Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gözün aydın darısı benim başımıza canımmmm :)) benimde az bir zamanım kaldı, inş. darısı bizlerin başına olur canımm :))

günaydın canım
kendime almadımki çocuklara,kocişe bide
ortada olmayan bebişe

yap tatlım valla bende çatladım meraktan yap hadi

iremiommmmmm askummmmmmmmmm hatta alırken senin totemide hatırladımmmm bizim totemler uzun vadeliii o bebişler illaki gelecekkkkkk ha 1 sene ha 1 ay sonra Rabbim çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz gelsinnnn inşallahhh bebikomm benimmmm

bende öyle hissediyorumm gerek yok bence sağlığım yerinde şükür
yumurtlamaya 10 gün filan varya o yüzden çokta önemsemedim dün geceyi

dinlendimm gezdimm anacuğumuda gördümmm henüz doğmamış piyasada bile olmayan veletime cici bilem aldım ablacımmmm çok keyifliyimmm vee bizde seni çok özledikkkkkkkkkkkkkkk

canım çok güzelmiş çok beğendim
aynısını bende yaptım bende aldım bişeyler bebişe
ama olsun bak gör en kısa zamanda giydiricez bizde o cicşleri

dinlendimm gezdimm anacuğumuda gördümmm henüz doğmamış piyasada bile olmayan veletime cici bilem aldım ablacımmmm çok keyifliyimmm vee bizde seni çok özledikkkkkkkkkkkkkkk

kuzummm cok heves ettim bayildim aldiklarina benim de alasimmm varr yaaa, cikip alasim var valla

hulya ablacimm ole oluyo degil mi kendine bi turlu sira gelmiyor. ben de esime alinca bi seyler cok mutlu oluyorumm

canım çok güzelmiş çok beğendim
aynısını bende yaptım bende aldım bişeyler bebişe
ama olsun bak gör en kısa zamanda giydiricez bizde o cicşleri

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzellllll hepimiz totem yaptıkkk iroşummmm senn bennnnn inşallahh cicileri bebişleri çağırıcakkkk göbüşümüz dolucakkkkk

canim benim toteminin tutmamis olmasi bundan sonra tutmayacagi anlamina gelmez elbet tutavak kuzummm

o yüzden tutmadı demedim, daha tutmadı dedim canım, o bebiş buraya gelecek uleynnnn ha biraz erken ha biraz geççç :84::84::84:

amin inşallahhhhh.....................
bende öyle hissediyorumm gerek yok bence sağlığım yerinde şükür
yumurtlamaya 10 gün filan varya o yüzden çokta önemsemedim dün geceyi

hayırlısı hakkında canım, sen bir adım öndesin gözümde tutacak seninki en yakın zamanda inşallah

kuzummm cok heves ettim bayildim aldiklarina benim de alasimmm varr yaaa, cikip alasim var valla

hulya ablacimm ole oluyo degil mi kendine bi turlu sira gelmiyor. ben de esime alinca bi seyler cok mutlu oluyorumm

analık duygusu herhalde canım
hep önce onlar diyosun benimkide çocuk gibidir
aman ne mutlu oldu bi görsen hemen giyindi valla

azmin sonu selamet insallah canim benimm

anneciğime gittim az az size baktım ama yazamadım yoğunduk evde misafirler filanda vardı ama taş gibi olan fotolarını gördüm allah nazardan saklasınn

sağol tatlım oh ne güzel yapmışsın
zaten hafta boyunca çalış dur oturmayın valla hafta sonları gezin anacım
bebiş olunca zor olcak

al bebeğim çok heves ettiysen çok güzel oluyor ben ilk hamileliğimdede çok bakar bakar dururdum hep alma iyi değil derlerdi almamıştım da ne oldu sağlıksızmış gitti bebeğim Dualarımız hep sağlıklı br bebek yönünde Rabbim inşallah kabul edicek eşime söz verdim bu aldıklarımdan baska almayacağız bi yeleği bi papucu var suan Rabbim ne kısmet ederse onu göreceğiz inşallah yüreğimizdekini nasip eder bitanemmmm

amaaan boşverin eskileri don alınmaz derler
bizde zaten don almıyozki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…