Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hee bana gelmene bile gerek yok dedi test filan istemedi tiroid belalı hakkaten sen ilacını kullan hem vucudun dinlenmiş olur

annemde tiroid hastası yıllardır banada ondan miras sanırımvücudumda cidden dinlenıo su son calısmalar yormustu benişimdi çok rahatım acıkcası sıkıntı stres yapmıyorum oldu mu olcak mı diye

yok canım değerin düşük parça gelmez bende gelmemişti , ben düşük yaptın 2 gün sonra düğündeydim, ağır olmaz yani normal adet gibi olur sen gelecek aya odaklan şimdiden

benımde normal adetımden bıraz daha yogun olmustu ama cok şükür ki şiddetli agrım sancm olmadı

yok canım değerin düşük parça gelmez bende gelmemişti , ben düşük yaptın 2 gün sonra düğündeydim, ağır olmaz yani normal adet gibi olur sen gelecek aya odaklan şimdiden

o zaman sorun yoktur inşallah şuan çok ağrım var adet sancısı gibi kıvrandırıyorr

merhaba hatunlar sabah beri yazdiklarinizi okudum. her sey birbirine girdi. kim hamile kimin gunu gecti hepsi karisti. kafam bi garipp. fatmacim beterin beteri var .sukurler olsun sen su an iyisin. insallah daha da iyi olacaksin. antidepresif benim annemin de tirodi var. benim degerler normal cikti ama ona ragmen dr. hamile kaldignda bu degeri 2 nin altina dusurmemiz gerekiyor dedi. nasil bi sey anlamadim. bu arada kasik agrim 1 haftadir devam ediyor. reglime de 10 gun var daha. acaba diyorum ki cok sik iliskiye girdik bu ara ondan olabilir mi?

canım bebiş yer hazırlıyordr kendineagrı ondandır

inş kübranın dediği gibi bebekin yer ediyodur ama ilişkidende olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…