- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.601
hülya ablam tecrübesin, konuşturuyo valla. bu arada ağlama kısmı doğru ne yalan diyim benim bey de dayanamazzz
ayy bu arada fulyacım kusura bakma. ben elinden tutup götürüyo sandım ama saçından sürüyomuş
amaç o deildi şekerrr.
bilmiyorum be yawrum nedense bi tuhafım bu ay olurla olmaz arasıyım hani derler ya olursa olur olmazsa olmaz çokta tın hesabıyım belki misafirdendir bilmiyorum ama zaman ne getirir birlikte görücez
allahtan umut kesilmezzz :):):
Kızlar ben gider mesaim bittti öpüldünüz
hayat sana güzel anacımmmmmGit bakalımmm erkenden kocişinle evinee
walla ya bn 6 çıkıorum 1,5 saatte yol beterim yaneee
bende 6 da çıkıyorum da allahtan koçişko ile aynı binadayız dolayısıyla ev 20 dk fln sürüyo
bnm ev uzak kuzu ya gebzede çlışıom maltepede oturuom düşün halimi ama napim
valla senin işin çok zor sabah kalkması ayrı dert akşam gelip yemeği çamasırı ayrı dert allah kolaylık versin bacımmm
valla beni kimse sallamadı heeeyahu benden başka bacak ağrısı çeken yokmuuuu bu haldeyim
bende 6 da çıkıyorum da allahtan koçişko ile aynı binadayız dolayısıyla ev 20 dk fln sürüyo
valla beni kimse sallamadı heeeyahu benden başka bacak ağrısı çeken yokmuuuu bu haldeyim
kuzum kıyamam sana varis felanmı var ne oldu?
bacım sen dinle beni... Yol sıkışık kaza olmuş deee... Eve 2 saat geç git... Artıkın o 2 saatte kocişle yapacağınızı da ben demeyim şimdi
canım gir çık gir çık kaçırmışım. rahatsız bacak sendromu denen bi şey var bi ara ben olduydum. özellikle gece rahatsız eder çok. ayağını yatağa nasıl uzatacağını bilemezsin. kalsiyum magnezyum eksikliği yapar. önümüzdeki ay da tekrarlarsa bi doktora görün bence
kızlar ben çıkıyorum. Hava güzel eve yürüyerek gidicem bugün. Azcık kalori harcayım
Akşamda planımda sarma falan sarmak var. Giremezsem en geç yarın görüşürük öpüyom hepiniziii
valla beni kimse sallamadı heeeYahu benden başka bacak ağrısı çeken yokmuuuu bu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?