Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebeim kolay gelsin sana ben sanırım gıdaklama günüme bugun girmiş bulunuyorumm bizde 1 haftadır kardeş takılıyoruz az önce baktım 25/01 ile 30/01 arasıymış ne olur ne gider bilinmez

gel sen bu gerginliği gece çalışarak att stresin gitsin üzerinndennn

ooohhh ellerine sağlıkkkk birazda kendi ailemiz için döktrelim değil mi

valla ne çene varmış bizde bende farkettim şimdi maşallah bizeee

daha ne olsun süpermişş ellerine sağlık bende anama gidiyim bana mamalar yapsın

bu erkekler biraz atarli oluyor analari babalari geldiginde. yok istemedin de, yok 2 hafta sabredemedin de diye laf ediyorlar. sen yorgunsun bitkinsin bunu anlamazlar. bide yorgunlugundan suratin biraz dusuk olsa sen babama anama surat yapiyosun diye laf isitirsin. idare edeceksin kyzum bir yere gitmek istemesinler die dua edeceksin. sen kotu oluyorsun olursun sonra.

evet bitanemmm birde gıdaklama dnemimdeymişim bak ben asabiyetim ondan da olabilirmiş zaten hiç icraat yapasım yok

ne eminesi kızzz bana yorum yapıyonda kimi düşünüyonn adıma emine diyon yok bebeğim odamızda banyomuz

ya vucud bazında istiyor ama evde birisi olunca insanın onu yapası gelmiyor :26:

kızz kemal sunal karısına naz yapıyo ya cilveleşiyorrr emineee falan hatırladın mı o yüzden dedim ben eray yerine cilve yapıyorum sana

ben sana özelden yazcam dur sen burdan yazamıyom

yaa ben sizi yirim ya laaa nasılda güldürdünüz beni el birliği ileee

galiba yawrum 25/01 ile 30/01 arası dio kızıştım sanırım ben

gülcen tabi ya şu dünyada böyle şeylere takmıcan kafayıı

eğlen coşşş
çatlasın yumoş
gelsin sipoşş
olasın geboşşşş ahanda sana şiirr olsada oldu olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…