Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bacımmmmm daha ne olsun başka çizgi... hamişsin sennn allahım hep güzel haberler verisn bundan sora sana. önce pıt pıtlar arkasından kıpırtıları duymayı nasip etsinn.
bu arada eşini tebrik ediyorum valla ne içli adammış nasılda doğmuş içineee

Kizlr fatmdan hber var hamile degilmisim yani muhtemlen dis gebelik yasiyorum pazartesi dusurcekler daha detayli bilgiyi sonra paylsirim misafrim geliyor

Kizlr fatmdan hber var hamile degilmisim yani muhtemlen dis gebelik yasiyorum pazartesi dusurcekler daha detayli bilgiyi sonra paylsirim misafrim geliyor

hayirlisi olsun canimm uzme kendini. her iste bi hayir vardir. en kisa zamanda guzel haberler paylasirsin bizimle insallah

hadi yaa ne dedi doktor acaba tam olarak hayırlısı olsun kuzum üzülmek yok her şeyde bir hayır vardır

canım benim o da bi adımdır en azından gebe kalıyosun bak bi dahakine sağlıklı olur inşallah. Dış gebelik bildiğim kadarıyla anneye zararlı o yüzden doktorlar umarım düşürebilirler

Kizlar telden giriyorum o yuzden tek tek ceap verme yazmiyim hepinize cok tesekkur ederim uzgun degilim desem yalan olur ama cok kötü değilim suan tek dusundugum sey kendim opersyona gerek kalmadan dusurebilirim deger bu kadar az artmaz dedi 2 test arasi 4 gun ve bu aradaki artis çok az biliyosunuz 18den 29 a cikti
. Bu dis gebelik belirtisi dedi. pazartesi gunu artisa bakacak ondan sonra igneye krar verecek kendimi hazirlamistim zaten doktora ben dedim dis gebelik kimyasal gebelik bo gebelik hersey olabilir diye o da evet dedi. Boyle iste kizlar

cok gecmis olsun canim, umarim her sey yolunda gider

hayırlısı olsun canım bir dhaki sefere sağlıklı gebelik yaşarsın umarım.. Ben de kimyasal gebelik geçirmiştim insan üzülüyor..Ama her zaman şükredecek bir şey oluyor mutlaka

fatmacım üzme kendini hayırlısı olsun Allah kısa zamanda bebeğini sana versin inşaallah.. zorolanbeklemek cnm senin değerin bence çok iii. tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…