- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.401
yawrum benim beklemediğim anda gelen bi süprizim vardı malesef uzun sürmedi 8 haftalık düşük yaptım 8. ayda ondan sonrada 3 ay korunduk yine iki ayımızı bitirdik bu 3. ayımız ama bebek olsun die de diretmiyoruz şuan çünkü k.validemler bende 2 hafta daha burdalar bu ayda pas anlıycağın belkide bu yüzden bende bu ay çok rahatım ama gecen ayda çok ümitli olup 8 gün geciktim bebekte çıkmayınca korkmaya baslamıştım baska bi sıkıntı çıkıcak die ama dr gittiğimin sabahı hastalandım demekki neymiş ne yaparsak kendimize yaparmışızı anladım işte böyle kuzucummm Rabbim tez zamanda giden canımın yerine sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin inşallahhhh
cnm bnm ya çok geçmiş olsun rabbim inş tekrar nasip eder 8 aylık evli iken mi denedin ilk ?
bu arada kaç yaşındasın cnm ?
Slm kızlar 10 aydır korunmuyoruz adetim 5 gün geçti normalde düzenlidir adetim gününde gelir ya sabahı yada akşamoı. 5 gün oldu tık yok hastalanmış gibi tuvalete gidiyorum bi bakıyorum sadece akıntı var sarı renkte test yapmaya korkar oldum.bu ay hiç dikkat etmedim yumurtalamaya yada ilişkiden sonra uzanmadım hemen kalktoım göğüserim çok acıyo ama adet olcaım zamanda çok agrır karmakarışığım yardım lütfen...
27 yasıdayım denedik denmez korunurken hamile kaldım yani korunmasız 1 biemedin 2 ilişkimiz olmuştur ondada hamile kalmışım zaten hbrim yoktu hatta yok artık adrese teslimmi yaptın hemen hamile kalayım die dalga geçmiştim eşimle ama olmuş şimdi ise olsun die direttikce gelmiyo ama sunada bağlıyorum düşükten sonra 3 ay d.kontrol hapı kullandım ben dr vermişti onun etkisi sürermiş işte umut dünyası Rabbim bir daha ne zaman nasip ederse o zaman olucakk senin yas kaç cnm
inş olur bitanem bizde sizin gibi 2 kez korunmadık bakalım bnde hamişmiyim batımı bekliorum :) hayırlısı olsun inş rabbim nasip eder hepimize bu güzel duyguyu tattırır !
aminnn güzelim hayırlısyla inşallah tutar mı tutar hiç belli olmaz ama istiyosan hiç korunma ve sık sık çalışın hatta çalışın derken görev gibi değil zevkine çalışın gelirse bebişte bonusu olurrr
gene çeneler düşmüş maşallahh..
ama ben bi çene yetiştirem size durunnn he he...
öncelikle ziyaretime gittim geldim. sora misafirlerim vardı onları ağırladım. diğer kurumdan. beni görür görmez bi tanesi "ay kilo almışın sen alma artıkkk" dediiçlerinden 1 tanesi de hamileymiş onun müjdesini verdi. onunla birlikte iş yerinde 7 hamile var artık. yine içlerinden biri "hadi daha neyi bekliyosun yap artık bi tanede sen" dedi. sinirim tavan yaptı daha önce yaşadığımı da biliyor. hem de demişliğim var kürtajdan sora artık bana bebek var mı diye sormayın veya hadi sen de diye beni sıkıştırmayın diye. ama anlayana.
hem hamiş olsam bile kalp atışlarını duymadan kimseye sölemicem. o yüzden sormasınlar dimi. varken yok demek allaha inkar gibi oluyomuş. e bazılarına "hayırlısı" demek de ağızlarını kapatmıyor, "bi şey mi var" diyolar.
fulyacım senin videoları izleyemiyorum. kurumsal olarak youtube ve facebokk yasaklandı. o yüzden oynayamadım canım. ödüm patlıyo bu site de yasaklanır diye....
bi de iğne testini burdan duydum ilk. ben karbonat testini biliyorum. ama fosss baştan diyim. idrarınızın içine yavaşça karbonat döküyosunuz. köpürürse hamişsiniz, köpürmez dibe çökerse hamiş deilsiniz. benim geçen ay köpürdüydü. lekelenmelerim geldiğinde yaptım ama sonuç ortada
en güzeli gün geçince idrar veya en sağlamı kan testi benceeeee
işte böle kızlar..
benim mesaim bitti çıkıyorum ben
görüşmek üzere akşama girebilirsem nete gelirim yanınıza..
kendinize dikkat edin öpüldünüz bacılarımmm
öncelikle ziyaretime gittim geldim. sora misafirlerim vardı onları ağırladım. diğer kurumdan. beni görür görmez bi tanesi "ay kilo almışın sen alma artıkkk" dediiçlerinden 1 tanesi de hamileymiş onun müjdesini verdi. onunla birlikte iş yerinde 7 hamile var artık. yine içlerinden biri "hadi daha neyi bekliyosun yap artık bi tanede sen" dedi. sinirim tavan yaptı daha önce yaşadığımı da biliyor. hem de demişliğim var kürtajdan sora artık bana bebek var mı diye sormayın veya hadi sen de diye beni sıkıştırmayın diye. ama anlayana.
