Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyi canım nolsun işte evdeyim ben havada kasvetli burda zaten eşimde sınava gitti görevli ben takılıyorum kendi halimde :)) senin nasıl geçiyor kimsecikler yok hafta sonu kesatlığı var topikte :))

seninki de mi sınava gitti ? benimki de..... siz de öğretmen misiniz roseis

fatmacim bi tanem gecmis olsun... ne olur uzulme. bi cogumusun basina gelen veya gelebilecek durum bu. bu seferlik kismet deilmis demekki hayirlisi. bundan sora artik sen onemlisin senin sagligin daha onemli tatlim. operasyon ne olursa olsun bi lohusa gibi dikkat et kendine en az bir ay. enfeksiyon veya yogun kanama olmamasi icin uzanma agir kaldirma ve en onemlisi basta ayaklarin olmak uzere usutme. allahim bundan sonra olacak bebislerine uzun saglikli omurler versin. ve bizi habersiz birakma biz seni cok seviyorus tez zamanda iiyiles bi tanem....

selam bebikler nasılsınız bakalımmm nasıl geciyor pazar gününüz
iyyiz seker sen nasilsin. izmirde memleketimde nasil havalar.
burda firtina var ucuyo valla hersey.
ama biz kocisle beraber pazara gittik azimle. iki haftslik alisverisimizi yaptik.
bugun benim canim revani cekti. sabah sabah koca bi tepsi de revani yaptim.
evdede komsu tabaklari birikmisti. iadeyi tabak yaptim revani ile.

1 haftadan beri geçmek bilmeyen bir gribm var :2:
anticim gecmis olsun canim . benim de burnum akiyo bugun sifayi kapmasam barii...

Son düzenleme:

ablacim cahilligimi mazur gor igne testi ne

ahhh bilirim tatlim o mis kokuyu.. benim etrafimda bebek dolu. arkadaslarim bana bebek gezmesine geldiklerinde bebegi bi odada uyuturlar. o oda bebek gitse bile daha mis gibi kokarr. allahim hepimizin evlerini o koku ile doldursun insallahh.

Son düzenleme:
ahhh bilirim tatlim o mis kokuyu.. benim etrafimda bebek dolu. arkadaslarim bana bebek gezmesine geldiklerinde bebegi bi odada uyuturlar. o oda bebek gitse bile daha mis gibi kokarr. allahim hepimizin evlerini o koku ile doldursun insallahh.

bende sizin gbi çok ,stiyordum oldu ama şimdide bulantıları baş dönmeleri baygınlık hali ağzımda tat yok varla yok arası ölü gbiyim evi b.k götürüyo halim yok bi bardağı kaldıramıyorum yani şu an hamileliğin en kötü dönemini yaşıyorum galiba bi an önce atlatırım inşallah kızlar 3. aydan sonra geçer diyolarda sanırım daha çok var o 3 ay denlen şeye

ablacim cahilligimi mazur gor igne testi ne

canım eski kadınlar hamile olduğunu iğne testinle anlarmış
tabi güvenirliği tartışılır ama bi umut işte
idrarını bi kaba yapıyosun toplu iğneyi içine atıyosun
8 saat karanlık bi yerde bekletiyosun eğer kararıp paslanırsa hamilesin
bişey olmazsa değilsin bende onu yaptım iğne sapasağlam duruyodu

canım seni çok iyi anlıyorum inan üzülme dıyemem üzülüyor insan ama rabbım saglıklısını versin hepimize

en çok sen anlarsın kübracım ve şuan bende ençok seni anlıyorum biraz uzak kalmak istiyorum bende
ama sanki şaka gibi herşey bebekle ilgili bebeğe dair duraklardaki o bez reklamı mahvediyor beniiii nasılda annesinin koynunda yatıyor
bugün kocam dediki dün tutunsun diye dua ettiğimiz bebeğimize bugün düşsün diye bakıyoruz mahvetti beni zor çok zorr

canım bu kadar yıpratma kendini şuanda senin
sağlığın daha önemli esas bu saatten sonra daha
çok dikkat edicen kendine

tubam teşekkür ederim evet şimdi önemli olan benim gitsin diye dört gözle bakıyorum umarım operayona gerek kalmadan iğne ile biter bu durum bende sizi çok seviyorum

bende yarın doktora gidicem kızlar bazı şüphelerim var bakalım sonuç ne olacak,inşallah hepinizin gönlündeki ne ise o olsun...

zizag arkadaşım geçmiş olsun okuduğum kadarı ile üzüldm durumuna bende bir düşük yaptım daha önceden şuan yine hamileyim ama beta değerlerm tam 2 katı olmuyor ama 30 dan 350 li değerlere kadar çıktı doktor artık yaptırma dedi beta hcg önümüzdeki hafta keseyi görmeye gideceğim.ama hala dış gebelik şüphem var ama benm hiç ağrım yada kanama lekelenmem yok senn varmıydı bu tür şikayetlerin.birde senin kesin dış gebelikmiymiş nasıl teşhis koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…