Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik, kan testi yapıldı hamileyim,
kesesini gördük, kendisini göremedik daha 1 mm. boyundadır dedi doktor,çok duygulandım:))
Allah hepinize nasip etsin.
amin canim, saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle...

ayyy super canim bunlarrr, eninde sonunda sahibini bulacaklar. ben de nu sabah epey niyet ettim bebek sitelerinden bi sey almaya baktim baktim baktimmm... ozendim valla, senin bu taktik tutarsa haber et de biz de totem yapalim ben napiyim kuzum, surekli belirti ariyorum var bi seyler de bakalim hayirlisi insallahhh
bizim topik toplandık olabilir kızlara soralımm eğer kabul görürse olurrr

afferimmm bebek sözümü dinlemene sevindimm bende başladım dün gece şükür yaaa
super fikir canim bence okey
bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine

canim benim bitti degil mi kanaman,dusmustur degerin artik cicimm tedirgin etme kendini

bizde bebek için bişi yapmadık doktor bişi demeden hareket etmicezz
bu arada benim doktor cumaya kadar yokmuş napsam beklesem mi başka doktora mı gitsem bilemedim bugün kan verdim yine

bebişim kan tahliline göre davranırsın eğer sıfırlanmışsa drunu beklersin

ayy evet ya allah sağsalim sağlıklı bebekler nasip etsin
haftaya yine gidicemm inşallah kuzenler gelcek kızkıza toplancazzz :):)):

oohhhhh ne kaa güüzellll

bende dün akşam anacuğumla babacuğumu yemeğe çağırdım hepbirlikteydikkkk anacuğum kızdı gerçi aldığım cicilere ama üzülmiycem die söz verdimmm

ilk görüşmemizde hatırlat bana

oluyyy hatıylatırımm kiiiii

bugünlerde asırı iştahlıyım tatlı canavarı oldm ama yiyipte kılo almamak cok çok ilginçhepsi tiroidlermn sucuymus hızlı çalışıyorlar aynı benım gibi hızlılar

valla nisğet yapıyosun ama ben su içsem file bağlıyorummmm

mervişimmmm inşallah bebişinn seninledir kendini %50 %50 alıştır o zaman daha iyi oluyo Rabbim bizleride taçlandırıcak insallahh kutsal annelik duygusuylaaaaa ayrıca totemi uzun vadeli düşünüyorummm artık nazlanmadan sağlıkla gelir inşallahhh

evet kuzum kanamam bitti cumartesi günü temizlendim umarım değerimde sıfırın altına düşmüştür :26::26::26:

bakarmısın yaa 2 hafta önce yükselsin diye bakıyodum şimdi düşsün diyee hayat ne garip

canım buda iyi değil emın ol su an 52 kgya indim eşimde zayıf pek sevmez

bnde bu akşam test yapmayı düşünüyorum ama bakalım yada batımı bekliyim diorum bilemedim

bebikimmm hayat böyle işte önemli olan sağlığımız o olmassa bizde olmayız bebişte Rabbim tez zamanda sağlıklı birer gebelik nasip etsin cümlemizeeee

[video=youtube;jCPigFy_dFw]http://www.youtube.com/watch?v=jCPigFy_dFw[/video]

kızlar kınada hep bu adam çaldı ama internette fazla videosu yok kınada çalanlar daha hızlıydı bunu buldum idare edin artıkınnn hatta kalkın oynayak accıkkk pazartesi sendromunu defedelimmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:

bende öyle düşünüyorum bakalım sonuç ne çıkacak

oy annelere kurban olunmaz mı yaaa benimkilerde dün kıyamam çok eşyamız var diye eve getirdiler maçı izledik beraber

iyi yapiyorsun, ben kendimden umutlu degilim sorun orda iste 1:
once senin sagligin kuzumm, her seyin cozumu bulunur da saglik elden gitmesin onemli olan bu

Son düzenleme:

:124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::130::130::130:

canım buda iyi değil emın ol su an 52 kgya indim eşimde zayıf pek sevmez

oyy kıyamam sanaa dr ilaç fln vermiyomu düzene sokmak için fazlası zarar tabi :26:

bnde bu akşam test yapmayı düşünüyorum ama bakalım yada batımı bekliyim diorum bilemedim

bebiş ne kadar kaldı bata hiç olmazsa bat gününü bekle o sabah yaparsın ne dersinnn

banada ilk bbaslarda iyi geliyordu da artık olayın ciddiyetini anlayınca tırstım acuk

amann dikkat et küboşummmmm sen hepimize lazımsınnn

deli gibiyimm ben ya çalmadan oynuyorummm ne çalıyo adını söyle bakemm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118:

canım işte bu ay ilac kullanıyorum o yüzden bebiş çalışması yapmıyoruzallahtan ameliyatlık boyutta degıl bunada şükür

oo bayada azmış senin kilon bende hızla kilo alıyorummm yaa

canım hızlı kılo alımıda seker yada tiroidın calışmamasndan olurmus genelde

deli gibiyimm ben ya çalmadan oynuyorummm ne çalıyo adını söyle bakemm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118:

ehehehehehe benim peşimden gel sennnn oyak oynak bişi işteeee a benim söm söm yarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…