- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.301
kız yaza hepimiz koca koca göbüşli olcaz denizede giremeyiz ama olsun dimi
e haklı enişte ablaaa aşırı yükleme yapıyosun açıkır ile adamcağızaaa
amaaan boşverin eskileri don alınmaz derler
bizde zaten don almıyozki
ay napıyım ya bi umut işte ama yok anam yok ben aldım ağzımın
payını yımırta günleri bi kaşık yeter
ayyyy inşallahhhh onlar olsunda ben ayacıklarımı leğene sokup serinlemeye razıyımmmmm
hepimizin ayak altında birer leğennn ahahahahaha
ayyyy inşallahhhh onlar olsunda ben ayacıklarımı leğene sokup serinlemeye razıyımmmmm
hepimizin ayak altında birer leğennn ahahahahaha
al bebeğim çok heves ettiysen çok güzel oluyor ben ilk hamileliğimdede çok bakar bakar dururdum hep alma iyi değil derlerdi almamıştım da ne oldu sağlıksızmış gitti bebeğim Dualarımız hep sağlıklı br bebek yönünde Rabbim inşallah kabul edicek eşime söz verdim bu aldıklarımdan baska almayacağız bi yeleği bi papucu var suan Rabbim ne kısmet ederse onu göreceğiz inşallah yüreğimizdekini nasip eder bitanemmmm
ben kızıma 4 aylık hamileyken girmiştim plajdaki bayanlar nasıl bakmıştı ahaa aynen su sekilama doktorum izin vermişti bakalım bu kez nasıl olcak tabi hamiş kalabılırsem
ben kızıma 4 aylık hamileyken girmiştim plajdaki bayanlar nasıl bakmıştı ahaa aynen su sekilama doktorum izin vermişti bakalım bu kez nasıl olcak tabi hamiş kalabılırsem
evet haklısın ablammmm don almadıkkiii iyi dedin vallaaaaayyy yerim onların minnak cicileriniiiiii
yok kız ne leğeni
ben şişme havuz alcam balkona:)))
işin kötüsü göbüş şişince insan ayakları bile göremiyor artık kocişler legenı koyar ayacıklarımızı da sokar içine
yavrum ole derler dogru diyorsun ama batil inanctan baska bi sey degil sagliklisini da sagliksizini da veren Allah, her sey bi sinav. alacagimm. hatta bu ay hamile isem kocama da erekn aldim dogum gunu hediyeni de dayanamiyorum verecegim deyip hediye edecegimm. yuzunun halini merak ediyorumm o an
zaten o bebiş gelmesin aht ettim rejim yapıp ben giycem onları:))))
bende gururla girdim denize göbeğimi göstere gösterebende kübraya hamileyken girmiştim hemde son ayıma kadar çok güzel oluyo
koçişim elimi tutuyodu yüzerken
nie bakıolar ki alla allaaa hem yüzmek iyi die duymuştummmmm
tabiii ben çok dobiş olacağımdannnn girmemem daha yararlı yoksa tekneler duba zannedip dibime çapa atabilir
ahahahahah sen büyük düşünüyosun vallaaaaaaagelirim ben o havuzun içine haberin olsun
ahahahahahah dimi bide o varrr kocişler iş basınaaaa
ayy hadi inşallahh rabbim gönlüne göre versin yawrummmm ne güzel bi hediye olur ooo
kızlar benim kociş
çakışırı yemekten vazgeçti hahaha
sen beni öldürcenmi diyo bana
yaaa sen nerene rejim yapıyosun acaba????????? az esnekse aldıkalrın şimdi bilem girersin içlerine
bende gururla girdim denize göbeğimi göstere gösteredeniz benım vazgeçilmezim
allah iyiliğini versin
o zaman ben havuzu büyük alıyım nasılsa balkon müsait hepiniz gelirsin bana oh
göbekleri tokuştururuz:)))
o yüzden tutmadı demedim, daha tutmadı dedim canım, o bebiş buraya gelecek uleynnnn ha biraz erken ha biraz geççç :84::84::84:
amin inşallahhhhh.....................
hayırlısı hakkında canım, sen bir adım öndesin gözümde tutacak seninki en yakın zamanda inşallah
bende gururla girdim denize göbeğimi göstere gösteredeniz benım vazgeçilmezim
allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?