- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.121
nisanda dogsa sorun ama. okullarin acildigi eylul ayinda 65 aylik olur o zaman. 66 olmadan da almiyorlar okula. asil o zaman sene kaybeder. oooo nelere gittim. cocuk dogdu da 66 aylik oldu da okula basladi.
ben hamile kalsam benim kocam kesin 9 dogurur. dogurturum yani.`
bende bi kocu kıvrım kıvrım kıvrandırdım saolsun 1 haftadır çok nazımı çekti
kısmet be cnm bakalım görcz
evet sekerim fenayız hemiide coook
tabi kızıım annemler zaten benı pek beklemıyorlarmıs hamıleleiğimde dogumumda saka gibi
fatmacım sen paluk burcumusn
helal olsun vallabende bi kocu kıvrım kıvrım kıvrandırdım saolsun 1 haftadır çok nazımı çekti
ahaha süpriz bebek oldun yani sennnnninşalllah senin ikinciside süpriz gelir sana
evet palukum ama hamsi kadar küçük değil palamut gibiyim maşallahhh
anacım sizde cok duygusalsınız yaa
helal olsun valla
ben yemege kacıyorummm
Selam Hanımlar, nasılsınız bakaılım görüşmeyeli?
Ben forumu okumayalı nerdeyse 50-100 sayfa arası yazmışsın biraz okudum ama hepsini maalesef okuyamayacağım.
Fatmacım sana çok geçmiş olsun canım kaç gündür kendini yiyipp bitiriyordun kendin de demişsin . Şimdi seni neşeli görmek çok mutlu etti beni. Herifi de özlemişsinhasret gideririsiniz artık.
kübracım seninde aramızda neşeli olman çok güzel yeni işin de hayırlı olsun
anacım sizde cok duygusalsınız yaa
canim sen nasilsin, hamilelik nasil gidiyor. sikayetin yoktur umarim
ağlerimmm lennnnnn açtırma muslukları
sukur canim kasik agrim disinda bi sorunum yok. insallah hamile oldugumu ogrenirsem daha iyi olacagimmİyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok. Temizlik yaptım bugün yoruldumm yeni dinleniyorum. Cumartesi günü gittiğim doktor da iyi şeyler söyledi ama bazı şeyleri yasakladı dikkat etceksin dedi.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?