- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.341
12 gün var yaw burdan yapan birileri vardı aslında geçmişte okumuştum ondan sordum acaba ne zaman yapmıştı neyse zaten daha bata baya var benim beklicem ve günümü görcem artık
12 gün var yaw burdan yapan birileri vardı aslında geçmişte okumuştum ondan sordum acaba ne zaman yapmıştı neyse zaten daha bata baya var benim beklicem ve günümü görcem artık
benim de sağ tarafta hafiften bir ağrı var ara ara geliyo ama daha çok erken regl yada gebelik için niye ağrıyo bende anlamıyorum inş hayırlı haberdir :44:
igne testini mi diyorsun canim sen?
igne testini mi diyorsun canim sen?
bekleyin kızlar ya ne olur stresi daha kötüüü
umarım istediğin haberi alırsın canım
ben öyle rahatımki geçenm 2 hafta boyunca öyle gerildim ki vucudum ağrıdı sağlığım bozulduuu
evet canım iğne testi varmış ?
hulya abla demisti. ben de yaptim. dun degil ondan onceki gece . bardaga idrari koydum. igneyi icine attim. 8 saat durmasi gerekmis karanlik odada. ben de kullanmadigimiz tuvalete koyustum. igne 8 saatin sonunda paslaniyorsa hamileymissin. ne derece dogru bilinmez
evet stres bela bişey ama elinde olmuyo insanın ister istemez düşünüyo merak ediyo umut fakirin ekmeği :))
sanada çok geçmiş olsun zor zamanlar yaşadın gerçekten allah herşeyin iyisini sağlıklsını versin hepimize en iyisi salmak düşünmemek genelde öyleyim ama bazen geliyolar banada merak içim içimi yiyo
evet canım ama yaşadığım bi çok şeyi meraktan yaşadım erkenden testleri yaptım streslere girdimmm baya zordu fiziksel yerine ruhsal boyutu daha kötüydüüü
tahmin edebiliyorum canım rabbim hayırlısını versin inş çabucak doldursun göbüşünü tüm sıkıntılarını unuttursun,en kötü tarafıda psikolojik olarak yarattığı travma hayal kırıklığı vs. rabbim yaşatmasın bi daha
hmmm peki benim daha 12 gün var adete yapsam olur mu ki erkenmi yani? bu arada senin sonuç ne oldu inş paslanmıştır:44:
amin canım burda ezan okunuyor dua ediordum bende cümlemize inşallahhhh canımmmm
hmmm peki benim daha 12 gün var adete yapsam olur mu ki erkenmi yani? Bu arada senin sonuç ne oldu inş paslanmıştır:44:
ben yaptigimda da 11 gun vardi reglime. benim igne paslanmadi ama karardi. hulya ablaya da sormadim tekrar. birazdan gelince sorayim bakayim. o daha iyi bilir nedir ne degildir.
cnm bnmde 12-13 gün var batıma sen yapmayı düşünüomusun test bnde düşünüyorum ama daha erken diyorum
bu tarlaya bir şinik kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya da bir şinik kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye de boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,
diğer tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğa demiş ki;
"sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun"
o da ona cevaben;
"sen ne zamandan beri o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksan bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala başlı pis porsuğum" demiş...
fuli yoğunmusun yavrumm benim canım sıkıldı yaaaa
benim normalde yumurtlamam gereken tarihi geceli 5 gun oldu ama gec yumurtlamaysa bilemem. zaten calismalara devam ediyozyahu delirmeyinnnn 12-13 gün var diyonuz daha yumurtlamadınız belkide bu ne acale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?