Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amin ablacim herkesin dualari kabul olsun icinde bizim de. gelmedin dun. yogundu isler galba

ay sorma mervecim akşama kadar dükkanda uğraştım
akşam eve git yemek yap ye bulaşık bide misafir geldi
onları gönderdim hemen bi duş aldım sonra allahım kabul ederse
biraz kuran okudum canım şimdi anca girebildim sen naptın nasılsın

yavruu sen nasil oldun? yogunluk devam mi?

Allah musteri bollugu versin hulya abla. ne olsun hep ayni buralar. dun igne testi muhabeti dondu baya. olsaydin sana soracaktik nedir ne degildir diye. bi ben yaptim ama merakima yenik dusup. karardi igne ama daha 8 gun var bat a. Allah biler

ALLAH, hiç bir kimseye gücünün yeteceğinden fazlasını yüklemez...

Bakara Sûresi /286

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun....

sağol canım
okudum iğne mevzusunu
ne biliyim dedim ya güvenirliği tartışılır diye
dün bende yaptım karardı paslandı
ama geçen gün bişey olmamıştı
belki iğneden iğneye fark ediyo

Herkese Günaydınnlarrr Kandiliniz mübarek olsun ..

Allahım bebek isteyen herkesin duasını bu gece kabul etsin. Hamile olanların da sağlıkla bebeklerini büyütüp kucaklarına almalarını nasip etsin..

Ne güzel 2 tane hamilelik haberi gelmiş Allah hayırlı etsin..

Kızlar beni de çok merak eden yok amaa arada bi selam verip gidiyorum.

iki gündür midem bulanıyo başım dönüyo canım da acayipp bi şekilde peynir istiyo peynire aşeren ilk kişi benimdir heralde

günaydın taze annecik seninde kandilin mübarek olsun
ben gönderiyim sana peynir satıyorum nasılsa hemde ezine
dualarını üstümüzden eksik etme bitanem

aminnn ablacımm rabbim dualarımzı kabul etsin inşallahhhh

rabbim kabul etsin ablacımmm

valla devam mervecim kafamı kaldırmaıyorum öğlene kadarda ayılamam herhalde

Slm kızlar

Kandiliniz mübarek olsunnnn .....dualarda görüşürüz

seninde kandilin mubarek olsun canımmmmmmm dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdennn

kuzucummm sen ders çalışıcam fln diosun ya o yüzden ders çalıştığını düşünüyruz bizde iyi olmana sevindim yiğenimede iyi bak peynir istiyomus yeee hemen yeeeeee

ayrıca güzel duaların için tşkrederim Rabbim tez zamanda bizide evladımızla taçlandırsın inşallah

Slm kızlar

Kandiliniz mübarek olsunnnn .....dualarda görüşürüz

hoşgeldin iremcanımm :):):) seninde kandilin mübarek olsun

oyy kuzuma kıyamam ne güzel peynir iidir kalsiyum deposu bol bol ye benim eltimde zeytin peynirden başka bişi yemiyorrr

amin canım hepimizin dualarını kabul etsin

kızlar hepinize günaydın nasılsınız kandiliniz mübarek olsun fulyam ve fatmam nasıl oldunuz diğer kızlar sizler nasılsınız dün bütün gün elektrikler yoktu bugünde birazdan diş çektirmeye gideceğim dua edin bana :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…