Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın bebeklerimmmmmmm

nasılsınız bakalımmmmmmm düğün dernek atlattım dün öğlene kadar uyudummm bütün gün gezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm

kınada çalan şarkıyı öğrendimmm az sonra paylaşıcammm

birde dün totem yaptımmmmmmmmmmmm hani gecen avmde gördüğüm ve gözlerimin dolmasına neden olan o yelek varyaaaaaaaaa doğmamış ve hatta daha piyasada olmayan veletime onu aldımmmm bir de papuçççç

belki bunlar bana güzel ciciler alıyor diyip geliverir ne dersiniz

bakın cicilerimiizeeeee pembey ve mavi arasında çok gidip geldimmm ama mavide karar kıldım neden dersenizzzzz kızçem olursa mavi giyebilir ama paşam olursa pembe giymesin die maviyi seçtimmmm yerim onun olmayan totosunuuuuuu

evet evet tam gaz devammmm malummmm gıdaklıyorummmm

o zamnn bizim topik toplandıkkkk olabilirrrr

toipikiiimizide bırakmak yokkkkkk arkadaşlar herkes rahat olsunnnn

bizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr

afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa

bizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr

afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa

aaaannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende bu sabah yollar neden bozuk diyorummm meğer sizdeki depremdenmiş

ayyy cok güzel canım Hadi inşallah bu ay rabbim aldığın cicilerin sahibini gönderir sana

ayyy cok güzel canım Hadi inşallah bu ay rabbim aldığın cicilerin sahibini gönderir sana

aminnn bitaneeemmm aminnnnn ben bunları gecen hafta adidasta gördüm bi gözlerim doldu avmyi ağlayarak geziyodum neredeyse gözümün ucunda yaş h.sonuda gezerken baska bi avmde dedim kocişe totem yapalımmmm belki gelir güldü o da üzülmek yok ama dedi yok beyaaa dedimmmm Rabbim inşallah bizede bir evlat nasip edecek inşallah ama 1 yıl sonra ama 1 ay sonra geleceğe yatırırm yapıyom ben dedimmm ayyy nasıl sevindim ama aldık die

çok güzelmişş güle güle kullansın kuzucuk bende nerdeyse ayakkabı alıyodum geçen gün ama vazgeçtim sonra aslında alınabilir çünkü düşecek kaybedilecek bi çocuk yok şuanda hani eşya aldık giderse kötü oluruz durumu yok zaten bebek yok inşallah bebeğinde hemen gelir yeleğini pabucunu giyerr

bende anneme gittim çok özlemişim yaa

evet bitanemmm bizler artık doğacak bebeklerimiz için umutluyuzzz inşallah gelicek sağlıklı kuzularımızzzzz

aneeyyy özlenmez mi kızzzz

evet bitanemmm bizler artık doğacak bebeklerimiz için umutluyuzzz inşallah gelicek sağlıklı kuzularımızzzzz

aneeyyy özlenmez mi kızzzz

ayy evet ya allah sağsalim sağlıklı bebekler nasip etsin
haftaya yine gidicemm inşallah kuzenler gelcek kızkıza toplancazzz :):)):

bugünlerde asırı iştahlıyım tatlı canavarı oldm ama yiyipte kılo almamak cok çok ilginçhepsi tiroidlermn sucuymus hızlı çalışıyorlar aynı benım gibi hızlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…