Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

noldu tatlım kim üzdü seni sıkma canını bitanem
boşver herşeyi

iş yüzünden mi yoksa evdeki durumlar mı

biliyosunuz 1 haftadır uykusuz hergün bişey çıkıyo hergn bi yerdeyiz dünde kınadan eve gel duş al derken oldu saat 1:30 anca yattım sabah haliyle artık vucudum yataktan kalkamıyo neyse giyindim evden çıktık asansmrde dedim ki askım bu akşam bi yere gitmeyelim evde oturalımda erken yatıp dinleniriz dedim aldığım cvp "aaaa bi bahane buluruz olmazsa sen evde oturursunda biz gider gezeriz" dedim ya her akşam gezilmek zorundamı? Evde oturamıyomuyuz ? Olmaz mış sinir küpüyüm yolda hır gür çıkartmıyım dedim tek kelime etmedim ama sinirden deliriyorum ya zaten bütün gün geziyolar akşamlarıda biz gezdiricekmişiz her geldiklerinde aynı şey artık insan yerine konulmadığımı düşünmeye baslıyorum

tatlım niye dert ediyosun kendine bu kadar akşam
eve gidince gezmek isterseler sende dersin snnecim siz çıkın bende evi toparluım
malum çalışıyorum falan dersin kocişide yanlarına sende tumba yatağa bırak gezsinler
onlar sen otur evinden sıcak sıcak

ablacım ben bunu söyleyince aaa gelin çıkmak istemiyo olup gerisin geri oturacaklar biliyorum birde surat çekeceğim

kesinlikle hülyaya katılıyorum evi toplayım bile deme, bu sefer derler bişey yok evde toplancak, ben yorgunum siz çıkın ama rahatsız olmayın, inan eşinde gitsin bazen kafa dinlemek güzeldir, hiçte canını sıkma tak günahına .................

aslında onlardan çok kocamın triplerine sinir oluyorum yorgunluğumu görmüyo eray bu sıralar çok gözüme batıyo az kaldı kopucak kıyamet

senin yumoş dönemin ne zaman sorması ayıp, şuanki durumun klasik yumoş dönemi kocaya kızıp yumoş dönemini kaçıran bedevi gibisin, ben bu arada göz göre göre kaçırdım kocişe kızdım 5 gün perhiz verdim

bilmiyorum ki yawrum 12 sinde hasta oldum işte hiç bakmadım takip etmedim zaten 1 haftadır kardeş gibiyiz

aslında onlardan çok kocamın triplerine sinir oluyorum yorgunluğumu görmüyo eray bu sıralar çok gözüme batıyo az kaldı kopucak kıyamet

yapma bitanem kocişinide üzme
bak biz kadınların isteyipte yapamıycağı şey yok
akşam eve gidince eşin elbet yatak odasına gircek ya üstünü
değiştircek yada başka bişey için sende o arada yanına git ve tatlı tatlı izah et eşine
ben inenıyorum seni anlar ve senin istediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…