- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.461
amin ablacim herkesin dualari kabul olsun icinde bizim de. gelmedin dun. yogundu isler galba
aminnn ablamm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh
hepimizin canım hepimizin duaları kabul olsun nasılsın ağrın sızın varmı fatmacım
yavruu sen nasil oldun? yogunluk devam mi?canımm tubişim iyi etmişsin içine atma kimseyi ilgilendirmez ne bilicekler senin benim ne yaşadığımı bu patavatsız insanlar yüzünden az insan çok huzur lafına inanıyorum... bizi bizden başkası anlamaz bebeğimmmmm
çileğiiiimmmmmm kusura bakma bitanemmm hepimizde bi telaşe var hastalıkla misafir le boğuşuyorum bende sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim arkadasımmmm sen bizim aklımızda yüreğimizdesinnn kıyamam ben sana gel bi sarılıyım saaannaaa
ehehehehe oyna bebeğim oynaaaaevet bu arada şenlik için sponspr bulma fikri de çok güzel bu konu üstünde yoğunlaşabiliriz
hepimiz inşallah kuzucum hepimiz bir doğurcazzzz Rabbim dualarımız kabul etsin inşallahh
kızçeler hayırlı olsnnn güzel hbrler getirmişsiniz topiğimize rabbim önce pıtpıtlarını duuymayı donra kucağınıza almayı nasip etsin
günaydın mervecimmmmm seninde kandilin mubarek olsunnnn
ay sorma mervecim akşama kadar dükkanda uğraştım
akşam eve git yemek yap ye bulaşık bide misafir geldi
onları gönderdim hemen bi duş aldım sonra allahım kabul ederse
biraz kuran okudum canım şimdi anca girebildim sen naptın nasılsın
yok ablacım daha az şimdi biraz halsizlik oluyor çok şükür umarım değerlerim sıfırlanır en kısa zamanda
yavruu sen nasil oldun? yogunluk devam mi?
Allah musteri bollugu versin hulya abla. ne olsun hep ayni buralar. dun igne testi muhabeti dondu baya. olsaydin sana soracaktik nedir ne degildir diye. bi ben yaptim ama merakima yenik dusup. karardi igne ama daha 8 gun var bat a. Allah biler
Slm kızlar
Kandiliniz mübarek olsunnnn .....dualarda görüşürüz
Herkese Günaydınnlarrr Kandiliniz mübarek olsun ..
Allahım bebek isteyen herkesin duasını bu gece kabul etsin. Hamile olanların da sağlıkla bebeklerini büyütüp kucaklarına almalarını nasip etsin..
Ne güzel 2 tane hamilelik haberi gelmiş Allah hayırlı etsin..
Kızlar beni de çok merak eden yokamaa arada bi selam verip gidiyorum.
iki gündür midem bulanıyo başım dönüyo canım da acayipp bi şekilde peynir istiyo peynire aşeren ilk kişi benimdir heralde
inşallah canım biran önce temizlen sihhatine kavuş
biran önce maçlara çık toplu doğum şöleni yapcaz daha.))
ay mübarek gün utandırma beni ablacımmm
GÜNAYDIN
rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun
ay sorma mervecim akşama kadar dükkanda uğraştım
akşam eve git yemek yap ye bulaşık bide misafir geldi
onları gönderdim hemen bi duş aldım sonra allahım kabul ederse
biraz kuran okudum canım şimdi anca girebildim sen naptın nasılsın
yavruu sen nasil oldun? yogunluk devam mi?
Allah musteri bollugu versin hulya abla. ne olsun hep ayni buralar. dun igne testi muhabeti dondu baya. olsaydin sana soracaktik nedir ne degildir diye. bi ben yaptim ama merakima yenik dusup. karardi igne ama daha 8 gun var bat a. Allah biler
Slm kızlar
Allahım bebek isteyen herkesin duasını bu gece kabul etsin. Hamile olanların da sağlıkla bebeklerini büyütüp kucaklarına almalarını nasip etsin..
iki gündür midem bulanıyo başım dönüyo canım da acayipp bi şekilde peynir istiyo peynire aşeren ilk kişi benimdir heralde
Slm kızlar
aminnn ablacımm rabbim dualarımzı kabul etsin inşallahhhh
rabbim kabul etsin ablacımmm
valla devam mervecim kafamı kaldırmaıyorum öğlene kadarda ayılamam herhalde
seninde kandilin mubarek olsun canımmmmmmm dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdennn
kuzucummm sen ders çalışıcam fln diosun ya o yüzden ders çalıştığını düşünüyruz bizde iyi olmana sevindim yiğenimede iyi bak peynir istiyomus yeee hemen yeeeeee
ayrıca güzel duaların için tşkrederim Rabbim tez zamanda bizide evladımızla taçlandırsın inşallah
kız bunda utanılacak ne var onun bile sevabı var bilmiyomusun
hem helalin o senin aaaaaa
ayyy kurban olurum ben o helalime evet çoğalmak sünnet
kızlar hepinize günaydın nasılsınız kandiliniz mübarek olsun fulyam ve fatmam nasıl oldunuz diğer kızlar sizler nasılsınız dün bütün gün elektrikler yoktubugünde birazdan diş çektirmeye gideceğim dua edin bana :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?