Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahhh canım biliyorum bende kac günde kendime geldim içim cızz etti inan ama demekki bu dünyaya kul olmayacakmış dedim rabbim evladın da hayırlısını saglıklısını versin

eskiden kan testi filanda yoktu biliyosunuz eskiden günün geçti hamilesin tamam bitti takipmiş bilmem neymiş yok kimyasal dış iç bilinmezdi ama insanlar sağlıklıydı

aynen canım şimdi yediğimiz herşey hormon
seni üzmek istemiyorum ama bişey sorcam canım kanamam var dedin parça parçamı
yoksa su gibimi

ahhh canım biliyorum bende kac günde kendime geldim içim cızz etti inan ama demekki bu dünyaya kul olmayacakmış dedim rabbim evladın da hayırlısını saglıklısını versin

kübracım önce bebek için üzüldüm değer yükselmiyo diye sonra cumartesiden sonra kendim için korkmaya başladım öleceğimi bile düşündüm şimdi ise mutluyum o gitti diye sağlıksız bir bebek ömür boyu üzüntü anne baba için dediğin gibi bebeğinde sağlıklısı ve hayırlısı olsun

aynen canım bizler saglıklı olalımda Allahın izniyle yine hamıle kalıp yasarız aynı heyecanları...herseyin bir zamanı var ama biz bilmiyoruz ne yazık ki:26:

şuan su gibi ama sabah başladı parça parça gelirmi bilmiyorum neden sordun ablacım

bi ablamız vardı bizim burda hamile olduğundan şüphelenip
kanaman olursa o parçaları eline al suya tut eğer beyzlayıp
et parçası gibi kalırsa düşük yapıyosun kürtaja gerek olmaz demişti

bu arada cümleten günaydınbu fulya gacısı nerdeeeyelizim de yok fatmam ve diğer arkadaslarım ile sohbet ederiz dimi ama

Son düzenleme:
bi ablamız vardı bizim burda hamile olduğundan şüphelenip
kanaman olursa o parçaları eline al suya tut eğer beyzlayıp
et parçası gibi kalırsa düşük yapıyosun kürtaja gerek olmaz demişti

ama onu nasıl alıcaz ki elimize benim hiçbişi gözükmedi zaten rahimde kese filan düşen şey ele gelecek kadar büyük olur mu bilmiyorum

denerim yapabilirsem bakyıım ama takmıcam artık kocamla keyfimize bakcazz abla dedim bu arada yaşın büyük diye yanlış anlamamışsındır umarım samimiyetten

niye yanlış anlıyım tatlım
evet yaşca büyüküm ama sen nasıl hitap etmek istiyosan öyle et
bu arada adım hülya canım

canım bende kansızlık fln cıktı bide testlerde tiroid belası cıktı basıma..ilaç verdi bu ay kullanıyorum subatta bırakcm sonra son gaz calısmalarav devam

hee bana gelmene bile gerek yok dedi test filan istemedi tiroid belalı hakkaten sen ilacını kullan hem vucudun dinlenmiş olur

ama onu nasıl alıcaz ki elimize benim hiçbişi gözükmedi zaten rahimde kese filan düşen şey ele gelecek kadar büyük olur mu bilmiyorum

yok canım değerin düşük parça gelmez bende gelmemişti , ben düşük yaptın 2 gün sonra düğündeydim, ağır olmaz yani normal adet gibi olur sen gelecek aya odaklan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…