- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.941
valla öyle doktor moktor hikaye oldu bu durumdakoca testi tek gecerim artikk, ben de bi sorayim ne dusunuyor
valla öyle doktor moktor hikaye oldu bu durumda
benim arkadaşımın eşi ilişkiden sonra hamilesin demiş. ve kız olacak dedi ve gercekten öyle oldu arkadaşım hapı bıraktı hamile kaldı ve kızı oldu yuhh demiştimmbir erkegin bunu hissediyor olmasi super bir sey amaa
benim arkadaşımın eşi ilişkiden sonra hamilesin demiş. ve kız olacak dedi ve gercekten öyle oldu arkadaşım hapı bıraktı hamile kaldı ve kızı oldu yuhh demiştimm
Kizlr fatmdan hber var hamile degilmisim yani muhtemlen dis gebelik yasiyorum pazartesi dusurcekler daha detayli bilgiyi sonra paylsirim misafrim geliyor
Kizlr fatmdan hber var hamile degilmisim yani muhtemlen dis gebelik yasiyorum pazartesi dusurcekler daha detayli bilgiyi sonra paylsirim misafrim geliyor
hadi yaa ne dedi doktor acaba tam olarak hayırlısı olsun kuzum üzülmek yok her şeyde bir hayır vardırKizlr fatmdan hber var hamile degilmisim yani muhtemlen dis gebelik yasiyorum pazartesi dusurcekler daha detayli bilgiyi sonra paylsirim misafrim geliyor
Kizlar telden giriyorum o yuzden tek tek ceap verme yazmiyim hepinize cok tesekkur ederim uzgun degilim desem yalan olur ama cok kötü değilim suan tek dusundugum sey kendim opersyona gerek kalmadan dusurebilirim deger bu kadar az artmaz dedi 2 test arasi 4 gun ve bu aradaki artis çok az biliyosunuz 18den 29 a cikti
. Bu dis gebelik belirtisi dedi. pazartesi gunu artisa bakacak ondan sonra igneye krar verecek kendimi hazirlamistim zaten doktora ben dedim dis gebelik kimyasal gebelik bo gebelik hersey olabilir diye o da evet dedi. Boyle iste kizlar
Kizlar telden giriyorum o yuzden tek tek ceap verme yazmiyim hepinize cok tesekkur ederim uzgun degilim desem yalan olur ama cok kötü değilim suan tek dusundugum sey kendim opersyona gerek kalmadan dusurebilirim deger bu kadar az artmaz dedi 2 test arasi 4 gun ve bu aradaki artis çok az biliyosunuz 18den 29 a cikti
. Bu dis gebelik belirtisi dedi. pazartesi gunu artisa bakacak ondan sonra igneye krar verecek kendimi hazirlamistim zaten doktora ben dedim dis gebelik kimyasal gebelik bo gebelik hersey olabilir diye o da evet dedi. Boyle iste kizlar
tebrik ederim canım sonucun çok iyifatmaya Allah tez zamanda hayırlı olanı versin inşallah..
ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım değer 435.4 çıktı ii mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?