Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anladım bnde olmaı sanmıştım rabbim size bağışlasın evlatlarınızı ablacım rabbim isteyen herkese versin

günaydın canlarımmm

birkaç sayfa geri gittim de... Arkadaşlar şunu söylemeliyim ben 5 aydsn sonra şunu anladım: Biz hep hamile olduğumuzu ve olacağımızı düşündükçe vücut kendini öyle sanıyor. Bize oyun oynuyor.

Genelde adet öncesi göğüslerim fazla şişmezdi geçen ay dolgunlaştı falan dedimki tamam elbette kasık ağrısı batma ama hepsi psikolojik.. Sonuç adet oldum.Düşünmeyin boşverin elinizden geleni yapın dua edin ve bekleyin.

Odamda bir sürü ovulasyon ile gebelik testi duruyor ama yapmıyorum artık.. bu ayı da böyle geçirelim bakalım

günaydın canım
aynen dediğin gibi ama bak kafaya takma nasıl geliyo
bebişler tamamen piskolojik

bnde idrara sık çıkmaya başladım ya aynı şeleri yaşıoruz hamiş miyiz aceppp

yavrumm gunaydinn senin bat ne zamandi?

günaydın elifcimmmm bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorummmm yapmadım ovu testi flnnn hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah rabbimmmm

günaydın elifcimmmm bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorummmm yapmadım ovu testi flnnn hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah rabbimmmm

inşallah. Biz büyük ihtimalle şubatta kendi evimize taşınacağız artık diyorum yeni evimizle birlikte bir de bebek haberi kimse tutamaz beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…