Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

GÜNAYDIN

rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun

amin ablacim herkesin dualari kabul olsun icinde bizim de. gelmedin dun. yogundu isler galba

canımm tubişim iyi etmişsin içine atma kimseyi ilgilendirmez ne bilicekler senin benim ne yaşadığımı bu patavatsız insanlar yüzünden az insan çok huzur lafına inanıyorum... bizi bizden başkası anlamaz bebeğimmmmm

çileğiiiimmmmmm kusura bakma bitanemmm hepimizde bi telaşe var hastalıkla misafir le boğuşuyorum bende sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim arkadasımmmm sen bizim aklımızda yüreğimizdesinnn kıyamam ben sana gel bi sarılıyım saaannaaa

ehehehehe oyna bebeğim oynaaaa evet bu arada şenlik için sponspr bulma fikri de çok güzel bu konu üstünde yoğunlaşabiliriz

dogru diyosun valla. hani bizz yarin kandil bol bol dua edelim hep beraber hamile kalalim diye Allah kabul eder insallah

hepimiz inşallah kuzucum hepimiz bir doğurcazzzz Rabbim dualarımız kabul etsin inşallahh

Kızlar hamileyim test pozıtıf cıktı allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

sabahı bekleyip ilk idrarımla test yapacaktım ama dayanamayıp yaptım sonuç pozitif çıktı.. değişik bi duygu.. allah tüm isteyenlerin bekleyenlerin yüzünü güldürsün..

kızçeler hayırlı olsnnn güzel hbrler getirmişsiniz topiğimize rabbim önce pıtpıtlarını duuymayı donra kucağınıza almayı nasip etsin
gunaydin kizceler bugun erkenciyimm, herkesin kandili mubarek olsun. uzun bir gun olacak herkese umut dolu, hayirli, mutlu gunler diliyorumm

günaydın mervecimmmmm seninde kandilin mubarek olsunnnn

aminnn ablamm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…