- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.381
evfet çok mrk ediyorum inşallah herşey yolundadırrr
yok tatlım istediğni sor ben kırılmam
var canım ikitane allah bağışlasın
kızım 22 oğlum 14 yaşında bide allahım benden daha çok
sevmiş 8 yaşında kaybettim bi oğlum vardı ama şuanda bitane daha istiyoruz
anladım bnde olmaı sanmıştım rabbim size bağışlasın evlatlarınızı ablacım rabbim isteyen herkese versin
günaydın canlarımmm
birkaç sayfa geri gittim de... Arkadaşlar şunu söylemeliyim ben 5 aydsn sonra şunu anladım: Biz hep hamile olduğumuzu ve olacağımızı düşündükçe vücut kendini öyle sanıyor. Bize oyun oynuyor.
Genelde adet öncesi göğüslerim fazla şişmezdi geçen ay dolgunlaştı falan dedimki tamam elbette kasık ağrısı batma ama hepsi psikolojik.. Sonuç adet oldum.Düşünmeyin boşverin elinizden geleni yapın dua edin ve bekleyin.
Odamda bir sürü ovulasyon ile gebelik testi duruyor ama yapmıyorum artık..bu ayı da böyle geçirelim bakalım
bnde idrara sık çıkmaya başladım ya aynı şeleri yaşıoruz hamiş miyiz aceppp
günaydın canlarımmm
birkaç sayfa geri gittim de... Arkadaşlar şunu söylemeliyim ben 5 aydsn sonra şunu anladım: Biz hep hamile olduğumuzu ve olacağımızı düşündükçe vücut kendini öyle sanıyor. Bize oyun oynuyor.
Genelde adet öncesi göğüslerim fazla şişmezdi geçen ay dolgunlaştı falan dedimki tamam elbette kasık ağrısı batma ama hepsi psikolojik.. Sonuç adet oldum.Düşünmeyin boşverin elinizden geleni yapın dua edin ve bekleyin.
Odamda bir sürü ovulasyon ile gebelik testi duruyor ama yapmıyorum artık..bu ayı da böyle geçirelim bakalım
günaydın canlarımmm
telide yok mesaj atalım yada arıyalım
evet maleseffff Rabbim yardımcısı olsun umarım iyidiri ve herşey yolundadır
günaydın elifcimmmm bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorummmm yapmadım ovu testi flnnn hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah rabbimmmm
cok muhabbetim yok ama ben de merak ediyorum. degerleri falan kesinlesmemisti tam. memlekete gitsem mi falan diyordu. gitti herhalde die dusundum ben de. ama baya oldu daa. insallah iyidirr
inşallah. Biz büyük ihtimalle şubatta kendi evimize taşınacağız artık diyorum yeni evimizle birlikte bir de bebek haberi kimse tutamaz beni artık
canlarım ben şimdilik çıkıyorum
malum iş şunları biraz hallediyim hemen gelcem söz
ayyy ne güzelll kendi evinizde bebiş müjdeniz olsun inşallahhh :)))
inşallah. Biz büyük ihtimalle şubatta kendi evimize taşınacağız artık diyorum yeni evimizle birlikte bir de bebek haberi kimse tutamaz beni artık
yeni mekan iyidir canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?