Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canim cok sicak icme tamam mi. ilik ic/ cok sicak icince daha kotu olurmus. ilk basta yumusatiyor ama mikroplar cogaliyormus bademciklerinde bir de bali sut sicakken koyma. balin yapisini bozuyormus. zarar olmasin

ılık içmeye çalışıyorum hayatım sağolasın önerilerin içinnn

tamam o zaman super size haftasonu uyuyor. haftasonu olur herhalde. yumurtlama gunu olmayan bi gun bulusalim mutlaka. bana da uyar her yer 15 subattan sonra olsa olur mu. kayinvalidemler gelce o haftasonu. ondan sonra yapariz

evet evet daha ileriki günler olsun azcık kendimizi toparlayalım

uykusuzluk çok beter haftasonuda dinlenemedin ya sen dayak yemiş gibisindir muhtemelen bebeğimmm

ne de güzel özetledin beniii dövüp dövüp sokğa atmışlar gibiyimmm

bilmezmiyim daha önce avcılardayım
denizköşklerde ama depremde evim yıkıldı
ordan beylikdüzüne geçtim
avcıları çok severim ilk göz ağrım orası

aaaaaaaaaaa büyük geçmiş olsun ablacım bende depremde denizköşklerdeydim halada denizköşklerdeyim ne taraftaydı sizin yıkılan ev

acil bi işiniz çıkmış gibi çıkın evden...gidin bi otele neyimm bekarmış gibi fantezi yapın

reçelim sende ne cin fikirler var öyleee , kız sana fikir veriyolar sende eşantiyon mu istiyon

madem fantezi olcak olmuşken tam olsun anacımmmm

hepinizi özledim ben 4 gündür yazamadım nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir ,keyifler yerindedir, yeni hamişler vardır

nerelerdesin cnm bizler aynıyız sen neler yaptın ?

napıonuz beaaaaaaaaa çoook yoğun işleer giremiyorum

nabalım beyaaaaa ben masanın üstünde uyku modunda günü bitirmeye çalışıyorum tek bir iş bile yapmaya mecalim yok

nerelerdesin cnm bizler aynıyız sen neler yaptın ?

canım hafta sonu bir ara baktım ama burada in cin top oynuyodu :) pazartesi salı da ful program gezdim evde yoktum ondan bakamadım akşamlarıda malum eşimle ilgilenmem gerekti veee gezerken birşey öğrendim arı sütü bebiş isteyenlere çokça tavsiye edilen bir şeymiş. hem eşimin hem de benim içmem gerekiyormuş. şimdi bende sipariş verdim gelecek bakalım işe yarayacakmı merakla bekliyorum

inşallah işe yarar cnm bende geçenlerde fatmacığımdan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum markette alıyodum kocam aldırmadı saçma sapan şeylerle uğraşma ben içmem onu dedi bi kere bebeğimiz oldu yine olur saçma sapan işlerle uğraşma dedi yedim fırçayı oturdum aşağııı :)))

Son düzenleme:

hımm eşin o konularda katı demekki canım ben biizmkine bir haftadır her akşam sabah keçi boynuzu pekmezi ve hergün taze kaynatıp suyunu içiriyorum valla seve seve içiyo çok şükür kocişim inşallah faydasını da görürüz sabırla yumurtlama zamanını bekliyoruz

yadik işte fırçayı bende çok üstüne düşüyodum keçi boynuzu fln diyince zoruna gitti herhalde bi kare çocuğumuz oldu yine olur dio prblemliymişiz gibi davranma daha çok erken böyle şeylere diyip duruyo

benimkide içer hiççç sorunnn yapmazzzz hatta kendi dedi alalım keçiboynuzu diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…