Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
ama yinede pazartesiye kadar bi ümit var inşallah bi anda yükselir
ama sen yinede üzme kendini bitanem en azından
hamile kalabiliyosun buda çok güzel bişey bu sefer olmamış olabilir ama
bu demekki bir iki ay sonra bize yine güzel haberler vericeksin

kızlar herkese günaydın
bugün herkese sağlıklı,mutlu,bolekşınlı,bol bebiş haberleri
alacağınız bir pazar diliyorum inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz.

beni sorcak olursanız ben bu aydan hiç ümitli değildim
benim BAT 25 ocak ama ben dün akşam iğne tesri yaptım
sabahki sonuç iğne olduğu gibi duruyodu
yani hem benim bebiş yok hemde iğne testi bir kez daha
tesçillenmiş oldu gerçi pazar pazar canım sıkılmadı değil ama
elden gelen bişey yok

ooffffff zaten hiçbirinizde yoksunuz moralimde bozuk sıkıldım ben yaaaaa
ben çalışıyorum ama siz benim yerimede kocişlerinizle gezin
öpüyorum hepinizi

ben de burdayım meleklerim35 yalnızım evde..... günYDIN HERKESE

Dün çarşıda bi perdeciye girdim kadın yalnızdı yaında bebek arabası içinde bebeği vardı. Allahım dükkanın içi nasıl güzel kokuyor resmen bebeğin kokusu o dükkana sinmiş Çok tuhaf hissetirdi o koku beni....İçim koptu sanki

günaydın canım nasılsın

günaydın canım pazar günü çalışmak offf off allah yardımcın olsnayrıca bat'ın gelmeden hiç bişey belli olmaz sıkma bos yere canını

günaydın canım eşin işemi gitti seninde
bende çalışıyorum canım gerçi bugün biraz sakin daha rahat
giriyorum nete ama iş işte

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birebir aynı gibi bu yüzden cok kafamız karısıyor e yazık kiihakkımızda hayırlısı ne ise o olsn

haklısın canım aynı belirti ama işin ilginç tarafı ben hiç
adet belirtisi yaşamamıştım bu güne kadar şimdi
5 aydır hepsi mevcut ve böyle olunca adet oluyorum
amaaaaaan valla şu kadınlık kadar zor bişey yok

kızlar benimkinin canı lahana sarması çekti ilk defa yapacağm inşallah güzel olur afiyetle yediririm kocişime

canı çekti dedim ya olaya bakın aklına nerden geldi: olay şöyle gelişti B,z,m ev sobalı ya, ben de çok üşüyen bir tip olarak kat kat giyiniyorum geçen söylendim "bıktım lahana gibi giyinmekten " dedim (sölemesi ayıp çocuk yapma döneminde de zor oluyor üstütü çıkar çıkar bitmiyor)

neyse dün gece de soba iyi yandı üstüme giydiğim hırkalardan en dıştakini çıkarıp fırlattım. Kendimi lahanaya benzettiydim ya en dış hırkayı çıkarınca bizimkinin yaptığı espri şu : " Hayırdır lahana sarması mı yapacaksın?" Biz tabi gül gül gül halimize....

ve sonra hakketten ya canım lahana sarması çekti yapsana işte böyle ilk kez deneyceğm bakalım
öptüüüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…