- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.301
kızlar ben bi tuhafım bütün eklemlerim oynuyo içim bulanıyo basım dönüyo oturduğum yerden düşecek gibi hissediyorum bi ayran fln aldırıyım
az daha dayan bakalım o zaman ...........evet eve gitsemde dinlenemiycem böhhüüüüü gidincede totom düzelir kafa izni alırım bende
aman dikkat et kuzum. yakında bi eczane neyim varsa bi tansiyonunu ölçtürsene... tüm yorgunlukların çıkıyo galiba. ben de hep böle olurum. saçımın teline kadar ağrı hissederim.
sonra ayak parmaklarıma kadar iner ordan da çıkar gider. inşallahhh çok uzun sürmez bu yorgunluğunn..
az daha dayan bakalım o zaman ...........
ayyyyy kuzularrr benim masa küçüktü gönderdik büyüğü geldi bi tadilat oldu sizin yazdıklarınıza yetişemedimmm
aynen dediğin gibi tubişim birde ben hasta hasta yaptım ya temizliği iyice tutuldum tez zamanda toparlanırım inşallahhhhh
2 hafta kadar inşallahhh
sen gittin geldin biz hala boğaz konuştuk canımmm
bnim de internet yine tutukluk yapmaua başladı. düşersem neyim nereye gitti bu hatun demeyin. netle cebelleşiyo olucam büyük ihtimalle.
bu arada sabahtan beri az çene yapmadım. azcık da işlerime bakem. ama buralardayım... çok uzağa gitmicem
sen gittin geldin biz hala boğaz konuştuk canımmm
bnim de internet yine tutukluk yapmaua başladı. düşersem neyim nereye gitti bu hatun demeyin. netle cebelleşiyo olucam büyük ihtimalle.
bu arada sabahtan beri az çene yapmadım. azcık da işlerime bakem. ama buralardayım... çok uzağa gitmicem
uy anam anam çalışanın evine 2 hafta gelmek çok değil mi ya inşallah kayganan iyidirde işini azaltır canım,
bende azcık işlere bakıyımmmm bayılmadannnn hastalıktannn
evet bitanem uzun ama işte zor biri değil hizmet beklemez o konuda rahatım ama 2 hafta yanlız kalamamak sinir bozucu yada örneğin hastayım istesem işten gelir direk yatarım ama saygıdan yatamıyonda onun ucundan tut bunun ucuna yetiş ayıp olmasın büyüktür iş bırakma
bende azcık işlere bakıyımmmm bayılmadannnn hastalıktannn
evet bitanem uzun ama işte zor biri değil hizmet beklemez o konuda rahatım ama 2 hafta yanlız kalamamak sinir bozucu yada örneğin hastayım istesem işten gelir direk yatarım ama saygıdan yatamıyonda onun ucundan tut bunun ucuna yetiş ayıp olmasın büyüktür iş bırakma
tamda benim durumum mesela akşam mutfağı toplamadan yatamıyosun kaynanan verken ama yokken canın istemezse meyve tabaklarını koymuyosun makineye
anlıyorum canım, inşallah tez vakitte toparlanırsın , onlarada " hem torun istersiniz hemde gelir 2 hafta kalırsınız yumurtluyoz şurda " dediğimi ilet
evet bitanem zaten yemekten sonra topluyosum mutfağını ama ça içersin meyve yersin vs koltukta uyuyakaldığım zamanlarda sabah kalkınca makineye koyu veriyorum 2 tabak veya 2 bardak ne varsa şimdi bırakamazsın ayıp kapını kapatıp yatıyorsun sabah sessiz giyinip hazırlanıyorsunkoca sıkıştırmasından yakalanmadan kaçmak zorunda kalıossunnn
aynen aynennnn bu ay yumurtalarıma iki sucuk kırdılar2 hafta kalarakta ekmek banıcaklar sanırsammm
aynen aynennnn bu ay yumurtalarıma iki sucuk kırdılar2 hafta kalarakta ekmek banıcaklar sanırsammm
he yaa sormadım ben sizler ne zaman yumurtluyonuz ya başladımı o dönemmm
benim hafta sonuna doğru galiba... daha belirti yok. artık keyfi ne zamn isterse.. bazen sabah uyanıyorum şaktan yumoş belirtileri. ama hafta sonu erkek kardeşim geliyo... ergen çocuk bi de fazla uyanık zekidir kardeşim diye demiyom. bakalım ne yapcazzz...
anam seninkide kaynana gibiymiş yani ebeveyn banyosu hayat kurtarıyor böyle zamanlarda
puahauhau o banyo bizdede var ama ben orayı kiler yaptımbizde çalışmalar bitti bakalım beklemedeyiz artık keyfine takılcaz bundan sonra inş bu ay sonuç alırız artık,birde bu iğne testi sizce nasıl mantıklımı yapsammı bişey çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?