Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

nisanda dogsa sorun ama. okullarin acildigi eylul ayinda 65 aylik olur o zaman. 66 olmadan da almiyorlar okula. asil o zaman sene kaybeder. oooo nelere gittim. cocuk dogdu da 66 aylik oldu da okula basladi.

off kızlar çok mutsuzum
değerim 0,100 e düştü
oysaki 6,64 lük bir değer beni çok sevindirmişti
ama 10. günü gecikmemin daha olmadım neler oldu bana
napcam ben

Son düzenleme:
Selam Hanımlar, nasılsınız bakaılım görüşmeyeli?

Ben forumu okumayalı nerdeyse 50-100 sayfa arası yazmışsın biraz okudum ama hepsini maalesef okuyamayacağım.

Fatmacım sana çok geçmiş olsun canım kaç gündür kendini yiyipp bitiriyordun kendin de demişsin . Şimdi seni neşeli görmek çok mutlu etti beni. Herifi de özlemişsin hasret gideririsiniz artık.

kübracım seninde aramızda neşeli olman çok güzel yeni işin de hayırlı olsun

canim sen nasilsin, hamilelik nasil gidiyor. sikayetin yoktur umarim

canim sen nasilsin, hamilelik nasil gidiyor. sikayetin yoktur umarim

İyiyim canım çok şükür bir sıkıntım yok. Temizlik yaptım bugün yoruldumm yeni dinleniyorum. Cumartesi günü gittiğim doktor da iyi şeyler söyledi ama bazı şeyleri yasakladı dikkat etceksin dedi.

Sen nasılsın?

ağlerimmm lennnnnn açtırma muslukları

fatma kızz ağlamaaaa.. konuya biraz fransız kaldım ama galiba burçlardan dolayı duygusallık filan bahsediyosunuz.

sukur canim kasik agrim disinda bi sorunum yok. insallah hamile oldugumu ogrenirsem daha iyi olacagimm 10 gun var reglime, offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…