- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.581
bizimkinin ömründe tek düşkün olduğu şey parfümleri.. şu an evde 15 tane parfüm ve deodorantı vardır yani. parfüm uygulamalı bi yöntem bulmalıyımmbu eğitim videoları kafayı yedirtti bana saçmalamaya başladım
bu arada kendime bi türk kahvesi söledim. gelin beraber içelimmm.. burda bi abla var fal bakan. ama çok bakıyo diye müdür yasaklamış fal bakmasını :26:
bizimkinin ömründe tek düşkün olduğu şey parfümleri.. şu an evde 15 tane parfüm ve deodorantı vardır yani. parfüm uygulamalı bi yöntem bulmalıyımmbu eğitim videoları kafayı yedirtti bana saçmalamaya başladım
bu arada kendime bi türk kahvesi söledim. gelin beraber içelimmm.. burda bi abla var fal bakan. ama çok bakıyo diye müdür yasaklamış fal bakmasını :26:
ayyy ne güzelll bende çok severimm benim yerimede bak doya doyaaaa
Bende geçen keçiboynuzu pekmezi alım dedim fırça yedimmmArtis işteee
ya aslında kendilerine hakaret gibi algılıyolar ama bunu şöyle düşünün fulyacım tuğbacım bizim birer düşüğümüz var bunun nedeni sağlıksız sperm yada yumurta olabilir bu yenilen şeyler kaliteyi arttırıyorrr kalite önemli biliyosunuzz
Ben geldim kahveye süpürgemi nereye parkediyim anacım
kızlar erkeklerin en alıngan oldukları konu bu
ama siz onlara güzellikle bunu anlatabilirsiniz olmadı azıcık ağlayın sızlayın
bak dayanamazlar yerlerde içerlerde
ya aslında kendilerine hakaret gibi algılıyolar ama bunu şöyle düşünün fulyacım tuğbacım bizim birer düşüğümüz var bunun nedeni sağlıksız sperm yada yumurta olabilir bu yenilen şeyler kaliteyi arttırıyorrr kalite önemli biliyosunuzz
çay içiyodum çayımla gelitimmmBu arada bebek varsa diye geçen hafta hiç çay içmedim kötü yaa
erkekler bu konuda sahiden alınganmış ya hu burada okuyunca farkettim. Benim kocişim kendi elleri ile doldurdu keçiboynuzlarınıAyyyy akşam gelsin öpücem onu
Dün akşam geç geldim eve ve keçiboynuzunu kaynatmaya mecalim yoktu baktım mutfakta kendisi hazırlıyo
erkekler bu konuda sahiden alınganmış ya hu burada okuyunca farkettim. benim kocişim kendi elleri ile doldurdu keçiboynuzlarınıayyyy akşam gelsin öpücem onu
dün akşam geç geldim eve ve keçiboynuzunu kaynatmaya mecalim yoktu baktım mutfakta kendisi hazırlıyo
evet fatmacım ve hülya ablacımmm ama bizim için biraz daha erken gibi geliyo şuan sakinim oda sakin bi kaç ay daha gelen giden olmazsa o zaman kendi isteyecek
Iç kuzum içç afiyet olsun sanaaa
işllahh dediğin kadar süre geçmeden şıp diye döllenebilirsin
afferim kız ona ne güzel benimki söyledimde
allah kıyamet kopardı hem benim dükkanda pekmezi var satıyorum
sadece ye dedim neymiş efendim o taş gibi adammışda ben ne demek istiyomuşumda
falanda filanda yedi beni amaaaaa o görcek bu akşam hele bi kalksın
yataktan ben ona yediriyim çakışırıda bak nasıl oluyo
çakışır dursun sonra :))))))
bilmiyorum be yawrum nedense bi tuhafım bu ay olurla olmaz arasıyım hani derler ya olursa olur olmazsa olmaz çokta tın hesabıyım belki misafirdendir bilmiyorum ama zaman ne getirir birlikte görücez
alemsin canım yaaa sen onun hakkından gelirsin hiç merak etme
fulyacım öneml, deil kuzucum geçmiş olsun sanada.. yatıp dinlenmeye bk biran önce yoksa iyice düşüceksin elden ayaktan..canımm tubişim iyi etmişsin içine atma kimseyi ilgilendirmez ne bilicekler senin benim ne yaşadığımı bu patavatsız insanlar yüzünden az insan çok huzur lafına inanıyorum... bizi bizden başkası anlamaz bebeğimmmmm
çileğiiiimmmmmm kusura bakma bitanemmm hepimizde bi telaşe var hastalıkla misafir le boğuşuyorum bende sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim arkadasımmmm sen bizim aklımızda yüreğimizdesinnn kıyamam ben sana gel bi sarılıyım saaannaaa
ehehehehe oyna bebeğim oynaaaaevet bu arada şenlik için sponspr bulma fikri de çok güzel bu konu üstünde yoğunlaşabiliriz
hepimiz inşallah kuzucum hepimiz bir doğurcazzzz Rabbim dualarımız kabul etsin inşallahh
kızçeler hayırlı olsnnn güzel hbrler getirmişsiniz topiğimize rabbim önce pıtpıtlarını duuymayı donra kucağınıza almayı nasip etsin
günaydın mervecimmmmm seninde kandilin mubarek olsunnnn
ablacım bence o iğne alakalı degilde idrarın asidi ile alakalısağol canım
okudum iğne mevzusunu
ne biliyim dedim ya güvenirliği tartışılır diye
dün bende yaptım karardı paslandı
ama geçen gün bişey olmamıştı
belki iğneden iğneye fark ediyo
sana bişey söyliyimmi canım senin bu rahatlığın varya
sana bu bebişi hemen vericek bak görürsün keşke bende
senin kadar rahat olabilsem
ben geldim kahveye süpürgemi nereye parkediyim anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?