Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Fulyacım takılıyorum canımm biliyorum yoksa aklınız bende
Evet ders çalışmaya çalışarak vakit geçiriyorum ve 3-4 posta uyuyorum

fatmacım senin eltinde demek hep peynir yedi ilginç geldi bana walla :))

meleklerim35 ( ismini unuttum ama hülya mıydı *:18::18:) peynir evde bayaa var kaynanam yollamıştı sağolsun teşekkür edrim .

ayvareçeli tuğbaa sen napıyosunn canım??

bebişim ben aynıyım ayakta uyuyorumm sen dikkat et kendine korkmada sakın iğneden sonra hiç bişi hissetmiyceksin ve bi daha o ağrıyı yaşamıycaksın btanemmm

günaydın yelizcan yoksun günlerdir bi gözüküyon bi kayboluyonn gel kızım katıl muhabbetimize ben iyiyim kuzum çok şükür bu günüme şükür bedenim düzeliyor ruhumuda düzelticez kocamla inşallah

kızlar ben dün eve gittim yemek faslı fln derken dışarı avm ye gidelim dedi görümcem hepbilirkte gittik torıuma neyse dolanırken adidasa girdik ayyy bitaneee bebek yeleği vardıııı şişme yelek hem pembesi hem mavisiii ben çok kötü oldum onları görünce gözlerim yaşardı eşim hemen sarıldı rabbim yeniden nasip edicek o zaman bunların içini yawrumuz doldurucak dedi

bebişim ben aynıyım ayakta uyuyorumm sen dikkat et kendine korkmada sakın iğneden sonra hiç bişi hissetmiyceksin ve bi daha o ağrıyı yaşamıycaksın btanemmm
sağol bitanem benim sende dikkatli ol ama kendini fazla yormak yok fulyam inşallah hissetmem canım:18::18::18:
canım ben artık eskisi gibi çok kalmak istemiyorum buraya çok takılınca işlerim aksıyor o yüzden ama yine ara ara gelirim düelicek bitanem kafana takma sen olur mu?

üzme kendini canım bak ne güzel eşin senin en büyük desteğin
en azından omuzuna başını güvenle koyabiliyosun
elbet gelicek bebişin hemde en kısa zamanda bak görceksin

geçen gün pasta börek yaptım gün vardı diyoki karnım acıktı az peynir ekmek versene midesini bulandırıyor herşeyy

üzme kendini canım bak ne güzel eşin senin en büyük desteğin
en azından omuzuna başını güvenle koyabiliyosun
elbet gelicek bebişin hemde en kısa zamanda bak görceksin

evet ablacımm eşlerimiz bizim en güvenli duvarımız Rabbim yeniden sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize uzun zamandan beri bu konuda güçlüydüm dün ne dlim gördüm çok beğendim benimle kalsaydı bunu ona alırdım die içimden geçirdim hatta bi kaç ay sonra giydirebilirdim bile ama Rabbim neylerse güzel eyler işte herşeyde vardır bir hayır nerede isteyen varsa duysun rabbim dualarımızı...

yaa ağlamaaa kuzum alıcaz o patikleri yelekleri hepsini giydircez meleklerimizee

amin canım

bazen bende öyle oluyorum normalde hep deliliğe vuruyorum
ama bi anda bi patlama yaşıyo insan başlıyosun ağlamaya sebebli sebesiz
aslında arada iyi oluyo rahatlıyosun

sen nasıl istersen bebeğim her zaman bekleriz takmamaya çalışıyorum ama bazen aklıma geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…