- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.241
amin canim, saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle...günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik, kan testi yapıldı hamileyim,
kesesini gördük, kendisini göremedik daha 1 mm. boyundadır dedi doktor,çok duygulandım:))
Allah hepinize nasip etsin.
ablişşşş hayırlısı neys eo olsun çnümüzdeki maçlarda senden umutluyummm
bebeğimmm bırakmıycaz burayı facedeki gurup ta özel paylaşımlarımızı yaparız die düşündük fotograf vs.. burdaki samimiyetimiz devam edicek biz kopamayız birbirimizden
evet evet tam gaz devammmm malummmm gıdaklıyorummmm
günaydın mervemmmmmm nasılsınnnn
o zamnn bizim topik toplandıkkkk olabilirrrr
toipikiiimizide bırakmak yokkkkkk arkadaşlar herkes rahat olsunnnn
günaydınnn iremiooommmmmmm
günaydıınnn patronnnnn yoğun iş kadını seni çok özledikkkkk
hemen şişinme burdayız biyerciğegitmiyoruzzz
halleriz fulya olsun benim adım bundan sonra
günaydın yawruşşşşşşş
canımmmm çok sevindimmmm Rabbim önce pıtpıtlarını duymayı sonra kucğına almayı nasip etsinnn Allah tamamına erdirsin sağlıcaklabizler için dua etmeyi unutmaaa
antişimmmmmm buluruz onada bi çare koçişkonu belkim ikna edebilirsin mi kiii ne dersinnn ???
ayyy super canim bunlarrr, eninde sonunda sahibini bulacaklar. ben de nu sabah epey niyet ettim bebek sitelerinden bi sey almaya baktim baktim baktimmm... ozendim valla, senin bu taktik tutarsa haber et de biz de totem yapalimgünaydın bebeklerimmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmm düğün dernek atlattım dün öğlene kadar uyudummm bütün gün gezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kınada çalan şarkıyı öğrendimmm az sonra paylaşıcammm
birde dün totem yaptımmmmmmmmmmmm hani gecen avmde gördüğüm ve gözlerimin dolmasına neden olan o yelek varyaaaaaaaaa doğmamış ve hatta daha piyasada olmayan veletime onu aldımmmm bir de papuçççç
belki bunlar bana güzel ciciler alıyor diyip geliverir ne dersiniz
bakın cicilerimiizeeeee Eki Görüntüle 617997 Eki Görüntüle 617998 pembey ve mavi arasında çok gidip geldimmm ama mavide karar kıldım neden dersenizzzzz kızçem olursa mavi giyebilir ama paşam olursa pembe giymesin die maviyi seçtimmmm yerim onun olmayan totosunuuuuuu
super fikir canim bence okeybizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr
afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa
bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine
bugünlerde asırı iştahlıyım tatlı canavarı oldm ama yiyipte kılo almamak cok çok ilginçhepsi tiroidlermn sucuymus hızlı çalışıyorlar aynı benım gibi hızlılar
bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine
ayy evet ya allah sağsalim sağlıklı bebekler nasip etsin
haftaya yine gidicemm inşallah kuzenler gelcek kızkıza toplancazzz :):)):
ilk görüşmemizde hatırlat bana
bugünlerde asırı iştahlıyım tatlı canavarı oldm ama yiyipte kılo almamak cok çok ilginçhepsi tiroidlermn sucuymus hızlı çalışıyorlar aynı benım gibi hızlılar
amin canim, saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle...
ayyy super canim bunlarrr, eninde sonunda sahibini bulacaklar. ben de nu sabah epey niyet ettim bebek sitelerinden bi sey almaya baktim baktim baktimmm... ozendim valla, senin bu taktik tutarsa haber et de biz de totem yapalimben napiyim kuzum, surekli belirti ariyorum var bi seyler de bakalim hayirlisi insallahhh
super fikir canim bence okey
canim benim bitti degil mi kanaman,dusmustur degerin artik cicimm tedirgin etme kendini
amin canim, saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle...
