Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm canım benım de bugun aşilamanın 17. gunu hala beklıyorum 15. gununde bellı oluyo demiştı doktorum ama ben hala tes yaptırmaya korkuyorum benımde senın gıbı şikayartlerım vardı ama şuan sadece gogus uçalrım agrıyo sadece bakalım belkıyorum nasip evet beklemek cok zor ....

herşey olabilir mervemmm kübranın dediği gibi testi sabah ilk idrarınla yap yani yarın sabah yap
ayrıca fıstıkkkk ablamın da dediği gibi üzülmek yok totem yapıyoruzzz

ayy hayel kurayim biraz: yarin sabah esim gidince yaparim testi. baktim pozitif. hemen alisverisee,alirim hediyemi koyarim kenara.aksama da veririm esime. gun icinde esime nasil soylemeden dururum onu hic bilmiyorumm. diyelim ki sonuc negatif. hemen alisverise giderim totemm icinn.aylar bitmedi yaa.bi dahaki aya olur insallahh

evet bitanemmm aynen böyle varsa sevinç ama yoksada üzümek yok sağlıklı olduğumuz için sevinmek var aylar çuvala girmedi ya var bizimde ksımetimiz gelicek bebişlerimizz

ay kesin tanırım ben gerçi ismen belki çıkaramam ama
hangi okulsa ordan bilirim ama o beni kesin tanır esnaf olduğum için

bi tanesi eğitim fakültesi biride iktisadi idari birimler evleri heykelin arka tarafında evleri var geçen sene bi kaç kere gittim geldim benim kocişşş izmirde askerlik yaptıı bornovada sizin dükkan ne tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…