurken olmuş ne olmuşsa
tebrik ederim canım %70 hamilesin en kısa zamanda kan testi yaptır koca testi dogruymuş demekki gercekten sen uyurken olmuş ne olmuşsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?