- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.281
genetiğimde şeker var canım annemlerde filan ama bende pisboğazımm birazz durmuyor yiyip duruyomm
gunaydin ablacimm giydin mi haftasonu cicilerini soleee bi salinsaydinnyarasirr vallaa
kizlar evde predictor var bi tane. yapsam mi acaba cok merak ediyorumm. test ziyanligi olsun da istemiyorum ama catlamak uzereyimm meraktan bat persembe 3 gun kaldii
ne çeneli gacılarsınız yawww, sabahtan net gitti geldim ki roman yazmışınız pehhhh
cicilerini sevsinler bebişininnnnnn 2 ay önce bende pembiş bir polar almıştım aynı senin mantıkla benim totem daha tutmadı, inşallah tez vakitte seninki tutar canımmm
canım yeni temizlendiysen yımırtlamana vardır ama bana sorarsan korunma normal çalışmalara dön derim..............
ne çeneli gacılarsınız yawww, sabahtan net gitti geldim ki roman yazmışınız pehhhh
cicilerini sevsinler bebişininnnnnn 2 ay önce bende pembiş bir polar almıştım aynı senin mantıkla benim totem daha tutmadı, inşallah tez vakitte seninki tutar canımmm
canım yeni temizlendiysen yımırtlamana vardır ama bana sorarsan korunma normal çalışmalara dön derim..............
günaydın bitanem
iyiyim ablam sen nasılsın dinlendinmi
özledim sizleri
dinlendimm gezdimm anacuğumuda gördümmm henüz doğmamış piyasada bile olmayan veletime cici bilem aldım ablacımmmm çok keyifliyimmmvee bizde seni çok özledikkkkkkkkkkkkkkk
dinlendimm gezdimm anacuğumuda gördümmm henüz doğmamış piyasada bile olmayan veletime cici bilem aldım ablacımmmm çok keyifliyimmmvee bizde seni çok özledikkkkkkkkkkkkkkk
günaydın fatmam
okudum bitti canım haftasonu neler yaptınız bakem
canım çok güzelmiş çok beğendim
aynısını bende yaptım bende aldım bişeyler bebişe
ama olsun bak gör en kısa zamanda giydiricez bizde o cicşleri
canim benim toteminin tutmamis olmasi bundan sonra tutmayacagi anlamina gelmez elbet tutavak kuzummm
iremiommmmmm askummmmmmmmmm hatta alırken senin totemide hatırladımmmmbizim totemler uzun vadeliii o bebişler illaki gelecekkkkkk ha 1 sene ha 1 ay sonra Rabbim çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz gelsinnnn inşallahhh bebikomm benimmmm
bende öyle hissediyorumm gerek yok bence sağlığım yerinde şükür
yumurtlamaya 10 gün filan varya o yüzden çokta önemsemedim dün geceyi
kuzummm cok heves ettim bayildim aldiklarina benim de alasimmm varr yaaa, cikip alasim var valla
hulya ablacimm ole oluyo degil mi kendine bi turlu sira gelmiyor. ben de esime alinca bi seyler cok mutlu oluyorumm
o yüzden tutmadı demedim, daha tutmadı dedim canım, o bebiş buraya gelecek uleynnnn ha biraz erken ha biraz geççç :84::84::84:
amin inşallahhhhh.....................
hayırlısı hakkında canım, sen bir adım öndesin gözümde tutacak seninki en yakın zamanda inşallah
anneciğime gittim az az size baktım ama yazamadım yoğunduk evde misafirler filanda vardı ama taş gibi olan fotolarını gördüm allah nazardan saklasınn
kuzummm cok heves ettim bayildim aldiklarina benim de alasimmm varr yaaa, cikip alasim var valla
hulya ablacimm ole oluyo degil mi kendine bi turlu sira gelmiyor. ben de esime alinca bi seyler cok mutlu oluyorumm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzellllll hepimiz totem yaptıkkk iroşummmm senn bennnnn inşallahh cicileri bebişleri çağırıcakkkk göbüşümüz dolucakkkkk
kızlar benim kociş
çakışırı yemekten vazgeçti hahaha
sen beni öldürcenmi diyo bana
al bebeğim çok heves ettiysen çok güzel oluyor ben ilk hamileliğimdede çok bakar bakar dururdum hep alma iyi değil derlerdi almamıştım da ne oldu sağlıksızmış gitti bebeğim Dualarımız hep sağlıklı br bebek yönünde Rabbim inşallah kabul edicek eşime söz verdim bu aldıklarımdan baska almayacağız bi yeleği bi papucu var suan Rabbim ne kısmet ederse onu göreceğiz inşallah yüreğimizdekini nasip eder bitanemmmm
kız yaza hepimiz koca koca göbüşli olcaz denizede giremeyiz ama olsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?