- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.021
tam değil ama ihtimal çok fazla yarın testten sonra belli olacak herşey
eltimin kuzeni geç döllenme yaşadı ama detayı ne bilmiyorum sata göre 4 ağustosta doğması gerekirken 20 ağustosta doğacak sata göre 6. haftada bile keseyi görememisler sanırım içini ferah tut sen
bende sizin gbi çok ,stiyordum oldu ama şimdide bulantıları baş dönmeleri baygınlık hali ağzımda tat yok varla yok arası ölü gbiyim evi b.k götürüyo halim yok bi bardağı kaldıramıyorum yani şu an hamileliğin en kötü dönemini yaşıyorum galiba bi an önce atlatırım inşallah kızlar3. aydan sonra geçer diyolarda sanırım daha çok var o 3 ay denlen şeye
tam değil ama ihtimal çok fazla yarın testten sonra belli olacak herşey
günaydın kızlar.............
fatoş rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah ..............
dün benim için çok ilginç bir gündü, ben bebek düşüneli sanki dizilerde ne çok hamilelik konusu işlendiği, çevremde ne kadar çok hamile olduğunu yeni farkediyor gibiyim algıda seçicilik tavan yapmış durumda ama bu akşam yaşadığı ayrı etkiledi beni, önce haberlerde bir kadının haberi vardı 6 yıldır çocuk istiyormuş, 10 tüp bebek denemesi negatifmiş 11. de bebeği gelmiş umutsuz olmayın falan dedi, sonrada arkadaşımın annesi rahatsız yoğun bakımda onun için cüz okuyorum, şura suresini okurken aslında mealli kuran ama tabi arapçasını okurken dikkat etmiyorsun anlamına bir ayete gelince bir anda anlamını okurken buldum kendimi, diyordu ki ;
49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.51. Allah bir insanla ancak vahiy yoluyla veya perde arkasından konuşur, yahut bir elçi gönderip izniyle ona dilediğini vahyeder. O yücedir, hakîmdir.
sonrasında tv ye bakıyoruz, yetenek sizsinizi izliyoruz altta reklam hurriyet bugünden için uzun bekleyiş snrası hamile kalanların hikayelerini yayınlayackmış, üstüne birde programda baha bayırlı diye 4 yaşında bir velet yarabbim bu nası bişeydir öyle bu kadar tatlı olunur mu, hem izliyorum şebekliklerine gülüyorum sonra baktım bir taraftan gözümden yaşlar dökülüyo
burda sıpanın ilk ve ikinci gelişinin videosu Baha Bayırlı'nın Tüm Diyalogları ve Performansı | Acunn.com
çok etkilendim yaa gelmiyo bu bebiş ya gelmemesimi hayırlı yaaa
kacta gideceksin canim. haberdar et bizleri. esinle mi gideceksinn?
inşallah zizag yaa internette araştırınca insan dahada bi telaslaniyor ya öyleyse ya bos gebelikse diye...sabredebilirsem 2 hafta sonra gideceğim çıkacaksa çıksın o zamana kadar piyasaya varsa.bisi tabi...
geçmiş olsun bu arada zizag tam anlayamadım yeniyim burada ama Allah hayırlısıni nasip etsin inşallah...
biraz geç olacak cnm ama dışardaydım.. Evt ben sakaryada 1.sınıf öğretmeniyim
inşallah kendiliğnden gider cnm benim kimyasalımda hcg 1in altına düştü ve kanamam başladı doktor şanslısın dedi inşallah öyle kendiliğinden olur seninde
Hayirlisi canim uzulmee ,, galiba kirmizilarda geliyormus ... insallah doktordan iyi haberler alirsin..
kan testimi verdim kızlar saat 10da çıkacak sonuç sonrada doktoru arıcam evet eşimle şuan ondan başka biri bana destek olamaz
günaydın kızlar.............
fatoş rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah ..............
dün benim için çok ilginç bir gündü, ben bebek düşüneli sanki dizilerde ne çok hamilelik konusu işlendiği, çevremde ne kadar çok hamile olduğunu yeni farkediyor gibiyim algıda seçicilik tavan yapmış durumda ama bu akşam yaşadığı ayrı etkiledi beni, önce haberlerde bir kadının haberi vardı 6 yıldır çocuk istiyormuş, 10 tüp bebek denemesi negatifmiş 11. de bebeği gelmiş umutsuz olmayın falan dedi, sonrada arkadaşımın annesi rahatsız yoğun bakımda onun için cüz okuyorum, şura suresini okurken aslında mealli kuran ama tabi arapçasını okurken dikkat etmiyorsun anlamına bir ayete gelince bir anda anlamını okurken buldum kendimi, diyordu ki ;
49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.51. Allah bir insanla ancak vahiy yoluyla veya perde arkasından konuşur, yahut bir elçi gönderip izniyle ona dilediğini vahyeder. O yücedir, hakîmdir.
sonrasında tv ye bakıyoruz, yetenek sizsinizi izliyoruz altta reklam hurriyet bugünden için uzun bekleyiş snrası hamile kalanların hikayelerini yayınlayackmış, üstüne birde programda baha bayırlı diye 4 yaşında bir velet yarabbim bu nası bişeydir öyle bu kadar tatlı olunur mu, hem izliyorum şebekliklerine gülüyorum sonra baktım bir taraftan gözümden yaşlar dökülüyo
burda sıpanın ilk ve ikinci gelişinin videosu Baha Bayırlı'nın Tüm Diyalogları ve Performansı | Acunn.com
çok etkilendim yaa gelmiyo bu bebiş ya gelmemesimi hayırlı yaaa
umarım kimyasaldır ama sanmıyorum çünkü kimyasalda birden sökülüyor benim heniz 2 kez leke oldu canım
teşekkür ederim canım hangi süre bu merak ettim
canım kimyasal değilse ne diye düşünüyorsun ki, kimyasal dışındakilerde benim bildiğim beta yüksektir ama ya kese yoktur ya bebek yoktur..... Seninde değerin yüksek olmadığı için kimyasaldır diye düşünüyorum ki ben beta 400 lerdeydi yinede kürtaj olmadım kendi gitti, sana ne dedi doktor
şura suresiydi canım yazmamışmıyım :44::44:
zizag çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına.zordur dış gebelik allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?