ayyy super canim bunlarrr, eninde sonunda sahibini bulacaklar. ben de nu sabah epey niyet ettim bebek sitelerinden bi sey almaya baktim baktim baktimmm... ozendim valla, senin bu taktik tutarsa haber et de biz de totem yapalimben napiyim kuzum, surekli belirti ariyorum var bi seyler de bakalim hayirlisi insallahhh
super fikir canim bence okey
canim benim bitti degil mi kanaman,dusmustur degerin artik cicimm tedirgin etme kendini
bebişim kan tahliline göre davranırsın eğer sıfırlanmışsa drunu beklersin
oohhhhh ne kaa güüzellll
bende dün akşam anacuğumla babacuğumu yemeğe çağırdım hepbirlikteydikkkkanacuğum kızdı gerçi aldığım cicilere ama üzülmiycem die söz verdimmm
oluyyy hatıylatırımm kiiiii
valla nisğet yapıyosun ama ben su içsem file bağlıyorummmm
Oohhhhh ne kaa güüzellll
Bende dün akşam anacuğumla babacuğumu yemeğe çağırdım hepbirlikteydikkkkAnacuğum kızdı gerçi aldığım cicilere ama üzülmiycem die söz verdimmm
Oluyyy hatıylatırımm kiiiii
Valla nisğet yapıyosun ama ben su içsem file bağlıyorummmm
evet kuzum kanamam bitti cumartesi günü temizlendim umarım değerimde sıfırın altına düşmüştür :26::26::26:
bakarmısın yaa 2 hafta önce yükselsin diye bakıyodum şimdi düşsün diyee hayat ne garip
ayy tiroit hızlı çalışınca kiloda yapmıyor bi yandan iyi sankiii
oohhhhh ne kaa güüzellll
bende dün akşam anacuğumla babacuğumu yemeğe çağırdım hepbirlikteydikkkkanacuğum kızdı gerçi aldığım cicilere ama üzülmiycem die söz verdimmm
oluyyy hatıylatırımm kiiiii
valla nisğet yapıyosun ama ben su içsem file bağlıyorummmm
iyi yapiyorsun, ben kendimden umutlu degilim sorun orda istemervişimmmm inşallah bebişinn seninledir kendini %50 %50 alıştır o zaman daha iyi oluyo Rabbim bizleride taçlandırıcak insallahh kutsal annelik duygusuylaaaaa ayrıca totemi uzun vadeli düşünüyorummm artık nazlanmadan sağlıkla gelir inşallahhh
once senin sagligin kuzumm, her seyin cozumu bulunur da saglik elden gitmesin onemli olan buevet kuzum kanamam bitti cumartesi günü temizlendim umarım değerimde sıfırın altına düşmüştür :26::26::26:
bakarmısın yaa 2 hafta önce yükselsin diye bakıyodum şimdi düşsün diyee hayat ne garip
[video=youtube;jCPigFy_dFw]http://www.youtube.com/watch?v=jCPigFy_dFw[/video]
kızlar kınada hep bu adam çaldı ama internette fazla videosu yok kınada çalanlar daha hızlıydı bunu buldum idare edin artıkınnn hatta kalkın oynayak accıkkk pazartesi sendromunu defedelimmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:
canım buda iyi değil emın ol su an 52 kgya indim eşimde zayıf pek sevmez
bnde bu akşam test yapmayı düşünüyorum ama bakalım yada batımı bekliyim diorum bilemedim
banada ilk bbaslarda iyi geliyordu da artık olayın ciddiyetini anlayınca tırstım acuk
canım buda iyi değil emın ol su an 52 kgya indim eşimde zayıf pek sevmez
[video=youtube;jCPigFy_dFw]http://www.youtube.com/watch?v=jCPigFy_dFw[/video]
kızlar kınada hep bu adam çaldı ama internette fazla videosu yok kınada çalanlar daha hızlıydı bunu buldum idare edin artıkınnn hatta kalkın oynayak accıkkk pazartesi sendromunu defedelimmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:
oyy kıyamam sanaa dr ilaç fln vermiyomu düzene sokmak için fazlası zarar tabi :26:
Bebiş ne kadar kaldı bata hiç olmazsa bat gününü bekle o sabah yaparsın ne dersinnn
amann dikkat et küboşummmmm sen hepimize lazımsınnn
canım işte bu ay ilac kullanıyorum o yüzden bebiş çalışması yapmıyoruzoyy kıyamam sanaa dr ilaç fln vermiyomu düzene sokmak için fazlası zarar tabi :26:
bebiş ne kadar kaldı bata hiç olmazsa bat gününü bekle o sabah yaparsın ne dersinnn
amann dikkat et küboşummmmm sen hepimize lazımsınnn
oo bayada azmış senin kilon bende hızla kilo alıyorummm yaa
deli gibiyimm ben ya çalmadan oynuyorummm ne çalıyo adını söyle bakemm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?