- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.541
yadik işte fırçayı bende çok üstüne düşüyodum keçi boynuzu fln diyince zoruna gitti herhaldebi kare çocuğumuz oldu yine olur dio prblemliymişiz gibi davranma daha çok erken böyle şeylere diyip duruyo
inşallah onun dediği gibi, olurda tez vakitte hamiş olursun kuzum ve bunların hiçbirine gerek kalmaz...
geldimi misafirlerin canım? yaptınmı o kadar yemek? pazar günü mutfaktayken aklıma sen geldin dedim fulya şimdi yemek yapıyordure artık onlar sana hazır ediyordur yemekleri
kızlarr kuzular napıyosunuzzz ben pazara gitttimmm geldim kendimle kocama cici aldımmmm
geldiler cnm bütün gün yemekle uğraştım c.teside temizlik zaten hastaydım iyice kötü oldum şuanda ölüyorum uykusuzluktan
ne aldın ne aldınnn
inşallah işe yarar cnm bende geçenlerde fatmacığımdan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini duymuştum markette alıyodum kocam aldırmadı saçma sapan şeylerle uğraşma ben içmem onu dedi bi kere bebeğimiz oldu yine olur saçma sapan işlerle uğraşma dediYedim fırçayı oturdum aşağııı :)))
kıyamam yaaa akşama eve git birşeye elini sürme valla evde olan onlar baksınlar gelinlerine
kendime dantel bir bluzz aldım kendime 10 tlye kocamada spor yaparken giysin diye tişört aldımm bide incir aldım kuru incir aldım enerji olsun eşimede banada
selam tatlımmm
cnm ya doğru demiş kocişin yeterki gönülden iste rabbim nasip ederr
evet kuzum inşallahhhh rabbim ol dedikten sonra olur herşeyyy
bakmasına bakıyolarda ayıp olmsın die yatamıyorum işte birde gidince gezmek istiyolar siz gezin ben yatıyımda diyemiyorum
basım ağrıdı uykusuzluktan heeee
ooohhhhhhhhhh iyi yaptın bebekimmmm yiyinn yiyinnnn biz peşinizden gelicez öbür ay inşallahhh
ayrıca şu alışveriş merkezindeki olayı okudum çok etkilendim bnde hep bakıorumçok imreniyorum kocam bi yerde bebek görsün sevio güldürüyo rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaaa
ayrıca şu alışveriş merkezindeki olayı okudum çok etkilendim bnde hep bakıorumçok imreniyorum kocam bi yerde bebek görsün sevio güldürüyo rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaaa
reçelim sende ne cin fikirler var öyleee, kız sana fikir veriyolar sende eşantiyon mu istiyon
bu ay bizden ses cıkmaz kuzum kendimize çalışcaz sadece zevkine doktor muhtemelen reglin düzene girsin dicek
bende bugün pazarda kötü oldum hep bebek kıyafetleri satanlara baktımmmmm
benim kaygana sizde olsun da görem sizi valla cin fikir üretme çiftliğine dönersinizz[/QUOTE
aa bizede fikir versene yaaa hayatımıza renk gelsinnnn
sen yinede korunma hiç belli olmaz benim kuzenim mayısta kaldı haziranda düşük yaptı temmuzda hamile olduğunu öğrendi düşüğün ayağı içridedir derler
sen yinede korunma hiç belli olmaz benim kuzenim mayısta kaldı haziranda düşük yaptı temmuzda hamile olduğunu öğrendi düşüğün ayağı içridedir derler
kucağımıza sağlıklı birer evlat almadan dinmez bu acı drum da aynen böyle söylemişti benim ilk zamanlar boğazım düğüm düğüm olurdu şimdilerde alıştım yaşadıklarımı dile dökmeye Rabbim herşeyin hayırlsını bilir elbet vardır bizler içinde vakti zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?