Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yavrum ole derler dogru diyorsun ama batil inanctan baska bi sey degil sagliklisini da sagliksizini da veren Allah, her sey bi sinav. alacagimm. hatta bu ay hamile isem kocama da erekn aldim dogum gunu hediyeni de dayanamiyorum verecegim deyip hediye edecegimm. yuzunun halini merak ediyorumm o an

ben kızıma 4 aylık hamileyken girmiştim plajdaki bayanlar nasıl bakmıştı ahaa aynen su sekilama doktorum izin vermişti bakalım bu kez nasıl olcak tabi hamiş kalabılırsem

nie bakıolar ki alla allaaa hem yüzmek iyi die duymuştummmmm

tabiii ben çok dobiş olacağımdannnn girmemem daha yararlı yoksa tekneler duba zannedip dibime çapa atabilir

yok kız ne leğeni
ben şişme havuz alcam balkona:)))

ahahahahah sen büyük düşünüyosun vallaaaaaaa gelirim ben o havuzun içine haberin olsun

işin kötüsü göbüş şişince insan ayakları bile göremiyor artık kocişler legenı koyar ayacıklarımızı da sokar içine

ahahahahahah dimi bide o varrr kocişler iş basınaaaa

ayy hadi inşallahh rabbim gönlüne göre versin yawrummmm ne güzel bi hediye olur ooo

bende kübraya hamileyken girmiştim hemde son ayıma kadar çok güzel oluyo
koçişim elimi tutuyodu yüzerken
bende gururla girdim denize göbeğimi göstere gösteredeniz benım vazgeçilmezim

nie bakıolar ki alla allaaa hem yüzmek iyi die duymuştummmmm

tabiii ben çok dobiş olacağımdannnn girmemem daha yararlı yoksa tekneler duba zannedip dibime çapa atabilir

allah iyiliğini versin

o zaman ben havuzu büyük alıyım nasılsa balkon müsait hepiniz gelirsin bana oh
göbekleri tokuştururuz:)))

hepimizz inşallaahhhh göbüşleri doldurcazz merak etmeyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…