Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah onun dediği gibi, olurda tez vakitte hamiş olursun kuzum ve bunların hiçbirine gerek kalmaz...
geldimi misafirlerin canım? yaptınmı o kadar yemek? pazar günü mutfaktayken aklıma sen geldin dedim fulya şimdi yemek yapıyordur e artık onlar sana hazır ediyordur yemekleri

geldiler cnm bütün gün yemekle uğraştım c.teside temizlik zaten hastaydım iyice kötü oldum şuanda ölüyorum uykusuzluktan

selam tatlımmm

cnm ya doğru demiş kocişin yeterki gönülden iste rabbim nasip ederr

kıyamam yaaa akşama eve git birşeye elini sürme valla evde olan onlar baksınlar gelinlerine

bakmasına bakıyolarda ayıp olmsın die yatamıyorum işte birde gidince gezmek istiyolar siz gezin ben yatıyımda diyemiyorum
basım ağrıdı uykusuzluktan heeee

kendime dantel bir bluzz aldım kendime 10 tlye kocamada spor yaparken giysin diye tişört aldımm bide incir aldım kuru incir aldım enerji olsun eşimede banada

ooohhhhhhhhhh iyi yaptın bebekimmmm yiyinn yiyinnnn biz peşinizden gelicez öbür ay inşallahhh

bu ay bizden ses cıkmaz kuzum kendimize çalışcaz sadece zevkine doktor muhtemelen reglin düzene girsin dicek

ayrıca şu alışveriş merkezindeki olayı okudum çok etkilendim bnde hep bakıorum çok imreniyorum kocam bi yerde bebek görsün sevio güldürüyo rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaaa

bende bugün pazarda kötü oldum hep bebek kıyafetleri satanlara baktımmmmm

ayrıca şu alışveriş merkezindeki olayı okudum çok etkilendim bnde hep bakıorum çok imreniyorum kocam bi yerde bebek görsün sevio güldürüyo rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaaa

bizilerinde olucak bitanemmm etkilenmemek elde değil heleki böyle isteyipte ulaşamayınca

herkese merhaba kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inş.sabah iş güç temizlik derken anca gelebildim yeni hamişlerimiz var gözümüz aydın olsun topikin uğurları olsunlar inş, darısı başımıza :)) geçmişi okumaya çalıştım ama baya kayatmışsınız atlayarak okudum o yüzden atladaığım bişey olursa kusuruma bakmayın bu arada cilekcim rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim inş eşindede bir sorun çıkmıcak tez zamanda alcaksın güzel haberi :)) bana gelince benim geceden beri süren bacak ağrım var öyleki uyuyamadım bacaklarımı nereye koycağımı bilemedim sağa dön sola dön eşimide uyuytmadım en son kalktım yataktan ve hala devam ediyo geceki kadar şiddetli olmasada ağrı var,romatizmamı oldum nedir,böyle ağrı yaşayan varmı aranızda ne yapabilirim geçmesi için yardım pls

bu ay bizden ses cıkmaz kuzum kendimize çalışcaz sadece zevkine doktor muhtemelen reglin düzene girsin dicek

sen yinede korunma hiç belli olmaz benim kuzenim mayısta kaldı haziranda düşük yaptı temmuzda hamile olduğunu öğrendi düşüğün ayağı içridedir derler

bende bugün pazarda kötü oldum hep bebek kıyafetleri satanlara baktımmmmm

kucağımıza sağlıklı birer evlat almadan dinmez bu acı drum da aynen böyle söylemişti benim ilk zamanlar boğazım düğüm düğüm olurdu şimdilerde alıştım yaşadıklarımı dile dökmeye Rabbim herşeyin hayırlsını bilir elbet vardır bizler içinde vakti zamanı

sen yinede korunma hiç belli olmaz benim kuzenim mayısta kaldı haziranda düşük yaptı temmuzda hamile olduğunu öğrendi düşüğün ayağı içridedir derler

fatmacım düşükmü yaptın canım geçmiş olsun... fulyanın dediği doğru benim arkadaşım düşük yaptığı ayın ardından gebe kaldı şimdi kızı var inşallah sanada tez vakitte nasip olur... bence de korunma ne zaman tutacağı asla belli olmaz cnm

zaten yüzyılın patlaması olacak çok özledik kocacımla birbirimizi

evet kuzum acele etmezsek allah nasip edecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…