- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.981
selam bebikler nasılsınız bakalımmm nasıl geciyor pazar gününüz
iyi canım nolsun işte evdeyim ben havada kasvetli burda zaten eşimde sınava gitti görevli ben takılıyorum kendi halimde :)) senin nasıl geçiyor kimsecikler yok hafta sonu kesatlığı var topikte :))
seninki de mi sınava gitti ? benimki de..... siz de öğretmen misiniz roseis
1 haftadan beri geçmek bilmeyen bir gribm var :2:
seninki de mi sınava gitti ? benimki de..... siz de öğretmen misiniz roseis
benimki sınavda görevli gözetmen cnm ondan yalnızım bugün
diar ve roseis öğretmenmisiniz? ben de öğretmenim batmandayımsiz nerde çalışıyosunuz????
Kizlar telden giriyorum o yuzden tek tek ceap verme yazmiyim hepinize cok tesekkur ederim uzgun degilim desem yalan olur ama cok kötü değilim suan tek dusundugum sey kendim opersyona gerek kalmadan dusurebilirim deger bu kadar az artmaz dedi 2 test arasi 4 gun ve bu aradaki artis çok az biliyosunuz 18den 29 a cikti
. Bu dis gebelik belirtisi dedi. pazartesi gunu artisa bakacak ondan sonra igneye krar verecek kendimi hazirlamistim zaten doktora ben dedim dis gebelik kimyasal gebelik bo gebelik hersey olabilir diye o da evet dedi. Boyle iste kizlar
iyyiz seker sen nasilsin. izmirde memleketimde nasil havalar.selam bebikler nasılsınız bakalımmm nasıl geciyor pazar gününüz
anticim gecmis olsun canim . benim de burnum akiyo bugun sifayi kapmasam barii...1 haftadan beri geçmek bilmeyen bir gribm var :2:
kızlar herkese günaydın
bugün herkese sağlıklı,mutlu,bolekşınlı,bol bebiş haberleri
alacağınız bir pazar diliyorum inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz.
beni sorcak olursanız ben bu aydan hiç ümitli değildim
benim BAT 25 ocak ama ben dün akşam iğne tesri yaptım
sabahki sonuç iğne olduğu gibi duruyodu
yani hem benim bebiş yok hemde iğne testi bir kez daha
tesçillenmiş oldu gerçi pazar pazar canım sıkılmadı değil ama
elden gelen bişey yok
ooffffff zaten hiçbirinizde yoksunuz moralimde bozuk sıkıldım ben yaaaaa
ben çalışıyorum ama siz benim yerimede kocişlerinizle gezin
öpüyorum hepinizi
ben de burdayım meleklerim35 yalnızım evde.....günYDIN HERKESE
Dün çarşıda bi perdeciye girdim kadın yalnızdı yaında bebek arabası içinde bebeği vardı. Allahım dükkanın içi nasıl güzel kokuyor resmen bebeğin kokusu o dükkana sinmiş Çok tuhaf hissetirdi o koku beni....İçim koptu sanki
ahhh bilirim tatlim o mis kokuyu.. benim etrafimda bebek dolu. arkadaslarim bana bebek gezmesine geldiklerinde bebegi bi odada uyuturlar. o oda bebek gitse bile daha mis gibi kokarr. allahim hepimizin evlerini o koku ile doldursun insallahh.
ablacim cahilligimi mazur gor igne testi ne
canım seni çok iyi anlıyorum inan üzülme dıyemem üzülüyor insan ama rabbım saglıklısını versin hepimize
en çok sen anlarsın kübracım ve şuan bende ençok seni anlıyorum biraz uzak kalmak istiyorum bende
ama sanki şaka gibi herşey bebekle ilgili bebeğe dair duraklardaki o bez reklamı mahvediyor beniiii nasılda annesinin koynunda yatıyor
bugün kocam dediki dün tutunsun diye dua ettiğimiz bebeğimize bugün düşsün diye bakıyoruz mahvetti beni zor çok zorr
fatmacim bi tanem gecmis olsun... ne olur uzulme. bi cogumusun basina gelen veya gelebilecek durum bu. bu seferlik kismet deilmis demekki hayirlisi. bundan sora artik sen onemlisin senin sagligin daha onemli tatlim. operasyon ne olursa olsun bi lohusa gibi dikkat et kendine en az bir ay. enfeksiyon veya yogun kanama olmamasi icin uzanma agir kaldirma ve en onemlisi basta ayaklarin olmak uzere usutme. allahim bundan sonra olacak bebislerine uzun saglikli omurler versin. ve bizi habersiz birakma biz seni cok seviyorus tez zamanda iiyiles bi tanem....
canım bu kadar yıpratma kendini şuanda senin
sağlığın daha önemli esas bu saatten sonra daha
çok dikkat edicen kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?