Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar herkese merhaba adet tarıhım bugun ama duzensız adet goruyorum ve bugun henuz adet olmadım bebiş istiyoruz acaba bugün test alıp yapsammı yoksa daha erkenmi??? bi fikir verin lütfennn

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba adet tarıhım bugun ama duzensız adet goruyorum ve bugun henuz adet olmadım bebiş istiyoruz acaba bugün test alıp yapsammı yoksa daha erkenmi??? bi fikir verin lütfennn

canım düzensizse bir iki gün beklemende fayda var diye düşünüyorum ama sabırsızlanıyorsan kiii bu çok normal yarın bir tane test yap negatif çıksa bıle bir iki gün sonra tekrarlarsn:26: inşallah hamilesindir cnm

inşallah canım dua edin banada lütfennn yarın test alıp yapayımmm o zaman olmadı dedıgın gıbı tekrarlayayımmm cok tesekkurlerr

inşallah canım dua edin banada lütfennn yarın test alıp yapayımmm o zaman olmadı dedıgın gıbı tekrarlayayımmm cok tesekkurlerr

ederiz canım sende bizlere dua et sabah ilk idrarınla yaparsan testi sonuc daha net cıkıyor bilgin olsun birde sonuctan bizi haberdar edersen sevinirim

kızlar selamm nasılsınız??

Ben birz keyifsizim bugün kendime gelemedim hala. Sabah acayip acayip rüyalar gördüm doktora gidiyormuşum giderken yolda bir sürü köpek görüyorum bir tanesi beni kovalıyo filan. SOnra doktorun yanına gidiyorum doktor benimle doğru düzgün ilgilenmiyo ultrasonla bakmıyoo tartışıyorum sonra şikayet etmeye gidiyorum filan acayip karışık bişeyler oluyorduu bebeğimi göremedim diye üzülüyordum

burda çalışanların büyük çoğunluğu 20 senedir beraber çalışıyor düzen çoktan kurulmuşş bende dahil oldum hepsi ablam gibi şefim zaten annemle yaşıt

iş ortamında samımıyet önemli bence tabiki ast üst ilişkisi olck arada ama büyük burunlu soğuk çalısma arkadaslarından nefret ediyorum

canım insan hamileyken görüyor bu tarz rüyalar ilk 3 ay hep düşük yaptıgımı gördüm son ayda da bebeğimi dogurmıyormusum fln gibi sacma seyler... takılma hiç sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…