Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben bi tuhafım bütün eklemlerim oynuyo içim bulanıyo basım dönüyo oturduğum yerden düşecek gibi hissediyorum bi ayran fln aldırıyım

aman dikkat et kuzum. yakında bi eczane neyim varsa bi tansiyonunu ölçtürsene... tüm yorgunlukların çıkıyo galiba. ben de hep böle olurum. saçımın teline kadar ağrı hissederim.
sonra ayak parmaklarıma kadar iner ordan da çıkar gider. inşallahhh çok uzun sürmez bu yorgunluğunn..

ayyyyy kuzularrr benim masa küçüktü gönderdik büyüğü geldi bi tadilat oldu sizin yazdıklarınıza yetişemedimmm

aynen dediğin gibi tubişim birde ben hasta hasta yaptım ya temizliği iyice tutuldum tez zamanda toparlanırım inşallahhhhh

az daha dayan bakalım o zaman ...........

2 hafta kadar inşallahhh

ayyyyy kuzularrr benim masa küçüktü gönderdik büyüğü geldi bi tadilat oldu sizin yazdıklarınıza yetişemedimmm

sen gittin geldin biz hala boğaz konuştuk canımmm
bnim de internet yine tutukluk yapmaua başladı. düşersem neyim nereye gitti bu hatun demeyin. netle cebelleşiyo olucam büyük ihtimalle.
bu arada sabahtan beri az çene yapmadım. azcık da işlerime bakem. ama buralardayım... çok uzağa gitmicem

aynen dediğin gibi tubişim birde ben hasta hasta yaptım ya temizliği iyice tutuldum tez zamanda toparlanırım inşallahhhhh

2 hafta kadar inşallahhh

uy anam anam çalışanın evine 2 hafta gelmek çok değil mi ya inşallah kayganan iyidirde işini azaltır canım,

ee öğlen geliyorr karnımm acıktı benimde ne yicem bilemiyorummmm

bende azcık işlere bakıyımmmm bayılmadannnn hastalıktannn

uy anam anam çalışanın evine 2 hafta gelmek çok değil mi ya inşallah kayganan iyidirde işini azaltır canım,

evet bitanem uzun ama işte zor biri değil hizmet beklemez o konuda rahatım ama 2 hafta yanlız kalamamak sinir bozucu yada örneğin hastayım istesem işten gelir direk yatarım ama saygıdan yatamıyonda onun ucundan tut bunun ucuna yetiş ayıp olmasın büyüktür iş bırakma

tamda benim durumum mesela akşam mutfağı toplamadan yatamıyosun kaynanan verken ama yokken canın istemezse meyve tabaklarını koymuyosun makineye

anlıyorum canım, inşallah tez vakitte toparlanırsın , onlarada " hem torun istersiniz hemde gelir 2 hafta kalırsınız yumurtluyoz şurda " dediğimi ilet

tamda benim durumum mesela akşam mutfağı toplamadan yatamıyosun kaynanan verken ama yokken canın istemezse meyve tabaklarını koymuyosun makineye

evet bitanem zaten yemekten sonra topluyosum mutfağını ama ça içersin meyve yersin vs koltukta uyuyakaldığım zamanlarda sabah kalkınca makineye koyu veriyorum 2 tabak veya 2 bardak ne varsa şimdi bırakamazsın ayıp kapını kapatıp yatıyorsun sabah sessiz giyinip hazırlanıyorsun koca sıkıştırmasından yakalanmadan kaçmak zorunda kalıossunnn

evet valla biz bugün kapamadık kapımızı ohh yaa nefesss aldık resmen terden ölüyoduk gece yinede allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızın anaları

he yaa sormadım ben sizler ne zaman yumurtluyonuz ya başladımı o dönemmm

benim hafta sonuna doğru galiba... daha belirti yok. artık keyfi ne zamn isterse.. bazen sabah uyanıyorum şaktan yumoş belirtileri. ama hafta sonu erkek kardeşim geliyo... ergen çocuk bi de fazla uyanık zekidir kardeşim diye demiyom. bakalım ne yapcazzz...

anam seninkide kaynana gibiymiş yani ebeveyn banyosu hayat kurtarıyor böyle zamanlarda

anam seninkide kaynana gibiymiş yani ebeveyn banyosu hayat kurtarıyor böyle zamanlarda

puahauhau o banyo bizdede var ama ben orayı kiler yaptım bizde çalışmalar bitti bakalım beklemedeyiz artık keyfine takılcaz bundan sonra inş bu ay sonuç alırız artık,birde bu iğne testi sizce nasıl mantıklımı yapsammı bişey çıkarmı

bende küçük tuvaleti kapadım kiler yaptım banyomu kapatamam

bilmiyorum valla anlamam o testten kaç gün varki bata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…