- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.441
gunaydin kizcelerbugun erkenciyimm, herkesin kandili mubarek olsun. uzun bir gun olacak herkese umut dolu, hayirli, mutlu gunler diliyorumm
Günaydın cnm günaydın kızlarrrrr canım bnm sennde kandılin mübarek olsun öperim hepinizi :)
günaydın esoş hoşgeldinnnn
günaydınn fatmam sende hoşgeldin :)
hoşbuldum canım nasılda kapalı bugün hava iç karartıcı istanbul yağmurlu
evet cnm yaa çok fena yağmur yağıodu bnde işe gelirken çok şükür geldik çayımı içiyorum şimdi :)
hoşbuldum canım nasılda kapalı bugün hava iç karartıcı istanbul yağmurlu
evet cnm yaa çok fena yağmur yağıodu bnde işe gelirken çok şükür geldik çayımı içiyorum şimdi :)
bende çay içiyorumm beraberrr içelim afiyet olsunnn
sorma yaa, saat 9 oldu hava daha yenin yeni aydinlandi. sen nasilsin fatmacimm. agrin sizin var mi? test yaptirmana gerek var miymis tekrar
ilk güne göre daha iyiyim canım kanamamda azaldı evet pazartesi günü tekrar baktırcam sıfırlansın dedi kandan
daha iyi olmana sevindim canim. baska bi topikte okudum seninle ayni durum. 0.1 e dusmus. kurtuldum diye seviniyordu. once onemli olan senin sagligin.
aa hangi topik ki acaba bende öyle düşsün diye bekliyomm
canim 0,1 e duseni bulamadim maalesef. zoe var bir de. onun da kimyasal gebelik. 0.1 e duseni de bulmaya calisirim. http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lelik-belirtileri-uzerine-paylasim-alani.html 5390ninci sayfadan basliyor tatlim
yok kuzum arama ne olur zahmet olmasın boşver düşer elbet benimkide
yok canim ne zahmeti. bulamadim ama ne yazik ki
GÜNAYDIN
rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun
kızlarrr ben geldim kim var kimmm yokkkk
valla çekemeyen anten taksın ne diyimm...
zaten içlerinden bi tanesine akşamüzeri iş için tel etmiştim o arada rahatsızlığımı söledim. böle böle deyince siz üzülüyorum ve rahatsız oluyorum. sıkıştırnayın beni, eğer gebeliğim devam etseydi şimdi bu tüm hamilelerden önce doğurcaktım. dedim. haklısın biz ölesine sana cesaret vermek için sölemiştik yoksa biliyoz durumunu dedi... işte öleee...
selam kızlar iki gündür annem bende giremedim pek.. beni meerak eden pek olmamış ama ben yinede söyleyim bugun çektirdim rahim filmini temiz çıktı sonucum.. şimdi tek eşimin sonucu kalıdı onuda alınca bir yok cizicez iyi akşamlar..
valla bacım şarkıları açtıkça iki tur attım kocam da saf saf bakıyo ne oluyo diye. totoma iğne batmasın diye bi totem bu dedim. hepten şaşırdı garibimm
benim favorim budurr ama.. ohhh yandan yandan
ayrıca hikayeler de çok güzel önemli olan karşındakine doğru davranmakk
haniii bizzzz
ben şenlik olayına bayıldım...sponsor bulmak lazım. şöle prima, canbebe falan zira çok lazım bunlar
canım benim kusura bakma. bi telaştır gidiyoz işte. gözün aydın bi tanem. inşallah eşinin de sonuçları temiz çıkar bi tanemm.
rahim filmini nasıl çekiyolar canım. bayıltıyorlar mı...
dogru diyosun valla. hani bizzyarin kandil bol bol dua edelim hep beraber hamile kalalim diye Allah kabul eder insallah
Kızlar hamileyim test pozıtıf cıktıallah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
sabahı bekleyip ilk idrarımla test yapacaktım ama dayanamayıp yaptım sonuç pozitif çıktı.. değişik bi duygu.. allah tüm isteyenlerin bekleyenlerin yüzünü güldürsün..
gunaydin kizcelerbugun erkenciyimm, herkesin kandili mubarek olsun. uzun bir gun olacak herkese umut dolu, hayirli, mutlu gunler diliyorumm
GÜNAYDIN
rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?