Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne çeneli gacılarsınız yawww, sabahtan net gitti geldim ki roman yazmışınız pehhhh
cicilerini sevsinler bebişininnnnnn 2 ay önce bende pembiş bir polar almıştım aynı senin mantıkla benim totem daha tutmadı, inşallah tez vakitte seninki tutar canımmm

bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine

canım yeni temizlendiysen yımırtlamana vardır ama bana sorarsan korunma normal çalışmalara dön derim..............

genetiğimde şeker var canım annemlerde filan ama bende pisboğazımm birazz durmuyor yiyip duruyomm

aaaa biliyom ben onu a benim söm söm yarimm birazcık öpsem yarimm gibi bişeydi dimiii

öpmeynennn birşeyy olmaz öpmeynennn birşeyy olmaz bi yolcuk sarsam yarimmmm

OK KUZU TUTAYIM KENDİMİ BAKALIM :d

tut yawruşum tut şimdi yapcan bişi çıkmıycak acabada kalıcaksın moralin bozulacak tecrübe konuşuyor burada

kızlar günaydın

anaaaaaaaam neka çok kaynatmışsınız beya
şaşı oldum okurken ama sonunda bitirdim

gunaydin ablacimm giydin mi haftasonu cicilerini soleee bi salinsaydinn yarasirr vallaa

kizlar evde predictor var bi tane. yapsam mi acaba cok merak ediyorumm. test ziyanligi olsun da istemiyorum ama catlamak uzereyimm meraktan bat persembe 3 gun kaldii

canim benim toteminin tutmamis olmasi bundan sonra tutmayacagi anlamina gelmez elbet tutavak kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…