Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyiyim yawrum aynı yoğunluk devam ediyo işte bu akşamda kına var onun koşturmacası c.tesi düğünnn

varyaa senin kaynana bir geldi pir geldi heee :)) bari enerji depola bu arada göbek atcaksın falan lazım olur :)) benimde görümcem geliyo ctesi günü 2 günlüğüne ( salı günüde istnbula gidiyorum özledim memleketimi çok oldu gitmeyeli :)) şimdide ne yemek yapim diye düşüyorum markete çıkcam karar veremedim

iyi günlerde kullan canım iyi yapmışsın,bende başkalarında hoşuma gidiyo takılar ben takamıyorum rahatsız ediyo beni taktığım tek şey alyansım

bende çok sevmem ama özel günlerde özel yerlere giderken her zaman aynı şeyi takmak istemiyorum o yüzden arada bir alıyorummm

aynen aynenn durmak yok yola devam tam gaz hızlı bir şekilde devam ediyoruzzz bakalım oynamaya takatim kalcakmı Senin yine 2 güncükmüşş benim daha 2 hafta daha bendeler

Yemek işinde sıramı savdımmmm Kolaycanak bişiler yap işte beyaa yorma kendiniii

allahtan iki gün çok fenalar bunlar hiç sevmem kendilerini o yüzden bana uzun bile geliyo okadar yani :)) kolay bişeler yapcam zaten canım bişe de yapmak istemiyo ama bakalım sende enerji topla bak demedi deme :)) haydin ben kaçtım markete bi gidip geleyim öpüldünüz

bende haftasonu kaynanama gidiorum 1 gece kalacam pazar evime dönecem :)

saol kuzum aldım ama pişmanda oluyorum neyse aldım artık

aaaaaaaaaaa niye pişman oldun kızzzzz hem nerden aldın bakımmm

desene 1 günü de bir on günüde kolay gelsin yawrum sanaaa nerden enerji alıcam ben yaaa dinlenmeyi geç uyuyamıyorum bilemmm :26::26::26:

kuzularım yoğundum gelemedim yemeğimi yedim geldim şimdi neler yapıosunuz bakemm

napalım yawrum az çalıştık az lafladıkkk işte bildiğin gibi gidip kalmak eve gelmesinden iyidir boşver

bende haftasonu kaynanama gidiorum 1 gece kalacam pazar evime dönecem :)

fulim doğru walla bn hep gidiyim o hiç gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…