- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.521
canim cok sicak icme tamam mi. ilik ic/ cok sicak icince daha kotu olurmus. ilk basta yumusatiyor ama mikroplar cogaliyormus bademciklerinde bir de bali sut sicakken koyma. balin yapisini bozuyormus. zarar olmasin
tamam o zaman super size haftasonu uyuyor. haftasonu olur herhalde. yumurtlama gunu olmayan bi gun bulusalim mutlaka. bana da uyar her yer15 subattan sonra olsa olur mu. kayinvalidemler gelce o haftasonu. ondan sonra yapariz
uykusuzluk çok beter haftasonuda dinlenemedin ya sen dayak yemiş gibisindir muhtemelen bebeğimmm
keşke bende istanbulda olsam
sizlerin buluşma imkanı var benim yok
süpürgemide servise verdim binip gelemem şimdi:))
aşkolsun ablammmm senin süpürgen benim süpürgem mi varrrr senide alırız biz özel süpürgemizleee
eeee ben hazırlanıyım o zaman
ne güzel eskiden istanbulluydum
beylikdüzü meskenimdi şimdi izmirliyim
ama izmiride seviyorum
bende avcılarda oturuyorum ablacım bilirsin sen kesin
ama izmirde güzeldir
bilmezmiyim daha önce avcılardayım
denizköşklerde ama depremde evim yıkıldı
ordan beylikdüzüne geçtim
avcıları çok severim ilk göz ağrım orası
tuba sen nerdeydin sen:26::26::26::26:
evet bitanem bire geliyodu yattım sanki gözümü kapamamla açmam bir oldu sabah olmuş hemen
bebeğim boğazlarımda çok kötü ya hiç bişey istemiyo ve yiyemiyorum anca sıcak ballı sut ıhlamur fln içiyorum ben bi uyusam gelcek enerjim
hehehehe yaparız bi gün bi buluşma
aminn bitanemm seninde kandilin mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
evet takılmıyoruz kendimizi dinlemiyruz relakssssssss sen yarın yakala kocişi benimkiylen biz kardeşiz bu ara
özel süpürgemle aldırırım ben seni bebeğim sen iste yeterkiii
acil bi işiniz çıkmış gibi çıkın evden...gidin bi otele neyimmbekarmış gibi fantezi yapın
ahahahahaahahahahahahahah 1 kadın 1 erkekteki gibi önce bara gitmezsek otelede gitmemm
reçelim sende ne cin fikirler var öyleee, kız sana fikir veriyolar sende eşantiyon mu istiyon
hepinizi özledim ben 4 gündür yazamadım nasılsınız bakalıminşallah herkes iyidir ,keyifler yerindedir, yeni hamişler vardır
napıonuz beaaaaaaaaaçoook yoğun işleer giremiyorum
nerelerdesin cnm bizler aynıyız sen neler yaptın ?
canım hafta sonu bir ara baktım ama burada in cin top oynuyodu :) pazartesi salı da ful program gezdim evde yoktum ondan bakamadım akşamlarıda malum eşimle ilgilenmem gerektiveee gezerken birşey öğrendim arı sütü bebiş isteyenlere çokça tavsiye edilen bir şeymiş. hem eşimin hem de benim içmem gerekiyormuş. şimdi bende sipariş verdim gelecek bakalım işe yarayacakmı merakla bekliyorum
inşallah işe yarar cnm bende geçenlerde fatmacığımdan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum markette alıyodum kocam aldırmadı saçma sapan şeylerle uğraşma ben içmem onu dedi bi kere bebeğimiz oldu yine olur saçma sapan işlerle uğraşma dediyedim fırçayı oturdum aşağııı :)))
hımm eşin o konularda katı demekki canım ben biizmkine bir haftadır her akşam sabah keçi boynuzu pekmezi ve hergün taze kaynatıp suyunu içiriyorum valla seve seve içiyo çok şükür kocişim inşallah faydasını da görürüzsabırla yumurtlama zamanını bekliyoruz
ben kastamonudayım şeker.
bu arada bacılarım ismimde Ğ var. tuğba... hayatım boyunca takıntımdır
hımm eşin o konularda katı demekki canım ben biizmkine bir haftadır her akşam sabah keçi boynuzu pekmezi ve hergün taze kaynatıp suyunu içiriyorum valla seve seve içiyo çok şükür kocişim inşallah faydasını da görürüzsabırla yumurtlama zamanını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?