- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.421
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrr cnm tşkler paylaşım için
sefaniz olsun
kızçeler bende ufatan toparlanıyorummm hepicüğünüzüde öpüyorummm antiğicimm bugun çok yoğundu ki sabahtan göründü kaçtııı yelizimide görmedim ben bugun hiç nirdasınnn yelizzz nirdaaaaaa :44::44::44:
kendize iyi bakın anacımmmmm
kızçeler bende ufatan toparlanıyorummm hepicüğünüzüde öpüyorummm antiğicimm bugun çok yoğundu ki sabahtan göründü kaçtııı yelizimide görmedim ben bugun hiç nirdasınnn yelizzz nirdaaaaaa :44::44::44:
kendize iyi bakın anacımmmmm
cnm bnm hiç üzme kendini onlar kendileri utanmalı ettikleri laflarla sen bişey demiyerek kendi büyüklüğünü göstermişsin bnce ve tebrik ederim inş sende hamişsindir. onlara ne ki senn kilondan onlar acaba kendilerine bakıolarmı sinirlendim bak yaa sen takma kafana hayatına bakk çekemio onlar seni :))
selam kızlar iki gündür annem bende giremedim pek.. beni meerak eden pek olmamış ama ben yinede söyleyim bugun çektirdim rahim filmini temiz çıktı sonucum.. şimdi tek eşimin sonucu kalıdı onuda alınca bir yok cizicez iyi akşamlar..
valla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm[video=youtube;Hlj6jG92m5I]http://www.youtube.com/watch?v=Hlj6jG92m5I&NR=1[/video]
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:
haniii bizzzzbiz üçümüz beraber hamile kalcaz bence sen ben kübra :118: bu üçlüyü bozmayalımmm:118::118::118::118::118:
ben şenlik olayına bayıldım...sponsor bulmak lazım. şöle prima, canbebe falan zira çok lazım bunlaraynen öyle planlıyorummmm
canım benim kusura bakma. bi telaştır gidiyoz işte. gözün aydın bi tanem. inşallah eşinin de sonuçları temiz çıkar bi tanemm.selam kızlar iki gündür annem bende giremedim pek.. beni meerak eden pek olmamış ama ben yinede söyleyim bugun çektirdim rahim filmini temiz çıktı sonucum.. şimdi tek eşimin sonucu kalıdı onuda alınca bir yok cizicez iyi akşamlar..
valla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm
benim favorim budurr ama.. ohhh yandan yandan
ayrıca hikayeler de çok güzel önemli olan karşındakine doğru davranmakk
haniii bizzzz
ben şenlik olayına bayıldım...sponsor bulmak lazım. şöle prima, canbebe falan zira çok lazım bunlar
canım benim kusura bakma. bi telaştır gidiyoz işte. gözün aydın bi tanem. inşallah eşinin de sonuçları temiz çıkar bi tanemm.
rahim filmini nasıl çekiyolar canım. bayıltıyorlar mı...
5 şubatta vericez daha canım aynı gün çıkacak sonuçda insallah..canim benim gozunuz aydin insallah esinin de sonuclari iyi cikar. o ne zaman belli olacakmis?
teşekkür ederim canım özelde yaptırırsan bayıltarak yapıyorlar ama ben devlette yaptırdım bayıltmadan ki bayıltmalarını gerektirecek bişe yokmuş zaten adet sancısı gibi bir agrı hissediyorsun ilacı verirlerken o kadar bende cok korkmuş ve çok gerilmiştim girerken filme ama hiç gerek yokmuş o kadar gerilmeyevalla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm
haniii bizzzz
ben şenlik olayına bayıldım...sponsor bulmak lazım. şöle prima, canbebe falan zira çok lazım bunlar
canım benim kusura bakma. bi telaştır gidiyoz işte. gözün aydın bi tanem. inşallah eşinin de sonuçları temiz çıkar bi tanemm.
Kızlar hamileyim test pozıtıf cıktıallah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kızlar hamileyim test pozıtıf cıktıallah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
sabahı bekleyip ilk idrarımla test yapacaktım ama dayanamayıp yaptım sonuç pozitif çıktı.. değişik bi duygu.. allah tüm isteyenlerin bekleyenlerin yüzünü güldürsün..
ayy ne guzel gece gece 2 bebis haberigozunuz aydin amin, Allah isteyen herkese versin
valla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm
haniii bizzzz
gunaydin kizcelerbugun erkenciyimm, herkesin kandili mubarek olsun. uzun bir gun olacak herkese umut dolu, hayirli, mutlu gunler diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?