- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.221
evet evet tam gaz devammmm malummmm gıdaklıyorummmm
o zamnn bizim topik toplandıkkkk olabilirrrr
toipikiiimizide bırakmak yokkkkkk arkadaşlar herkes rahat olsunnnn
SAOL CNM SENDEN BASKA BENİ DÜŞÜNEN YOK ZATEN
valla o konuda ikna olcagını sanmıyorum cnım
fulişim günaydınnnn bu face işi güzel fikir akşamları için ne zaman hayata geçiyor
bizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr
afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa
bizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr
afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa
günaydın bebeklerimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmm düğün dernek atlattım dün öğlene kadar uyudummm bütün gün gezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kınada çalan şarkıyı öğrendimmm Az sonra paylaşıcammm
Birde dün totem yaptımmmmmmmmmmmm hani gecen avmde gördüğüm ve gözlerimin dolmasına neden olan o yelek varyaaaaaaaaa doğmamış ve hatta daha piyasada olmayan veletime onu aldımmmm bir de papuçççç
Belki bunlar bana güzel ciciler alıyor diyip geliverir ne dersiniz
Bakın cicilerimiizeeeee Eki Görüntüle 617997 Eki Görüntüle 617998 pembey ve mavi arasında çok gidip geldimmm ama mavide karar kıldım neden dersenizzzzz kızçem olursa mavi giyebilir ama paşam olursa pembe giymesin die maviyi seçtimmmm yerim onun olmayan totosunuuuuuu
ilk hafta yoğunluğu işte fatmacım bide cok sık takılıp göze batmaym dedim ama artık full burdaym
SAOL CNM SENDEN BASKA BENİ DÜŞÜNEN YOK ZATEN
aaaannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende bu sabah yollar neden bozuk diyorummm meğer sizdeki depremdenmiş
ayyy cok güzel canımHadi inşallah bu ay rabbim aldığın cicilerin sahibini gönderir sana
heheh ii taktik önce göze gir sonra topikeee
aa kızçeler seni sever düşünür sen gıdaklama zamanındamısın yoksa bebekkk
günaydın bebeklerimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmm düğün dernek atlattım dün öğlene kadar uyudummm bütün gün gezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kınada çalan şarkıyı öğrendimmm az sonra paylaşıcammm
birde dün totem yaptımmmmmmmmmmmm hani gecen avmde gördüğüm ve gözlerimin dolmasına neden olan o yelek varyaaaaaaaaa doğmamış ve hatta daha piyasada olmayan veletime onu aldımmmm bir de papuçççç
belki bunlar bana güzel ciciler alıyor diyip geliverir ne dersiniz
bakın cicilerimiizeeeee Eki Görüntüle 617997 Eki Görüntüle 617998 pembey ve mavi arasında çok gidip geldimmm ama mavide karar kıldım neden dersenizzzzz kızçem olursa mavi giyebilir ama paşam olursa pembe giymesin die maviyi seçtimmmm yerim onun olmayan totosunuuuuuu
çok güzelmişş güle güle kullansın kuzucuk bende nerdeyse ayakkabı alıyodum geçen gün ama vazgeçtim sonra aslında alınabilir çünkü düşecek kaybedilecek bi çocuk yok şuanda hani eşya aldık giderse kötü oluruz durumu yok zaten bebek yok inşallah bebeğinde hemen gelir yeleğini pabucunu giyerr
bende anneme gittim çok özlemişim yaa
aaaannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende bu sabah yollar neden bozuk diyorummm meğer sizdeki depremdenmiş
ben bir iki gün önce yımırtladm canım bu ay ki yumurta boşa gitti
sizinki ile karışınca baya sallandı istanbull sen ne cin fikirli serserisin sen ısırcam senin kollarını
bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine
evet bitanemmm bizler artık doğacak bebeklerimiz için umutluyuzzz inşallah gelicek sağlıklı kuzularımızzzzz
aneeyyy özlenmez mi kızzzz
istersen kendi doktorunu bekle cnm ama bılemedm ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?