- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.501
ALLAH, hiç bir kimseye gücünün yeteceğinden fazlasını yüklemez...
Bakara Sûresi /286
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun....
Slm kızlar
Kandiliniz mübarek olsunnnn .....dualarda görüşürüz
amin herkesin dualari kabul olsun, sizlere de hayirli kandiller kizcelerHerkese Günaydınnlarrr Kandiliniz mübarek olsun ..
Allahım bebek isteyen herkesin duasını bu gece kabul etsin. Hamile olanların da sağlıkla bebeklerini büyütüp kucaklarına almalarını nasip etsin..
Ne güzel 2 tane hamilelik haberi gelmiş Allah hayırlı etsin..
Kızlar beni de çok merak eden yokamaa arada bi selam verip gidiyorum.
iki gündür midem bulanıyo başım dönüyo canım da acayipp bi şekilde peynir istiyo peynire aşeren ilk kişi benimdir heralde
aminnn ablacımm rabbim dualarımzı kabul etsin inşallahhhh
rabbim kabul etsin ablacımmm
valla devam mervecim kafamı kaldırmaıyorum öğlene kadarda ayılamam herhalde
seninde kandilin mubarek olsun canımmmmmmm dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdennn
kuzucummm sen ders çalışıcam fln diosun ya o yüzden ders çalıştığını düşünüyruz bizde iyi olmana sevindim yiğenimede iyi bak peynir istiyomus yeee hemen yeeeeee
ayrıca güzel duaların için tşkrederim Rabbim tez zamanda bizide evladımızla taçlandırsın inşallah
dogru diyosun abla. itimat etmemek gereksağol canım
okudum iğne mevzusunu
ne biliyim dedim ya güvenirliği tartışılır diye
dün bende yaptım karardı paslandı
ama geçen gün bişey olmamıştı
belki iğneden iğneye fark ediyo
uyyyyyyyyyybuluşup buluşup bebek alışverişine çıkarmışızz
bağlarız çocukları boynumuza kangurularla doğru gezmeyeee
evet kuzucummmmm
mervem valla kafamı zor tutuyorum küt die düşüveriyo basım aşırı dozda uykuya ihtiyacım var
ÇOK SAOL LETTUCE35 ! .. İnsan kafadan silince oluyor gerçekten.. benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu 3 aylıkken .. yeni korunmayı bırakmıştım 6 ay dan sonra hemnen oldu bende anlamadım :):) heralde beklemediğimden böyle bi haber geldi..rabbim tüm isteyenlere versin sabahı bekleyemedim bende saat 7 de yaptım testi 2 çizgimde çok kkoyu çıktı hala olayın şokunu atlatamadık eşimle allah bu mutluluğu sevinci herkeze nasip etsin 10 ay uğraştık bu ay hiç üstüne düşmedim yumurtamaya bile bakmadım yani allaha çok şükürler olsun gönülcüm senide tebrik ederim allaha emanet ol bebeğinde sende
evet kuzucummmmm
ayyy keske bulussak da beraber alisveris yapsak. ayrica bulusmak icin alisverisi beklemek sart mi? valla ben sizi cok merak ediyorum
mervem valla kafamı zor tutuyorum küt die düşüveriyo basım aşırı dozda uykuya ihtiyacım var
ayyy insallah :) bulusmak icin alisverisi beklemesek mi? ben cok merak ediyorum hepinizi
ayyy siz istanbuldakiler çok şanslısınızzz bacılarrr... ben bi süpürge mi bulsam uçup uçup gelsem
ayyy insallah :) bulusmak icin alisverisi beklemesek mi? ben cok merak ediyorum hepinizi
valla bende çok istiyorum sen istanbuldamıydın yoksa izmittemi unuttum ben çok eğlenceli oluyo kızlar benim eski grupla buluştuk biz iki kere
ayyy siz istanbuldakiler çok şanslısınızzz bacılarrr... ben bi süpürge mi bulsam uçup uçup gelsem
yine mi geç yattın kuzum sen valla benimde sosyal hayatım bitti okuldan geldim hemen uyumuşumm 11de
vitamin mi alsan canim ya da taze meyve suyu kuruyemis falan ye. enerji versin.
kızlarrr günaydınnnn...sabahtan başka kurumdaydım geldim anca yerime. bugün iş çok ama ara ara burdayım.
ilk önce tüm topik arkadaşlarımın, güzel anne ve anne adaylarımın, hepiciğinizin kandili mübarek olsun... allahım bu güzel günün hürmetine hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile içimize versin. allahım dualarımızı kabul etsin (AMİNNNN)
ben galiba gıdaklamaya başlıyorum kızlar. dün o kadar uğraştım kocişi tuş edemedim. garibim çok yorgundu gözünü zor açık tutuyodu. bu gün de mübarek gün, helalim de olsa günah yani
kaçtı yani benim yumoşşama zaten çok üstüne düşmeyecektik di miii relaksss relaksss telkin edeyim kendimi...
sizler nasılsınızz...
istanbuldayim canim. umraniyede oturuyorum .sen fatmacimm
evet bitanem bire geliyodu yattım sanki gözümü kapamamla açmam bir oldu sabah olmuş hemen
bebeğim boğazlarımda çok kötü ya hiç bişey istemiyo ve yiyemiyorum anca sıcak ballı sut ıhlamur fln içiyorum ben bi uyusam gelcek enerjim
hehehehe yaparız bi gün bi buluşma
aminn bitanemm seninde kandilin mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
evet takılmıyoruz kendimizi dinlemiyruz relakssssssss sen yarın yakala kocişi benimkiylen biz kardeşiz bu ara
özel süpürgemle aldırırım ben seni bebeğim sen iste yeterkiii
başakşehirde oturuyorum ama fatihte çalışıyorumm heryer olur benim için kadıköy taksim mecidiyeköy
evet bitanem bire geliyodu yattım sanki gözümü kapamamla açmam bir oldu sabah olmuş hemen
:
tamam o zaman super size haftasonu uyuyor. haftasonu olur herhalde. yumurtlama gunu olmayan bi gun bulusalim mutlaka. bana da uyar her yer15 subattan sonra olsa olur mu. kayinvalidemler gelce o haftasonu. ondan sonra yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?