- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.321
bende küçük tuvaleti kapadım kiler yaptım banyomu kapatamam
tebrik ederim cnm rabbim tamamına erdirsin
evet valla biz bugün kapamadık kapımızı ohh yaa nefesss aldık resmen terden ölüyoduk geceyinede allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızın anaları
he yaa sormadım ben sizler ne zaman yumurtluyonuz ya başladımı o dönemmm
ayyy alemsin fulyaaaa karnım ağrıdı gülmektennn
benim hafta sonuna doğru galiba... daha belirti yok. artık keyfi ne zamn isterse.. bazen sabah uyanıyorum şaktan yumoş belirtileri. ama hafta sonu erkek kardeşim geliyo... ergen çocuk bi de fazla uyanık zekidir kardeşim diye demiyom. bakalım ne yapcazzz...
ben yemeğe gidiyorum kızlarr.. he he bakalım ne kadar tutcaz boğazııı
aminnnn kuzummmm aminnnnn
ben bilmiyom ne zaman yumurtlarım hiç hesapta yapmadım açıkcası sefamız olsun modundaydık düne kadar artık arada da yoklar benimki gizli kapaklı artık bahtımıza ne çıkarsaaa
tutamadımm tutamadımmm... şekerpareleri indirdim yine göbişimeee
kızlar ben çıkıyorum şimdilik. oda arkadaşımın oğlu ameliyat olmuş geçmişolsuna gidiyorum hastaneye...
tutamadımm tutamadımmm... şekerpareleri indirdim yine göbişimeee
kızlar ben çıkıyorum şimdilik. oda arkadaşımın oğlu ameliyat olmuş geçmişolsuna gidiyorum hastaneye...
bende kadayıfff yiyorummm şimdiiii
sanada afiyet olsun bebeğimmmm bende çorba içmeye gidiyom şimdi hastayım ben tatlı vermediler bana
selam kizceler. gecmisi okudum da uzun surdu malum yazmissiniz da yazmissiniz. istahlar da yerinde masallah. ben halaizimkiasiklarim agriyor. daha dogrusu sol tarafim sadece. gobek cukurum da agriyor ara ara. karnimda da kas agrisi gibi bi agri
oyy kuzuma kıyamam sonra yersin sende :):) bende kan olsun diye yiyommm yalana bakkkk
selam kizceler. gecmisi okudum da uzun surdu malum yazmissiniz da yazmissiniz. istahlar da yerinde masallah. ben halaizimkiasiklarim agriyor. daha dogrusu sol tarafim sadece. gobek cukurum da agriyor ara ara. karnimda da kas agrisi gibi bi agri
mervecim cnmmm epey kaynattık evet o ağrılara pek yorum yapamıyorum malum bende de var ama sebebi yok dikkat et üşütme güzelimmmm umarım hayırlı bir ağrıdır.
sen ye bebeğim lazım sana şimdibal şeker olsunnn
üşüttün mü acaba ayaklarını canım dikkat et kendine geçmiş olsun
ben de usuttum diyorum ama 9-10 gun oldu. sadece sol tarafim agriyor bir de. sag yumurtaligim yok. o tarafin da agrimasi lazim. asil usutuceilk orasinin agrimasi lazim. bicak degen yer daha cabuk agrir derler ya. bilmiyorum. kist falan mi oldu acaba diye korkuyorum. dr. yumurtaligin kist olusumuna cok musait demisti kontrole gittigimde. 3-5 gun once de yumurtlama agrisi diyordum ama o donem de gecti. :18:
benim geçen ay yani hamile kalmadanönce ki yumurtlamamda kasık ağrım başlamıştı ve hiç bitmedi hala bile ağrıyor ara ara belkide güzel bi haberin müjdecisidir canım
insallah csnim da pek umudum yok. hissedemiyorumm bi sey varmis gibi. senin tek tarafin mi agriyordu. her iki tarafin mi?
bende küçük tuvaleti kapadım kiler yaptım banyomu kapatamam
bilmiyorum valla anlamam o testten kaç gün varki bata
sol ağrıyor canım tek taraff
sol ağrıyor canım tek taraff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?