Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ALLAH, hiç bir kimseye gücünün yeteceğinden fazlasını yüklemez...

Bakara Sûresi /286

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun....

Slm kızlar

Kandiliniz mübarek olsunnnn .....dualarda görüşürüz

amin herkesin dualari kabul olsun, sizlere de hayirli kandiller kizceler ne guzel duygular, Allah bi ze de yasamayi nasip etsin

kolay gelsin fulya, evde ayri iste ayri. sinaniyorsun bence canimm

sağol canım
okudum iğne mevzusunu
ne biliyim dedim ya güvenirliği tartışılır diye
dün bende yaptım karardı paslandı
ama geçen gün bişey olmamıştı
belki iğneden iğneye fark ediyo
dogru diyosun abla. itimat etmemek gerek

ÇOK SAOL LETTUCE35 ! .. İnsan kafadan silince oluyor gerçekten.. benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu 3 aylıkken .. yeni korunmayı bırakmıştım 6 ay dan sonra hemnen oldu bende anlamadım :):) heralde beklemediğimden böyle bi haber geldi..

ikimizinde hayırlısı olsun bebişlerii allaah sonunu getirtsin ..

uyyyyyyyyyy buluşup buluşup bebek alışverişine çıkarmışızz

bağlarız çocukları boynumuza kangurularla doğru gezmeyeee

vitamin mi alsan canim ya da taze meyve suyu kuruyemis falan ye. enerji versin.

kızlarrr günaydınnnn...sabahtan başka kurumdaydım geldim anca yerime. bugün iş çok ama ara ara burdayım.
ilk önce tüm topik arkadaşlarımın, güzel anne ve anne adaylarımın, hepiciğinizin kandili mübarek olsun... allahım bu güzel günün hürmetine hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile içimize versin. allahım dualarımızı kabul etsin (AMİNNNN)
ben galiba gıdaklamaya başlıyorum kızlar. dün o kadar uğraştım kocişi tuş edemedim. garibim çok yorgundu gözünü zor açık tutuyodu. bu gün de mübarek gün, helalim de olsa günah yani
kaçtı yani benim yumoşş ama zaten çok üstüne düşmeyecektik di miii relaksss relaksss telkin edeyim kendimi...
sizler nasılsınızz...

ben gece netten çıktıktan sonra bi hamiş haberi daha gelmiş topiğee. GÖNÜLHANIM tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu arada tüm hamiş arkadaşlarımdan dileğim, bu güzel gecede bizi de unutmayın dualarınızda... hamişin duası kabul olur derler. ne kadar doğru bilmem ama siz yinede dualarınızı eksik etmeyin bizden

yine mi geç yattın kuzum sen valla benimde sosyal hayatım bitti okuldan geldim hemen uyumuşumm 11de

evet bitanem bire geliyodu yattım sanki gözümü kapamamla açmam bir oldu sabah olmuş hemen

vitamin mi alsan canim ya da taze meyve suyu kuruyemis falan ye. enerji versin.

bebeğim boğazlarımda çok kötü ya hiç bişey istemiyo ve yiyemiyorum anca sıcak ballı sut ıhlamur fln içiyorum ben bi uyusam gelcek enerjim

ayyy insallah :) bulusmak icin alisverisi beklemesek mi? ben cok merak ediyorum hepinizi

hehehehe yaparız bi gün bi buluşma

aminn bitanemm seninde kandilin mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin

evet takılmıyoruz kendimizi dinlemiyruz relakssssssss sen yarın yakala kocişi benimkiylen biz kardeşiz bu ara

ayyy siz istanbuldakiler çok şanslısınızzz bacılarrr... ben bi süpürge mi bulsam uçup uçup gelsem

özel süpürgemle aldırırım ben seni bebeğim sen iste yeterkiii

canim cok sicak icme tamam mi. ilik ic/ cok sicak icince daha kotu olurmus. ilk basta yumusatiyor ama mikroplar cogaliyormus bademciklerinde bir de bali sut sicakken koyma. balin yapisini bozuyormus. zarar olmasin

başakşehirde oturuyorum ama fatihte çalışıyorumm heryer olur benim için kadıköy taksim mecidiyeköy

tamam o zaman super size haftasonu uyuyor. haftasonu olur herhalde. yumurtlama gunu olmayan bi gun bulusalim mutlaka. bana da uyar her yer 15 subattan sonra olsa olur mu. kayinvalidemler gelce o haftasonu. ondan sonra yapariz

tamam o zaman super size haftasonu uyuyor. haftasonu olur herhalde. yumurtlama gunu olmayan bi gun bulusalim mutlaka. bana da uyar her yer 15 subattan sonra olsa olur mu. kayinvalidemler gelce o haftasonu. ondan sonra yapariz

evt canım zaten ilk haftalar benimde yoğunluğum var zaman geçsin kararlaştırırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…