Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İKİNCİ BEBEĞİ OLACAĞINI ÖĞRENİNCE ÇOK SEVİNDİ. 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU DOĞACAK KARDEŞİ İÇİN HAZIRLAMAYA BAŞLADI…

BEBEĞİN KIZ OLACAĞI ANLAŞILDI. OĞLU ANNESİNİN KARNINDAKİ KARDEŞİNE HER GÜN ŞARKI SÖYLEDİ. KARDEŞİNİ DAHA GÖRMEDEN BİR SEVGİ BAĞI OLUŞTU.

ZAMANI GELDİ, DOĞUM SANCILARI BAŞLADI. FAKAT BİR SORUN VARDI. DOKTORLAR ÇARESİZDİ. BİR SEZARYEN AMELİYATI GEREKİYORDU.

AMELİYAT ÇOK ZOR GEÇTİ. SONUNDA BEBEK DOĞDU. BEBEĞİN DURUMU CİDDİYDİ.

BEBEK, YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE KALDIRILDI. GÜNLER GEÇTİKÇE KÜÇÜK KIZIN DURUMU KÖTÜYE GİDİYORDU. DOKTORLAR ÜZGÜNDÜ, ÇOCUĞUN KURTULMA ÜMİDİ YOKTU. BEBEKLERİ İÇİN EVLERİNDE BİR ODA DÜZENLEMİŞLERDİ. ŞİMDİ, CENAZE İÇİN HAZIRLANIYORLARDI.

OĞULLARI, KIZ KARDEŞİNİ GÖREBİLMEK İÇİN YALVARIYORDU.

-KARDEŞİME ŞARKI SÖYLEMEK İSTİYORUM- DİYORDU.

AMA YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE ÇOCUKLARIN GİRMESİ YASAKTI.

SONUNDA KADIN KARARINI VERDİ. BEBEĞİ NASIL OLSA ÖLECEKTİ. ÇOCUĞUNUN KARDEŞİNİ GÖRMESİNİ ENGELLEMEYECEKTİ. NE YAPIP EDİP ÇOCUĞU İÇERİ SOKACAKTI.

OĞLUNA, OLDUKÇA BÜYÜK GELEN BİR ZİYARETÇİ GİYSİSİ GİYDİRDİ VE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE SOKTU. ÇOCUK YÜRÜYEN BİR ÇAMAŞIR TORBASI GİBİYDİ. BAŞHEMŞİRE ONUN BİR ÇOCUK OLDUĞUNU FARK ETTİ.

-O ÇOCUĞU İÇERİ SOKAMAZSINIZ- DİYE UYARDI.

KADIN BAŞHEMŞİREYE DÖNEREK BAĞIRDI:

-OĞLUM KIZ KARDEŞİNE ŞARKI SÖYLEMEDEN BURADAN ÇIKMAYACAK.

OĞLUNU KIZ KARDEŞİNİN YATAĞINA GÖTÜRDÜ.

KÜÇÜK KIZ YAŞAM SAVAŞINI YİTİRMEK ÜZEREYDİ. ÇOCUK, BİR SÜRE KARDEŞİNİN YÜZÜNE BAKTI. 3 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN SAF, TEMİZ, PIRIL PIRIL SESİYLE ŞU ŞARKIYI MIRILDANDI:

-SEN BENİM GÜN IŞIĞIMSIN, TEK GÜN IŞIĞIM, GÖKYÜZÜ GRİYKEN BENİ MUTLU EDERSİN.

KÜÇÜK KIZ BU SESİ TANIDI, ANİDEN TEPKİ VERDİ. KALP ATIŞLARI DÜZELMEYE BAŞLADI. ANNESİ:

-ŞARKIYI SÜRDÜR- DEDİ OĞLUNA. KÜÇÜK ÇOCUK DEVAM ETTİ:

-SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ ASLA BİLMEYECEKSİN, LÜTFEN GÜN IŞIĞINI BENDEN ALMA BEBEĞİM.

ÇOCUK ŞARKIYI SÜRDÜRDÜKÇE, BEBEK, KESİK KESİK NEFES ALMASINI HIZLANDIRDI. ANNESİ, GÖZ YAŞLARI İÇİNDE:

-DEVAM ET OĞLUM- DEDİ.

-GEÇEN GECE UYURKEN RÜYAMDA SENİ KOLLARIMA ALDIĞIMI GÖRDÜM BEBEĞİM.

ŞİMDİ, ONU İÇERİ ALMAK İSTEMEYEN HEMŞİRENİN YÜZÜ DE GÖZYAŞLARI İÇİNDEYDİ.

BÜTÜN HASTANE PERSONELİ, DOKTORLAR BAŞLARINA TOPLANMIŞTI. ANNESİ DE COŞKUYLA ŞARKIYA KATILDI.

-SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ ASLA BİLMEYECEKSİN BEBEĞİM. LÜTFEN GÜN IŞIĞINI BENDEN ALMA.

ANNE, OĞUL ŞARKILARINI SÜRDÜRDÜ. VE KÜÇÜK KIZ BİRKAÇ GÜN SONRA İYİLEŞTİ. ABİSİNE, ANNESİNE, ODASINA KAVUŞTU.

SEVDİĞİNİZ İNSANLAR İÇİN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN.

SEVGİSİZ, ÜMİTSİZ KALMAYIN.

SÖZ YÜREKTEN ÇIKARSA YÜREĞE GİDER. DİLDEN ÇIKARSA KULAĞI AŞAMAZ.

kızlar çok güzeldi sininle paylaşmak istedim

bilmiyorum be yawrum nedense bi tuhafım bu ay olurla olmaz arasıyım hani derler ya olursa olur olmazsa olmaz çokta tın hesabıyım belki misafirdendir bilmiyorum ama zaman ne getirir birlikte görücez

allahtan umut kesilmezzz :):):

Kızlar ben gider mesaim bittti öpüldünüz

valla beni kimse sallamadı heee yahu benden başka bacak ağrısı çeken yokmuuuu bu haldeyim

canım gir çık gir çık kaçırmışım. rahatsız bacak sendromu denen bi şey var bi ara ben olduydum. özellikle gece rahatsız eder çok. ayağını yatağa nasıl uzatacağını bilemezsin. kalsiyum magnezyum eksikliği yapar. önümüzdeki ay da tekrarlarsa bi doktora görün bence

kuzum kıyamam sana varis felanmı var ne oldu?

yok canım varis yok ama dün gece uyutmadı beni bacaklarımı nereye koycamı bilemedim en son kalktım sağa sola dönmekten kocayıda uyutmadım bu yüzden ve halen hafif ağrı devam ediyo böyle romatizma gibi bişey heralde hani çok yürürsün koşarsın yorulursun ağrırya öyle bi ağrı anlamadım gitti,masaj duş hiç bişeye yaramadı nasıl geçiririm bilmiyorum

kızlar ben çıkıyorum. hava güzel eve yürüyerek gidicem bugün. azcık kalori harcayım
akşamda planımda sarma falan sarmak var. giremezsem en geç yarın görüşürük öpüyom hepiniziii

evet bugun araştırırken gördüm onu da ama onun belirtileri uyuşma yanma karıncalanma falanmış benimki öyle değil yorgunluk ağrısı gibi ama yorulcak bişeyde yapmadım ilginç tarafı gece daha yoğundu şimdi hafif seyrediyo bakim bu gecede olcakmı böyle devam ederse kötü doktora görünmem gerekicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…