Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bnde çay söledim şimdi gelsede çokoprensle yesem içsem :)

ben geldim kahveye süpürgemi nereye parkediyim anacım

ayyy ne güzelll bende çok severimm benim yerimede bak doya doyaaaa

Bende geçen keçiboynuzu pekmezi alım dedim fırça yedimmm Artis işteee

ya aslında kendilerine hakaret gibi algılıyolar ama bunu şöyle düşünün fulyacım tuğbacım bizim birer düşüğümüz var bunun nedeni sağlıksız sperm yada yumurta olabilir bu yenilen şeyler kaliteyi arttırıyorrr kalite önemli biliyosunuzz

kızlar erkeklerin en alıngan oldukları konu bu

ama siz onlara güzellikle bunu anlatabilirsiniz olmadı azıcık ağlayın sızlayın
bak dayanamazlar yerlerde içerlerde

erkekler bu konuda sahiden alınganmış ya hu burada okuyunca farkettim. benim kocişim kendi elleri ile doldurdu keçiboynuzlarını ayyyy akşam gelsin öpücem onu
dün akşam geç geldim eve ve keçiboynuzunu kaynatmaya mecalim yoktu baktım mutfakta kendisi hazırlıyo

evet fatmacım ve hülya ablacımmm ama bizim için biraz daha erken gibi geliyo şuan sakinim oda sakin bi kaç ay daha gelen giden olmazsa o zaman kendi isteyecek
çay içiyodum çayımla gelitimmm Bu arada bebek varsa diye geçen hafta hiç çay içmedim kötü yaa

iç kuzum içç afiyet olsun sanaaa

valla benimkide gurur yapmıyo gidip alalım beraber aktardan dedi

afferim kız ona ne güzel benimki söyledimde
allah kıyamet kopardı hem benim dükkanda pekmezi var satıyorum
sadece ye dedim neymiş efendim o taş gibi adammışda ben ne demek istiyomuşumda
falanda filanda yedi beni amaaaaa o görcek bu akşam hele bi kalksın
yataktan ben ona yediriyim çakışırıda bak nasıl oluyo
çakışır dursun sonra :))))))

evet fatmacım ve hülya ablacımmm ama bizim için biraz daha erken gibi geliyo şuan sakinim oda sakin bi kaç ay daha gelen giden olmazsa o zaman kendi isteyecek

Iç kuzum içç afiyet olsun sanaaa

işllahh dediğin kadar süre geçmeden şıp diye döllenebilirsin

işllahh dediğin kadar süre geçmeden şıp diye döllenebilirsin

bilmiyorum be yawrum nedense bi tuhafım bu ay olurla olmaz arasıyım hani derler ya olursa olur olmazsa olmaz çokta tın hesabıyım belki misafirdendir bilmiyorum ama zaman ne getirir birlikte görücez

alemsin canım yaaa sen onun hakkından gelirsin hiç merak etme

bilmiyorum be yawrum nedense bi tuhafım bu ay olurla olmaz arasıyım hani derler ya olursa olur olmazsa olmaz çokta tın hesabıyım belki misafirdendir bilmiyorum ama zaman ne getirir birlikte görücez

sana bişey söyliyimmi canım senin bu rahatlığın varya
sana bu bebişi hemen vericek bak görürsün keşke bende
senin kadar rahat olabilsem

fulyacım öneml, deil kuzucum geçmiş olsun sanada.. yatıp dinlenmeye bk biran önce yoksa iyice düşüceksin elden ayaktan..
sağol canım
okudum iğne mevzusunu
ne biliyim dedim ya güvenirliği tartışılır diye
dün bende yaptım karardı paslandı
ama geçen gün bişey olmamıştı
belki iğneden iğneye fark ediyo
ablacım bence o iğne alakalı degilde idrarın asidi ile alakalı

HErkeslere merhabalar.. Kandiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun..

sana bişey söyliyimmi canım senin bu rahatlığın varya
sana bu bebişi hemen vericek bak görürsün keşke bende
senin kadar rahat olabilsem

ablacım geçen ay ben hasta olacağım gün kendimi çok hırpaladım olmadı tutmadı fln die bi baktım gelen giden yok 8 gun geciktim bişeyler var sandım yoktu dr gittim tertemiz sabahına hastalandım zaten nedendir bilmiyorum bu ay hiç umrumda değil Rabbim nasip etsin inşallah

hanımlar rahat olup kafaya takmayınca hamilelik oluyor deniyor ya ben buna şahit olmuş birinden dinledim ve çok doğruymuş

bir yakınımın arkadaşı 7 yıl bebek sahibi olmak için beklemiş hatta tüp bebekte yapmışlar ama olmamış vee kadının psikolojisi baya bozulmuş. 7 yıl bebek olursa ona harcarız diye yüklü bir para biriktirmişler karı koca neyse 7 yılın sonunda artık tüp bebekte tutmadı biz bebek sahibi olamıycaz diye biriken parayı harcamaya karar vermişler ve yurt dışına fıransaya tatile gitmişler gezmişler filan güzel bir tatilin ardından Türkiyeye döndüğünde adet olmuyor ve doktora gittiğinde hamile olduğunu öğreniyor...

umudu keserek değilde, kafaya takmamamız gerektiğinin bilincinde olarak bu fikri kafamızdan atarsak inşallah olacağına inanıyorum ben... bizim eşmle bebiş istediğimizden beri ekşınlarımız bile programlı oldu, sanki zevk alınan birşey değilde görevmiş gibi yaşıyoruz o anları ve farkettim ki çok sıkıcı hale geldi bu durumda olmaması gayet normal...

ayy bu arada fulyacım kusura bakma. ben elinden tutup götürüyo sandım ama saçından sürüyomuş
amaç o deildi şekerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…