- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.361
yahu delirmeyinnnn 12-13 gün var diyonuz daha yumurtlamadınız belkide bu ne acale
benim normalde yumurtlamam gereken tarihi geceli 5 gun oldu ama gec yumurtlamaysa bilemem. zaten calismalara devam ediyoz
yaaa ben demek istemiyom baykuşş gibi hani kendi başıma kötü bişi geldide herkese olumsuz konuşuyomuşum gibi ama hay ağzın bal yesin ii dedin kuzum
fatmamin dedigi gibi bat a kadar devam
canim ben biliyorum uzulmeyelim diye diyosunuz. hayal kirikligi daha kotu sonra. valla olacagi varsa olur. zorolanbeklemek kan testi yaptirmis negatif cikmis da sonra hamile oldugunu ogrendi. her sey olacagina varir. yok igne testi kirpiklerim karisti falan hikaye. mecbur bekleyecegiz bati. bunu tam ogrenmenin baska yolu yok.
cnm bnmde 12-13 gün var batıma sen yapmayı düşünüomusun test bnde düşünüyorum ama daha erken diyorum
çalışın ya genciz zaten canınız istemiyo mu biz adet bitsin diye 4 gözle bekliyoruz normaldede sonra adet gelene kadar bazen hergün bazen 2günde bir
aynen bekleyin gelin kafaları dağıtalım üstüne yoğunlaşmayınnn
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmişyahu delirmeyinnnn 12-13 gün var diyonuz daha yumurtlamadınız belkide bu ne acale
benim normalde yumurtlamam gereken tarihi geceli 5 gun oldu ama gec yumurtlamaysa bilemem. zaten calismalara devam ediyoz
fatmamin dedigi gibi bat a kadar devam
canim ben biliyorum uzulmeyelim diye diyosunuz. hayal kirikligi daha kotu sonra. valla olacagi varsa olur. zorolanbeklemek kan testi yaptirmis negatif cikmis da sonra hamile oldugunu ogrendi. her sey olacagina varir. yok igne testi kirpiklerim karisti falan hikaye. mecbur bekleyecegiz bati. bunu tam ogrenmenin baska yolu yok.
yok canım test falan yapmayı düşünmüyorum da ben o iğne testini merak ettim ondan sordum yoksa testte falan bişe çıkmaz henüz bence sende yapma bekle daha erken üzülme sonra
dogru diyosun kuzummm vur patlasin cal oynasin. fulya yolla ordan bi oyun havasi, bizim aralardan olsun
aynen yawrum bata kadar allah ne verdiyse 1 ayı diğer ayına tutmuyo bu yumoş ve sipoşun Rabbim hayırlısını versin inaşşahhhhhh
aynen öyle tatlımmm bak ben geçen ay 8 gun geciktim fossss çıktı kirpiklerimse hala karısık pskljk hep hepsi kendimizi öyle sıkıyoruz ki olacak olan adeti bile geciktiriyoruz Rabbim tez zamanda sağlıkla versin inşallah hepimiz aynı durumda aynı mrk içindeyiz
ama bebişim bence ondada daha çıkması için erken değilmi ? mantıken iğneyi paslatacak olan betahcg hormonu daha yine idrara geçemiştir ki o dediğin anca bata bi kaç gün kala fln olur die düşünüyorum ben
ayrıca fatmamın dediği gibi bunlara kafa yordukça yawruları erteliyoruz o sebepten bunları değilde daha çok kafa dağıtacak muhabbetler etmeliyiz en iyi tedavi yöntemi bu
dogru diyosun kuzummm vur patlasin cal oynasin. fulya yolla ordan bi oyun havasi, bizim aralardan olsun
tamam ozaman canımcım patlat bir roman havamızı bulalımbu arada haklısın o hormon daha portakalda vitamin şuan bişe çıkmaz iğnedende..
sen böyle diyince aklım gelen ilk şeyi paylaşıyorummm
[video=youtube;lSAaHKWYONY]http://www.youtube.com/watch?v=lSAaHKWYONY[/video]
zuhahahahahahah boşver abla dalgna bakkkkk çak o zaman çaaakk çaaakkk
sen böyle diyince aklım gelen ilk şeyi paylaşıyorummm
[video=youtube;lSAaHKWYONY]http://www.youtube.com/watch?v=lSAaHKWYONY[/video]
zuhahahahahahah boşver abla dalgna bakkkkk çak o zaman çaaakk çaaakkk
fulya göndersin müziği ben oynarım ilk ben oynarım hatta nasılsa bebek yokkk :118: :118: :118: :118: :118: :118:
o zaman günün benim için anlam ve önemi için yolluyorum kızlarrr oynamayanın totosuna iğne batsın emiii [video=youtube;m1QA5XlRg8I]http://www.youtube.com/watch?v=m1QA5XlRg8I[/video]:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:
puahauhuaha bunun sözleride tam bizlik heee
ahahahaha benimde o yüzden aklıma geldi yaaaa
yerim kız ben seniiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?