Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canlar değerim düşüyorr 19a gerilemiş doktorumla telefonda konuştum %99 dış gebelik değil kanamanda başlamış düşük yapıyosun dedi

canım inşallah dış değildir die dua edelim ama öyle olsada herşeyn çözümü var sıkma canını bende bugn tekrar doktora gidicem dayanamıycam çok merak ediyorum birde senin sol kasığındaki ağrı nasıl çokmu ağrıyordu karnın falan benimde sol kasığımda ağrı var ama dokununca bir noktada oluyor karın ağrım yok şükür..yaa bilmiyorum dış gebelik olsa anlamazmıydım adet günümden 14 gn geçti baya oldu artık.doktor ya geç döllenme dedi yada yolunda gitmeyen bi durum olduunu düşünüyor çok korkuyorum.dış gebelik olsa bi belirtisi olurmuyduki şimdiye kadar

canım benimde adetim 9 ocaktı yani 12 gün geçti ve kanamam yeni başladı bebek vardı ve sağlıksızdı şimdi gidiyorr kasığımda çok ağrımm vardı bel ağrım karın ağrım ama hepsi de hem hamilelik belirtisi gibi hemde adet belirtisi gibi anlaşılmıyor ne olduğu dış yada iç belli değil senin kan değerin kaçtı

benm ilk öğrendiğim gn 30 2 gn sonra 45 daha sonra 4 gn sonraa 160 lı bi rakam sonra 3 gn sonra 350 li bi değer ama şuan kaç bilmiorum 350 li olan 3- 4 gn önceydi doktor geç döllenme gibi duruyor ama belli olmaz diyor ben bgn gidicm dayanamıycam belki alttan bakınca görnr zaten inşallah sağlıklı ise kese görünür

değerr 1000 olmadan keseyi göremez ama senin artık 1000 ve üzeri olmuştur 350 katlamıştır keşke bi kere daha test yaptırsaydın senin değerlerin düzeli bi şekilde yükselmiş ben en fazla 29u gördüm korkma geç döllenme bence

canlar değerim düşüyorr 19a gerilemiş doktorumla telefonda konuştum %99 dış gebelik değil kanamanda başlamış düşük yapıyosun dedi

canım büyük ihtimal kimyasal yaşadığın..... çalışmalara tam gaz devam et gelecek ay hamişsin %99 düşüğün bir ayağı içerde derler çabuk kalırsın .............

canım inşallah öyledir ama doktor tam 2 katı ve fazlası değil diyor ne bileym bu doktorlar böyle işte kaç gndür kendimi mahfettim.ilk gebeliğimdede kalbi durdu 8 .haftada kürtaj oldum bu sağlıklı olsn istiyorum artık canım.inşallah sende önümüzdeki aylar müjdeli haberler verirsin sağlıklı bebeklerin olur merak etme canım..ben akşama gidicem zaten bakalım ne olucak kendine iyi bak

mahvetme çocuğa zarar vericen kuzum dua et dinlen sadece inş olacak güzel haberler gelecek

canım tekrar çok geçmiş olsun bitanem inşallah kendiliğinden akıp gider
ve sende en kısa zamanda yine sağlıkla bebişine kavuşursun
ayrıca seni böyle neşeli görmek çok güzel bitanem

allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş ben haftasonu kendi sağlığım için öyle üzüldümki bugün kimyasala beni etkilemedi hatta mutlu bile etti

allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş ben haftasonu kendi sağlığım için öyle üzüldümki bugün kimyasala beni etkilemedi hatta mutlu bile etti

benim annem hep derki düşüğün bi ayağı içerdedir diye
bak görceksin tatlım eğer doktor koruma vermezse
önümüzdeki ay alcaz güzel haberlerini

benim annem hep derki düşüğün bi ayağı içerdedir diye
bak görceksin tatlım eğer doktor koruma vermezse
önümüzdeki ay alcaz güzel haberlerini

öyle diyo herkes umarım öyle olur doktorumla telefonda konuştğum için soramadım korunmam gerekir mi diye adetim bitince randevu almayı düşünüyorum gidip bi konuşacağım

öyle diyo herkes umarım öyle olur doktorumla telefonda konuştğum için soramadım korunmam gerekir mi diye adetim bitince randevu almayı düşünüyorum gidip bi konuşacağım

ya aslında bizler fazlamı doktorlara önem veriyoruz anlamadımki
eskiden böyle bişey yoktu neyin korunması kadın doğurup sütü korumazsa hemen
yine hamile kalıyodu bişeyde olmuyodu

ya aslında bizler fazlamı doktorlara önem veriyoruz anlamadımki
eskiden böyle bişey yoktu neyin korunması kadın doğurup sütü korumazsa hemen
yine hamile kalıyodu bişeyde olmuyodu

eskiden kan testi filanda yoktu biliyosunuz eskiden günün geçti hamilesin tamam bitti takipmiş bilmem neymiş yok kimyasal dış iç bilinmezdi ama insanlar sağlıklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…