- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.001
bebeim kolay gelsin sana ben sanırım gıdaklama günüme bugun girmiş bulunuyorumm bizde 1 haftadır kardeş takılıyoruz az önce baktım 25/01 ile 30/01 arasıymış ne olur ne gider bilinmez
kızlar ben yemeğe gidiyorum
iş yerinde fırsatım olmaz ama eve gidince falan okumaya çalışıcam geçmişi..
şimdilik öpüyom hepiniziii
bu arada akşamki mönümü yazayım (kardeşime özel) böle diyince eşim sinir oluyoo...
*süzme mercimek çorbası
*zeytinyağlı yaprak sarması
*fırında soslu tavuk
*bulgur pilavı
*köz patlıcan salatası
*kalburabastı
*yoğurt
*kola
yorumlarınızı okurum
bacılarımmm nassınızzzz...
anaammm 1000. sayfayı görünce gözlerim yuvalarından fırladıımaşallah ne döktürmüşsünüz muhabbeti... allah muhabbetimize bi zaval vermesin inşallahhh
ben inanılmaz yoğunum kızlar. 4 tane ihale dosyası hazırlıyoruz kurulla. yemeğe kadar ara verdik geldim yanınıza. geçmişi okuyamıyorum.
ama hepinizi çok merak ettimm. hastalar iyileşti mi... hamişler nasıl... batı geçenler var mı. yumurtlayan var mı. benim gibi ne olduğu belli olmayan var mı
benim regl şaşık ya, yumurtlama belirtisi hiç almıyorum bu ay. karambole zevkine çalışıyoz kocişle
benle birlikte fulya da regl olmuştu, kızzz gıdakladın mı sen. senden feyzz alayımm
akşamüzeri kardeşim geliyo. bi kaç gün ben de kalacak. eve erken gitmek için izin istiycem ama bu yoğunlukta o iş nasıl olcak bilemedim :18:
kızlar ben yemeğe gidiyorum
iş yerinde fırsatım olmaz ama eve gidince falan okumaya çalışıcam geçmişi..
şimdilik öpüyom hepiniziii
bu arada akşamki mönümü yazayım (kardeşime özel) böle diyince eşim sinir oluyoo...
*süzme mercimek çorbası
*zeytinyağlı yaprak sarması
*fırında soslu tavuk
*bulgur pilavı
*köz patlıcan salatası
*kalburabastı
*yoğurt
*kola
yorumlarınızı okurum
gel sen bu gerginliği gece çalışarak att stresin gitsin üzerinndennn
olmaz ev dolu hem onlar gezmeye gidicek
bu erkekler biraz atarli oluyor analari babalari geldiginde. yok istemedin de, yok 2 hafta sabredemedin de diye laf ediyorlar. sen yorgunsun bitkinsin bunu anlamazlar. bide yorgunlugundan suratin biraz dusuk olsa sen babama anama surat yapiyosun diye laf isitirsin. idare edeceksin kyzum bir yere gitmek istemesinler die dua edeceksin. sen kotu oluyorsun olursun sonra.
evet bitanemmm birde gıdaklama dnemimdeymişim bak ben asabiyetim ondan da olabilirmiş zaten hiç icraat yapasım yok
emineee gel naz yapmaa gitsinler sende dinlenirsin gelincede ekşın başlasın sizin banyo yokmu odanız da
ama icraatı istemen gerekmez mi ya bu dönemdeee
ne eminesi kızzzbana yorum yapıyonda kimi düşünüyonn adıma emine diyon yok bebeğim odamızda banyomuz
ya vucud bazında istiyor ama evde birisi olunca insanın onu yapası gelmiyor :26:
kızz kemal sunal karısına naz yapıyo ya cilveleşiyorrr emineee falan hatırladın mı o yüzden dedim ben eray yerine cilve yapıyorum sana
ben sana özelden yazcam dur sen burdan yazamıyom
cilveşelme kız şığrıntı diyorsun yaniii o filme öle dio yaaa
bilmiyorum ki yawrum 12 sinde hasta oldum işte hiç bakmadım takip etmedim zaten 1 haftadır kardeş gibiyiz
aynen hatırladın şimdi emine fulya seni gidi seni
kesin bir kaç güne çatlaycak senin yumoş ................
yaa ben sizi yirim ya laaa nasılda güldürdünüz beni el birliği ileee
galiba yawrum 25/01 ile 30/01 arası dio kızıştım sanırım ben
günayyddıııııınn
ilk defa bu satte burdaım karne verdim tatilim artık
gülcen tabi ya şu dünyada böyle şeylere takmıcan kafayıı
eğlen coşşş
çatlasın yumoş
gelsin sipoşş
olasın geboşşşş ahanda sana şiirr olsada oldu olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?