- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.821
ben burdayım yahuuu
ama sesin soluğun çıkmıyo babyyyy ne var ne yok nasssınnnnn
nolsun canım evde vakit öldürüyorum işte merak içinde bekliyorum :)) sen naptın dün akşam baya bir yoğun programın vardı bugun nasılsın ?
iyiyim yawrum aynı yoğunluk devam ediyo işte bu akşamda kına var onun koşturmacası c.tesi düğünnn
herkeşler nereye giittiii yaaaaaaaa
ayyy ben takı alışverişi yaptım kendime set aldım bi taneeeee
iyi günlerde kullan canım iyi yapmışsın,bende başkalarında hoşuma gidiyo takılar ben takamıyorum rahatsız ediyo beni taktığım tek şey alyansım
varyaa senin kaynana bir geldi pir geldi heee :)) bari enerji depola bu arada göbek atcaksın falan lazım olur :)) benimde görümcem geliyo ctesi günü 2 günlüğüne( salı günüde istnbula gidiyorum özledim memleketimi çok oldu gitmeyeli :)) şimdide ne yemek yapim diye düşüyorum markete çıkcam karar veremedim
ayyy ben takı alışverişi yaptım kendime set aldım bi taneeeee
ooohhhh iyi yapmışsın yawrummm güle güle güzel günlerde kullannn
aynen aynenn durmak yok yola devam tam gaz hızlı bir şekilde devam ediyoruzzz bakalım oynamaya takatim kalcakmıSenin yine 2 güncükmüşş benim daha 2 hafta daha bendeler
Yemek işinde sıramı savdımmmmKolaycanak bişiler yap işte beyaa yorma kendiniii
aynen aynenn durmak yok yola devam tam gaz hızlı bir şekilde devam ediyoruzzz bakalım oynamaya takatim kalcakmıSenin yine 2 güncükmüşş benim daha 2 hafta daha bendeler
Yemek işinde sıramı savdımmmmKolaycanak bişiler yap işte beyaa yorma kendiniii
kuzularım yoğundum gelemedim yemeğimi yedim geldim şimdi neler yapıosunuz bakemm
napalım kuzu ben alışveriş yaptım oturduğum yerdennn
bende haftasonu kaynanama gidiorum 1 gece kalacam pazar evime dönecem :)
saol kuzum aldım ama pişmanda oluyorum neyse aldım artık
allahtan iki gün çok fenalar bunlar hiç sevmem kendilerini o yüzden bana uzun bile geliyo okadar yani :)) kolay bişeler yapcam zaten canım bişe de yapmak istemiyo ama bakalım sende enerji topla bak demedi deme :)) haydin ben kaçtım markete bi gidip geleyim öpüldünüz
kuzularım yoğundum gelemedim yemeğimi yedim geldim şimdi neler yapıosunuz bakemm
bende haftasonu kaynanama gidiorum 1 gece kalacam pazar evime dönecem :)
aaaaaaaaaaa niye pişman oldun kızzzzz hem nerden aldın bakımmm
desene 1 günü de bir on günüde kolay gelsin yawrum sanaaa nerden enerji alıcam ben yaaa dinlenmeyi geç uyuyamıyorum bilemmm :26::26::26:
napalım yawrum az çalıştık az lafladıkkk işte bildiğin gibi gidip kalmak eve gelmesinden iyidir boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?