Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

normalden farkli hissedilir 3 belirtim var zaten. sik idrar, bel agrisi ve yumurlama doneminden beri gecmeyen kasik agrisi. daha bi suruu belirti ooo saymakla bitmez de benim husnu kuruntumm

bendede o kasık ağrısı vardı umarım sendede gebelik vardır kuzum ama çok aceleci olma bence

bnde idrara sık çıkmaya başladım ya aynı şeleri yaşıoruz hamiş miyiz aceppp

insallah canim yaa, ama umutlanmak istemiyorum cok da.sonuc ne olursa olsun eglenmeye calisacagim. kasik agrim 12 sinden beri var umarim Allah tan diledigimiz seydir sebebi de. hastalik olmasin da. ben kasik agrimdan korkar da oldum yumurtaligim kist yapmaya cok musaitmis. kist mi olustu diye tirsmiyor da degilim yani. zaten dermoid kistten bi yumurtaligimi sldilar. digerinin de 3 te 1ini aldilar. yine kist varsa kahrolurumm. bu arada her ihtimale karsi beslenmeme dikkat ediyorum. gun icinde mutlaka sut iciyorum. yikayip yikayip marul yiyorum meyve de var. dikkat et iste. en kotu ihtimalle vucudumu hzirliyorumm

cnm 22yıldır hiçmi olmadı senn ? Yanlış anlama bilmek istediğim için soruyorum kırdıysam üzdüysem özür dilerim

yok tatlım istediğni sor ben kırılmam
var canım ikitane allah bağışlasın
kızım 22 oğlum 14 yaşında bide allahım benden daha çok
sevmiş 8 yaşında kaybettim bi oğlum vardı ama şuanda bitane daha istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…