- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.621
yawrum bilemedim ki şimdi hani ham vucut ağrısı gibimi yoksa tuğbişinn dediği gibi huzursuz bacak sendromu olabilir
yok canım varis yok ama dün gece uyutmadı beni bacaklarımı nereye koycamı bilemedim en son kalktım sağa sola dönmekten kocayıda uyutmadım bu yüzden ve halen hafif ağrı devam ediyo böyle romatizma gibi bişey heralde hani çok yürürsün koşarsın yorulursun ağrırya öyle bi ağrı anlamadım gitti,masaj duş hiç bişeye yaramadı nasıl geçiririm bilmiyorum
canım kopmle bacak ağrısıO sendromu araştırdım uyuşma karıncalanma falan diyodu öyle değil yani yorgun olunca ağrır ya öyle romatizma mı oldum nedir :))
Oofff beyaaa nasıl uyuz oldum şimdi eve gidip dinlenme hayallerim suya düştü(((
görümcemle k.validem b.köye gezmeye gitmişler eşimde aramış napıonuz die onlarda b.köydeyiz diyince demiş kandil ya ordan fındıkzadedeki teyzeme gecin siz biz iş çıkısı k.valideme (yani benim anneme) uğrayıp teyzeme geliriz madem demiş onlarda oraya gidiyomuş oooooooooooofffffffffffffff beya offffffffff yarın zaten kına gecesi için orda olucaz bok işimiz mi var bu akşamda oraya gidiyoruz anlamıyorum ki
Oofff beyaaa nasıl uyuz oldum şimdi eve gidip dinlenme hayallerim suya düştü(((
görümcemle k.validem b.köye gezmeye gitmişler eşimde aramış napıonuz die onlarda b.köydeyiz diyince demiş kandil ya ordan fındıkzadedeki teyzeme gecin siz biz iş çıkısı k.valideme (yani benim anneme) uğrayıp teyzeme geliriz madem demiş onlarda oraya gidiyomuş oooooooooooofffffffffffffff beya offffffffff yarın zaten kına gecesi için orda olucaz bok işimiz mi var bu akşamda oraya gidiyoruz anlamıyorum ki
canım bendede oluyor ara ara genelde hava değişcegi zaman oluyor.. ama hiç araştırmadımyok canım varis yok ama dün gece uyutmadı beni bacaklarımı nereye koycamı bilemedim en son kalktım sağa sola dönmekten kocayıda uyutmadım bu yüzden ve halen hafif ağrı devam ediyo böyle romatizma gibi bişey heralde hani çok yürürsün koşarsın yorulursun ağrırya öyle bi ağrı anlamadım gitti,masaj duş hiç bişeye yaramadı nasıl geçiririm bilmiyorum
canım bendede oluyor ara ara genelde hava değişcegi zaman oluyor.. ama hiç araştırmadımdönem dönem gelip gidio kendi kafasına göre takılıyor
fulim yaa sen unut dinlenmeyi bu hafta kaynananlar gidene kadar sana rahat yok((((
kötü olmuş evet akşam akşam yorulcan iyice senin koca işgüzarlık yapmış ama annecini görceksin güzel tarafı bu fazla oturmazsınız yorgunum dersin erkenden kalkarsınız artık şimdi bişe desen kayganan laf eder belki.
yawrumm bu hafta olsa gene iyi şubatın dokuzuna kada bendeler
ya bişey demezler aslında bebeğim ama uyumsuzluk çıkarmak istemiyorum mecbur gidicez işte kocamda özür diliyo öyle diyi verdim die şimdi hır gür çıkarsam ne olucak sinirlendiğimle kaldım ahanda kandil kandil
yawrumm bu hafta olsa gene iyi şubatın dokuzuna kada bendeler
ya bişey demezler aslında bebeğim ama uyumsuzluk çıkarmak istemiyorum mecbur gidicez işte kocamda özür diliyo öyle diyi verdim die şimdi hır gür çıkarsam ne olucak sinirlendiğimle kaldım ahanda kandil kandil
inşallah canım bizimde dualarımız o yönde şu anda var bacagımda agrı ama dün film çekilirken cok gerildim sanırsam ondan agrıyor bacaklıminş benimkide ondandır canım kafasına göre takılır ve gider bakalım devam ederse bi doktora görünürüm inş geçer,bu arada gözün aydın rahim filmin temiz çıkmış canım adına çok sevindim inş eşininde temiz çıkcak gelcek güzel haberler sizden
en iyisini düşünmüşsün uyumsuzluk olmasın kocanda hatasını anlamış zaten bir daha yapma dersin o msjı alır :)) sinirlenme sende yapcak bişe yok idare etcen artık onlar gidene kadar sakin sakin sakin :18::18:
eyvahlar olsun o zaman kuzum
evet o zaman kendime armağan ediyorumm sabıırrrr sabıırrr yaaa sabırrrrrrOnlarda gidene kadar ben Böle olurum herhalde
öyle bi uyku bastırdıki yaaa eve ışınlanmak istiyorum hemen
kız inadına mı yapıosun hem hastayım hem yorgunum ama eve gidemiyorum
inşallah canım bizimde dualarımız o yönde şu anda var bacagımda agrı ama dün film çekilirken cok gerildim sanırsam ondan agrıyor bacaklım
inşallah canım insallah isteyen herkesin kucagını doldursun rabbim şu mübarek günde dualarrımızı kabul eylesingeçmiş olsun tekrar canım olsun ağrı ondan bile olsa en azından için rahat şuanda tertemiz çıktı maşallah ve bi yerde okumuştum rahim filmi çekildikten sonra 6 ay boyunca gebe kalma daha kolay oluyomuş ilaç tüpleri açıyomuş öyle duymuştum inş öyle olur en kısa zamanda yüzün güler canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?