hem hamiş olsam bile kalp atışlarını duymadan kimseye sölemicem. o yüzden sormasınlar dimi. varken yok demek allaha inkar gibi oluyomuş. e bazılarına "hayırlısı" demek de ağızlarını kapatmıyor, "bi şey mi var" diyolar.
fulyacım senin videoları izleyemiyorum. kurumsal olarak youtube ve facebokk yasaklandı. o yüzden oynayamadım canım. ödüm patlıyo bu site de yasaklanır diye....
bi de iğne testini burdan duydum ilk. ben karbonat testini biliyorum. ama fosss baştan diyim. idrarınızın içine yavaşça karbonat döküyosunuz. köpürürse hamişsiniz, köpürmez dibe çökerse hamiş deilsiniz. benim geçen ay köpürdüydü. lekelenmelerim geldiğinde yaptım ama sonuç ortada
işte böle kızlar..
[video=youtube;iI9kH-KbsWI]http://www.youtube.com/watch?v=iI9kH-KbsWI[/video]
ayyy çok özendimm böyleee canlı müzik fasıl muhabbet flnnn
hadiiiiiiiii eller havaya toplanıpp gidelimmm tey tey teyyy
aahhh ahhhh keşke gidebilsek anca böle bilgisayar başlarındaa eller havayaaa olsun bunada şükürrr
hic olmayacak zamanda dondu bilgisayar. muhabbetlri kacirdimm((
işte böle kızlar..
Bir uçak yolculuğunda yan koltukta oturan bir adamın alyansını sağ elinin işaret parmağına taktığını fark eden yazar yorum yapmaktan kendini alamaz; ''Bayım alyansınızı yanlış elinize takmışsınız!'' Adam bunun üzerine;''Yanlış kadınla evlendim de ondan!'' diye karşılık verir..
Yazar Ziglar bu anıyı aktardıktan sonra şöyle sorar; ''Peki ya bu adam doğru adam mı? Yani kadın doğru adamla mı evlenmiş? Yanlış seçilmiş bir insana doğru insanmış gibi davranırsanız sonuçta doğru insanla evlenmiş olmaz mısınız? Doğru seçilmiş bir insanla evlendiğiniz halde yanlış davranıyorsanız yanlış bir evlilik yapmışsınız demektir çünkü. Doğru insan olmak doğru insanla evlenmekten çok daha fazlasıdır!''
Yazar kitabında şu öyküyü anlatır..
''Yıllar önce Hawai''de başlık parasına benzer bir uygulama revaçtadır. Bir erkeğin sevdiği kızla evlenebilmesi için kızın ailesine belli sayıda inek vermek zorundadır. İnek sayısının 10 adet olması gerekmekle birlikte kızın özelliklerine göre bu sayı değişebilmektedir..
Ve adada iki kızı olan bir adam yaşamaktadır. Kızlardan büyük olanı bizdeki deyişle -kabul görmeyen- tipte, şanssız bir kızdır ve babası ona 3 inek fiyat biçmiştir; 2 inekli bir teklifi de kabul edecektir; hatta iyi bir pazarlıkla 1 ineğe fit olmaya razıdır..
Bir gün adanın zenginlerinden Johny Lingo bu eve geldiğinde herkes onun diğer kızı isteyeceğini düşünür. Oysa yaşlı adamı sevince boğarak büyük kıza talip olur. Herkes en azından isteneni yani; 3 inek ödeyeceğini düşünürken Johny yanında 12 tane inekle gelmiştir!!..
O dönemlerde normal bir balayı ortalama bir yıl sürmektedir ama gelin ve damat iki yıllık balayı planlamıştır.
Damatla gelinin dönmesinin beklendiği gün ahaliden biri dönüşlerini haber vermeye gelir gelmesine ama gelenlerin Jony ve eşi olduğundan emin değildir. Aslında Johny''i tanımıştır fakat kızdan emin
olamamıştır; yaklaşan kadın çok güzel, zarif birisidir. İyice yaklaştıklarında kimsenin tereddütü kalmaz. Fakat kızın güzelliği, cazibesi ve çekiciliği en eleştirici gözle bile reddedilmeyecek ölçüdedir. Yakından bakanlar Johnny''nin 12 inek karşılığında iyi bir alışveriş yaptığını düşünürler.''
Yazar işin püf noktasını şöyle özetler; ''Johnny 12 inek ödedi, kız 12 ineklik bir kadın haline geldi.''
Bu hep böyle olmaktadır; eşinize veya sevgilinize verdiğiniz değer, ona kazandırdığınız değerdir. Aslında ''doğru adam'', ''doğru kadını'' inşa eder, ''doğru kadın'' da ''doğru adamı''..
mervecim göbek attık işteeeee kıvırmayaaa devaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?