- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.481
kızlar hepinize günaydın nasılsınız kandiliniz mübarek olsun fulyam ve fatmam nasıl oldunuz diğer kızlar sizler nasılsınız dün bütün gün elektrikler yoktubugünde birazdan diş çektirmeye gideceğim dua edin bana :18::18::18:
kızlar hepinize günaydın nasılsınız kandiliniz mübarek olsun fulyam ve fatmam nasıl oldunuz diğer kızlar sizler nasılsınız dün bütün gün elektrikler yoktubugünde birazdan diş çektirmeye gideceğim dua edin bana :18::18::18:
sağol bitanem benim sende dikkatli ol ama kendini fazla yormak yok fulyam inşallah hissetmem canım:18::18::18:bebişim ben aynıyım ayakta uyuyorumm sen dikkat et kendine korkmada sakın iğneden sonra hiç bişi hissetmiyceksin ve bi daha o ağrıyı yaşamıycaksın btanemmm
canım ben artık eskisi gibi çok kalmak istemiyorum buraya çok takılınca işlerim aksıyor o yüzden ama yine ara ara gelirim düelicek bitanem kafana takma sen olur mu?günaydın yelizcan yoksun günlerdir bi gözüküyon bi kayboluyonn gel kızım katıl muhabbetimize ben iyiyim kuzum çok şükür bu günüme şükür bedenim düzeliyor ruhumuda düzelticez kocamla inşallah
kızlar ben dün eve gittim yemek faslı fln derken dışarı avm ye gidelim dedi görümcem hepbilirkte gittik torıuma neyse dolanırken adidasa girdik ayyy bitaneee bebek yeleği vardıııı şişme yelek hem pembesi hem mavisiii ben çok kötü oldum onları görünce gözlerim yaşardı eşim hemen sarıldı rabbim yeniden nasip edicek o zaman bunların içini yawrumuz doldurucak dedi
öyle tabiya kim çekiyo bizim kahrımızı onlardan başka
yyaa çok üstüne gidiyorummm bu ara yazık adama ama kahrımı cekiyorrr
Fulyacım takılıyorum canımm biliyorum yoksa aklınız bende
Evet ders çalışmaya çalışarak vakit geçiriyorum ve 3-4 posta uyuyorum
fatmacım senin eltinde demek hep peynir yedi ilginç geldi bana walla :))
meleklerim35 ( ismini unuttum ama hülya mıydı *:18::18:) peynir evde bayaa var kaynanam yollamıştı sağolsun teşekkür edrim .
ayvareçeli tuğbaa sen napıyosunn canım??
üzme kendini canım bak ne güzel eşin senin en büyük desteğin
en azından omuzuna başını güvenle koyabiliyosun
elbet gelicek bebişin hemde en kısa zamanda bak görceksin
kızlar ben dün eve gittim yemek faslı fln derken dışarı avm ye gidelim dedi görümcem hepbilirkte gittik torıuma neyse dolanırken adidasa girdik ayyy bitaneee bebek yeleği vardıııı şişme yelek hem pembesi hem mavisiii ben çok kötü oldum onları görünce gözlerim yaşardı eşim hemen sarıldı rabbim yeniden nasip edicek o zaman bunların içini yawrumuz doldurucak dedi
evet ablacımm eşlerimiz bizim en güvenli duvarımız Rabbim yeniden sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize uzun zamandan beri bu konuda güçlüydüm dün ne dlim gördüm çok beğendim benimle kalsaydı bunu ona alırdım die içimden geçirdim hatta bi kaç ay sonra giydirebilirdim bile ama Rabbim neylerse güzel eyler işte herşeyde vardır bir hayır nerede isteyen varsa duysun rabbim dualarımızı...
yaa ağlamaaa kuzum alıcaz o patikleri yelekleri hepsini giydircez meleklerimizee
amin canım
bazen bende öyle oluyorum normalde hep deliliğe vuruyorum
ama bi anda bi patlama yaşıyo insan başlıyosun ağlamaya sebebli sebesiz
aslında arada iyi oluyo rahatlıyosun
sağol bitanem benim sende dikkatli ol ama kendini fazla yormak yok fulyam inşallah hissetmem canım:18::18::18:
canım ben artık eskisi gibi çok kalmak istemiyorum buraya çok takılınca işlerim aksıyor o yüzden ama yine ara ara gelirim düelicek bitanem kafana takma sen olur mu?
aynen canım zaten ufacık bişeyde hemen onlara sarıyoruz
benimki bana hep diyo sen beni çok üzüyosun diye ama napıyım
nazım ona geçiyo
kızlar ben şimdilik çıkıyorum
totomu kaldırıyım azcık ortalığı toparlıyım sonra gelirim yine
öpüyorum sizi
allah başımızdan eksik etmesin heriflerimizi
evet onlar sağlıcakla gelsinlerde hepsinden alıcaz Allahın izniyle
neler nelerr alıcammm bennn onaaa yerim onun dolma parmaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?