- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.961
yollara düşer hülya hülya diye yada gelen müşteriler allah korusunnnnnn
Benim canım bugün çok sıkkın
ahahaha bian gözümde çanlandırdımda ay aman allah korusun
neyseki çabuk aldım ağzımın payını şimdi kırmızılar gelsin gitsin
ondan sonra bakarız artık
sabah sabah cinlerim tepeme çıktıaşağıdan bakıp bakıp duruyon konuşmuyordun neyin var bebekim
Benim canım bugün çok sıkkın
sabah sabah cinlerim tepeme çıktıSaf saf oturuyorum geldiğimden beri
aynen sen atma kavanozu bebekimm kırmızı sonrasına bırakkk
canım ucuz buldum diye bendeniz saf bi kilo aldım
anam hepsini yapsam adam 5 sene yer garanti
bak yakın olsak kızlara bize bölerdin tüm otu
kargo ne güne duruyo tatlım hemen gönderiyim
noldu tatlım kim üzdü seni sıkma canını bitanem
boşver herşeyi
iş yüzünden mi yoksa evdeki durumlar mı
biliyosunuz 1 haftadır uykusuz hergün bişey çıkıyo hergn bi yerdeyiz dünde kınadan eve gel duş al derken oldu saat 1:30 anca yattım sabah haliyle artık vucudum yataktan kalkamıyo neyse giyindim evden çıktık asansmrde dedim ki askım bu akşam bi yere gitmeyelim evde oturalımda erken yatıp dinleniriz dedim aldığım cvp "aaaa bi bahane buluruz olmazsa sen evde oturursunda biz gider gezeriz" dedim ya her akşam gezilmek zorundamı? Evde oturamıyomuyuz ? Olmaz mış sinir küpüyüm yolda hır gür çıkartmıyım dedim tek kelime etmedim ama sinirden deliriyorum ya zaten bütün gün geziyolar akşamlarıda biz gezdiricekmişiz her geldiklerinde aynı şey artık insan yerine konulmadığımı düşünmeye baslıyorum
tatlım niye dert ediyosun kendine bu kadar akşam
eve gidince gezmek isterseler sende dersin snnecim siz çıkın bende evi toparluım
malum çalışıyorum falan dersin kocişide yanlarına sende tumba yatağa bırak gezsinler
onlar sen otur evinden sıcak sıcak
biliyosunuz 1 haftadır uykusuz hergün bişey çıkıyo hergn bi yerdeyiz dünde kınadan eve gel duş al derken oldu saat 1:30 anca yattım sabah haliyle artık vucudum yataktan kalkamıyo neyse giyindim evden çıktık asansmrde dedim ki askım bu akşam bi yere gitmeyelim evde oturalımda erken yatıp dinleniriz dedim aldığım cvp "aaaa bi bahane buluruz olmazsa sen evde oturursunda biz gider gezeriz" dedim ya her akşam gezilmek zorundamı? Evde oturamıyomuyuz ? Olmaz mış sinir küpüyüm yolda hır gür çıkartmıyım dedim tek kelime etmedim ama sinirden deliriyorum ya zaten bütün gün geziyolar akşamlarıda biz gezdiricekmişiz her geldiklerinde aynı şey artık insan yerine konulmadığımı düşünmeye baslıyorum
o zaman ben biraz yorgunum de odana git yat , surat asarlarsa ertesi gün belki giderlerablacım ben bunu söyleyince aaa gelin çıkmak istemiyo olup gerisin geri oturacaklar biliyorum birde surat çekeceğim
o zaman ben biraz yorgunum de odana git yat , surat asarlarsa ertesi gün belki giderler
aslında onlardan çok kocamın triplerine sinir oluyorum yorgunluğumu görmüyo eray bu sıralar çok gözüme batıyo az kaldı kopucak kıyamet
senin yumoş dönemin ne zaman sorması ayıp, şuanki durumun klasik yumoş dönemi kocaya kızıp yumoş dönemini kaçıran bedevi gibisin, ben bu arada göz göre göre kaçırdım kocişe kızdım 5 gün perhiz verdim
aslında onlardan çok kocamın triplerine sinir oluyorum yorgunluğumu görmüyo eray bu sıralar çok gözüme batıyo az kaldı kopucak kıyamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?