- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.981
yapma bitanem kocişinide üzme
bak biz kadınların isteyipte yapamıycağı şey yok
akşam eve gidince eşin elbet yatak odasına gircek ya üstünü
değiştircek yada başka bişey için sende o arada yanına git ve tatlı tatlı izah et eşine
ben inenıyorum seni anlar ve senin istediğin olur
biliyosunuz 1 haftadır uykusuz hergün bişey çıkıyo hergn bi yerdeyiz dünde kınadan eve gel duş al derken oldu saat 1:30 anca yattım sabah haliyle artık vucudum yataktan kalkamıyo neyse giyindim evden çıktık asansmrde dedim ki askım bu akşam bi yere gitmeyelim evde oturalımda erken yatıp dinleniriz dedim aldığım cvp "aaaa bi bahane buluruz olmazsa sen evde oturursunda biz gider gezeriz" dedim ya her akşam gezilmek zorundamı? Evde oturamıyomuyuz ? Olmaz mış sinir küpüyüm yolda hır gür çıkartmıyım dedim tek kelime etmedim ama sinirden deliriyorum ya zaten bütün gün geziyolar akşamlarıda biz gezdiricekmişiz her geldiklerinde aynı şey artık insan yerine konulmadığımı düşünmeye baslıyorum
aslında onlardan çok kocamın triplerine sinir oluyorum yorgunluğumu görmüyo eray bu sıralar çok gözüme batıyo az kaldı kopucak kıyamet
ya haklısın zaten yorgunsun ama kendine zor böyle sinir olmak onlara bişi olmucak ayrıca sizinkilerde gezmeye mi geliyo oğullarını ziyarete mi geliyo yanii
analarına ve ailelerine laf söyletmezler seni ne kadar sevsede bu böyle yani
onu biliyorum zaten bende değil onun ailesine kimsenin ailesine laf etmem öyle yapıda bi insan değilim sinirime dokunuyo işte elimden geldiğince uyumlu oluyorum herşeye tamam eyvallah diyorum ama 1 kerede tamam bana densin insanım ben
zaten uyumdan çıkıyor bizde öyleyiz kaynanam ne derse tamam gidelim bilmem ne eltimle ikimiz ama başkaları hemen hayır diyor ailedeki başka gelinler ve daha kıymetliler canım sen üzme kendini çıkma tavrını koy kocan arayı bulsun sen üzme kendini
ne yaparsak iyiliğimizden işte akşam ola hayrola benim sinirimi çıkartıcak bişey bulamam lazım
Sahii benim yumoş günüm ne zaman acaba
hesaplasana kuzum bence bugün yarın yumoşş cıldırması olmuş sende
biliyosunuz 1 haftadır uykusuz hergün bişey çıkıyo hergn bi yerdeyiz dünde kınadan eve gel duş al derken oldu saat 1:30 anca yattım sabah haliyle artık vucudum yataktan kalkamıyo neyse giyindim evden çıktık asansmrde dedim ki askım bu akşam bi yere gitmeyelim evde oturalımda erken yatıp dinleniriz dedim aldığım cvp "aaaa bi bahane buluruz olmazsa sen evde oturursunda biz gider gezeriz" dedim ya her akşam gezilmek zorundamı? Evde oturamıyomuyuz ? Olmaz mış sinir küpüyüm yolda hır gür çıkartmıyım dedim tek kelime etmedim ama sinirden deliriyorum ya zaten bütün gün geziyolar akşamlarıda biz gezdiricekmişiz her geldiklerinde aynı şey artık insan yerine konulmadığımı düşünmeye baslıyorum
bacılarımmm nassınızzzz...
anaammm 1000. sayfayı görünce gözlerim yuvalarından fırladıımaşallah ne döktürmüşsünüz muhabbeti... allah muhabbetimize bi zaval vermesin inşallahhh
ben inanılmaz yoğunum kızlar. 4 tane ihale dosyası hazırlıyoruz kurulla. yemeğe kadar ara verdik geldim yanınıza. geçmişi okuyamıyorum.
ama hepinizi çok merak ettimm. hastalar iyileşti mi... hamişler nasıl... batı geçenler var mı. yumurtlayan var mı. benim gibi ne olduğu belli olmayan var mı
benim regl şaşık ya, yumurtlama belirtisi hiç almıyorum bu ay. karambole zevkine çalışıyoz kocişle
benle birlikte fulya da regl olmuştu, kızzz gıdakladın mı sen. senden feyzz alayımm
akşamüzeri kardeşim geliyo. bi kaç gün ben de kalacak. eve erken gitmek için izin istiycem ama bu yoğunlukta o iş nasıl olcak bilemedim :18:
arkadaşımın annesi dün begin kanaması geçirmiş yogun bakımdaydı gece kaybetmişiz yarın gidicen yanına kayfim fena kaçtı sankı ayni şeyleri tekrar yaşadım babam aklıma geldi yine hüzünlendimaglayaamadımda içim dügümlendi sanki
bebeim kolay gelsin sana ben sanırım gıdaklama günüme bugun girmiş bulunuyorumm bizde 1 haftadır kardeş takılıyoruz az önce baktım 25/01 ile 30/01 arasıymış ne olur ne gider bilinmez
bebişimmmmm üzme tatlı canınıı.. klasik kaygana evde melenkolisine girmişin. ama sonuna kadar haklısın. yorgunlukların birikti bunun psikoloji üzerinde olumsuz etkisi illaki olur. ama anormal olan sen deil kayganan ve görümcen. onların hafta içi yoğunluğunuzu düşünmesi lazım ki bi de düğün dernek kandil vs. var.
eşinin rolü de tabiki önemli ama erkek kısmısı hep arada kalır hep nabza göre şerbet verir. her iki tarafıda kırmasın diye. ama bazen biz gelinleri de zıvanadan çıkarır.
ben artık bu tür durumlarda biraz kendimi, birazdan daha fazla kocişimi yiyom. ondan sorada onların ipini salıveriyom. ipi kopmuşlar gibi koşturuyolar çarşı pazar... ben yorgunum veya evle ilgili işim var diyip canım istemiyosa onlarla çıkmıyorum dışarı. eşime de ohhh olsun diyom. beraber çarşı pazar yapsak içimi yer "hadi bitmedimi, hadi gidelim mi" diye. anasıyla benimkinin 10 katı yoruluyo
hmmmm o zaman bu aralar tedbili kıyafet dolanayım yatak odasındagerçi kardeşim geliyo amma belli olmaz bizimkine
öyle Mİ oluyo o yüzden mi batıyo herşey bana ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?