Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızçeler bende ufatan toparlanıyorummm hepicüğünüzüde öpüyorummm antiğicimm bugun çok yoğundu ki sabahtan göründü kaçtııı yelizimide görmedim ben bugun hiç nirdasınnn yelizzz nirdaaaaaa :44::44::44:

kendize iyi bakın anacımmmmm

öptüm canım byyy bnde 15 dk kaçarım muahhhh

Ben geldim bütün kızların mesaisi bitmiş.. Şarkı paylaşımları halaylar filan görünce bi hamilelik haberi var sanmıştım ama muhabbet başkaymış

kızlarrr ben geldim kim var kimmm yokkkk
valla çekemeyen anten taksın ne diyimm...
zaten içlerinden bi tanesine akşamüzeri iş için tel etmiştim o arada rahatsızlığımı söledim. böle böle deyince siz üzülüyorum ve rahatsız oluyorum. sıkıştırnayın beni, eğer gebeliğim devam etseydi şimdi bu tüm hamilelerden önce doğurcaktım. dedim. haklısın biz ölesine sana cesaret vermek için sölemiştik yoksa biliyoz durumunu dedi... işte öleee...

selam kızlar iki gündür annem bende giremedim pek.. beni meerak eden pek olmamış ama ben yinede söyleyim bugun çektirdim rahim filmini temiz çıktı sonucum.. şimdi tek eşimin sonucu kalıdı onuda alınca bir yok cizicez iyi akşamlar..

canim benim gozunuz aydin insallah esinin de sonuclari iyi cikar. o ne zaman belli olacakmis?

[video=youtube;Hlj6jG92m5I]http://www.youtube.com/watch?v=Hlj6jG92m5I&NR=1[/video]

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:
valla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm
benim favorim budurr ama.. ohhh yandan yandan
ayrıca hikayeler de çok güzel önemli olan karşındakine doğru davranmakk

biz üçümüz beraber hamile kalcaz bence sen ben kübra :118: bu üçlüyü bozmayalımmm :118::118::118::118::118:
haniii bizzzz

aynen öyle planlıyorummmm
ben şenlik olayına bayıldım...sponsor bulmak lazım. şöle prima, canbebe falan zira çok lazım bunlar

canım benim kusura bakma. bi telaştır gidiyoz işte. gözün aydın bi tanem. inşallah eşinin de sonuçları temiz çıkar bi tanemm.
rahim filmini nasıl çekiyolar canım. bayıltıyorlar mı...

Son düzenleme:

dogru diyosun valla. hani bizz yarin kandil bol bol dua edelim hep beraber hamile kalalim diye Allah kabul eder insallah

canim benim gozunuz aydin insallah esinin de sonuclari iyi cikar. o ne zaman belli olacakmis?
5 şubatta vericez daha canım aynı gün çıkacak sonuçda insallah..
teşekkür ederim canım özelde yaptırırsan bayıltarak yapıyorlar ama ben devlette yaptırdım bayıltmadan ki bayıltmalarını gerektirecek bişe yokmuş zaten adet sancısı gibi bir agrı hissediyorsun ilacı verirlerken o kadar bende cok korkmuş ve çok gerilmiştim girerken filme ama hiç gerek yokmuş o kadar gerilmeye

sabahı bekleyip ilk idrarımla test yapacaktım ama dayanamayıp yaptım sonuç pozitif çıktı.. değişik bi duygu.. allah tüm isteyenlerin bekleyenlerin yüzünü güldürsün..

Kızlar hamileyim test pozıtıf cıktı allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

sabahı bekleyip ilk idrarımla test yapacaktım ama dayanamayıp yaptım sonuç pozitif çıktı.. değişik bi duygu.. allah tüm isteyenlerin bekleyenlerin yüzünü güldürsün..

ayy ne guzel gece gece 2 bebis haberi gozunuz aydin amin, Allah isteyen herkese versin

ayy ne guzel gece gece 2 bebis haberi gozunuz aydin amin, Allah isteyen herkese versin

rabbim tüm isteyenlere versin sabahı bekleyemedim bende saat 7 de yaptım testi 2 çizgimde çok kkoyu çıktı hala olayın şokunu atlatamadık eşimle allah bu mutluluğu sevinci herkeze nasip etsin 10 ay uğraştık bu ay hiç üstüne düşmedim yumurtamaya bile bakmadım yani allaha çok şükürler olsun gönülcüm senide tebrik ederim allaha emanet ol bebeğinde sende

hep beraber doğurcaz biz bu ayda bi heyecan yaşadık ya üçümüz o yüzden dedim tubişim yoksa toplu şölen var masalar yanyana

gunaydin kizceler bugun erkenciyimm, herkesin kandili mubarek olsun. uzun bir gun olacak herkese umut dolu, hayirli, mutlu gunler diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…