- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.261
c.tesü günü cnm ya ne bilim ya kafam karıştı
canim benim cok gecmis olsunbanada ilk bbaslarda iyi geliyordu da artık olayın ciddiyetini anlayınca tırstım acuk
iyi yapiyorsun, ben kendimden umutlu degilim sorun orda iste1:
once senin sagligin kuzumm, her seyin cozumu bulunur da saglik elden gitmesin onemli olan bu
kızlar günaydın
anaaaaaaaam neka çok kaynatmışsınız beya
şaşı oldum okurken ama sonunda bitirdim
ehehehehehe benim peşimden gel sennnn oyak oynak bişi işteeee a benim söm söm yarimmm
sen c.tesi sabahı yap kuzumm şimdi çok erkennn
kızlar günaydın
günaydın ablacıııımnasılsn iyimisn
canım işte bu ay ilac kullanıyorum o yüzden bebiş çalışması yapmıyoruzallahtan ameliyatlık boyutta degıl bunada şükür
canım hızlı kılo alımıda seker yada tiroidın calışmamasndan olurmus genelde
kızlar günaydın
günaydın bebeklerimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmm düğün dernek atlattım dün öğlene kadar uyudummm bütün gün gezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kınada çalan şarkıyı öğrendimmm az sonra paylaşıcammm
birde dün totem yaptımmmmmmmmmmmm hani gecen avmde gördüğüm ve gözlerimin dolmasına neden olan o yelek varyaaaaaaaaa doğmamış ve hatta daha piyasada olmayan veletime onu aldımmmm bir de papuçççç
belki bunlar bana güzel ciciler alıyor diyip geliverir ne dersiniz
bakın cicilerimiizeeeee Eki Görüntüle 617997 Eki Görüntüle 617998 pembey ve mavi arasında çok gidip geldimmm ama mavide karar kıldım neden dersenizzzzz kızçem olursa mavi giyebilir ama paşam olursa pembe giymesin die maviyi seçtimmmm yerim onun olmayan totosunuuuuuu
bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine
günaydınnnnn ablişkooooo nasılsınnnnnn
günaydın kübram
ben iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldinnn hülişcimmm sen okurken biz bi yandanda yazıyozz ne gevezeyiz maşallahhh
canım işte bu ay ilac kullanıyorum o yüzden bebiş çalışması yapmıyoruzallahtan ameliyatlık boyutta degıl bunada şükür
canım hızlı kılo alımıda seker yada tiroidın calışmamasndan olurmus genelde
aaaa biliyom ben onu a benim söm söm yarimm birazcık öpsem yarimm gibi bişeydi dimiii
OK KUZU TUTAYIM KENDİMİ BAKALIM :d
kızlar günaydın
çok geçmiş olsun bebeğim benimmmmm beterinden sakınsın rabbimmmm
ne çeneli gacılarsınız yawww, sabahtan net gitti geldim ki roman yazmışınız pehhhh
cicilerini sevsinler bebişininnnnnn 2 ay önce bende pembiş bir polar almıştım aynı senin mantıkla benim totem daha tutmadı, inşallah tez vakitte seninki tutar canımmm
canım yeni temizlendiysen yımırtlamana vardır ama bana sorarsan korunma normal çalışmalara dön derim..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?