- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.441
29 ocak yani yarın ama benim hiç umudum yok fazla çalışmadık desem yeridir yanikuzuu senin BAT ne zamandı:44:
kızlar su buharlı yüzey temizleyici aletler hakkında ne düşünüyorsunuzalmak istiyorum ama memnun kalmazsam diye de korkuyorum
29 ocak yani yarın ama benim hiç umudum yok fazla çalışmadık desem yeridir yani
29 ocak yani yarın ama benim hiç umudum yok fazla çalışmadık desem yeridir yani
didemmmm cok heycanlii... Allah saglik sihhat versin sana da bebegine dee ruyalara da takma. annem bana hamileyken neler gormus neler... ama sukur olsun ben iyiyim`
umudun var mı yok mu yarın belli olur canım :) senin yerine biz heyecanlanırız
evt canım heyecanlı güzel bir duygu.. Sizlerin de bebekleri en kısa zamanda gelsin de bi hamiş topiği kuralım yaa kafama göre bi topic bulamadım
umudun var mı yok mu yarın belli olur canım :) senin yerine biz heyecanlanırız
evt canım heyecanlı güzel bir duygu.. Sizlerin de bebekleri en kısa zamanda gelsin de bi hamiş topiği kuralım yaa kafama göre bi topic bulamadım
Slm kızlar Bişey sorucam size 26 ocakta regl olmam gerekiyordu fakat hala olmadım ama ara ara kasıklarda ağrı oluyor göğüslerimde ŞİŞ ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM bilmiyorum acaba psikolojik olarakmı olmadım yoksa offf bilemedim ki.sizce neden ?
bende sizi çok özledim zaten daha dikkatli olurumboşlama bizi bu kadarr olmaz böyleee
canım hamile olma ihtimalin de var psikolojik olarak kendini etkiliyo da olabilirsin. Test yaparak acabalarıı kaldırabilirsin kafandan :) 2 gün de gecikmişsin :)
bende sizi çok özledim zaten daha dikkatli olurum
evet canım gecikti şuan belim çok ağrıyor valla kendime anlam veremedim testi şimdi yapsam sonuç verirmiki acaba ... Hamilelik belirtileri herkeste farklılık gösteriyormuş bu ağrılar normal mi acaba
nasıl dayanıyosun test yapmadann.. Sabah daha iyi olur diyolar ama bu saatte de yapsan çıkar. Sadece çok su içmeden idrara sıkış öyle yap
Evet herkeste belirti farklı oluyor bende bel ağrısı yoktu ama kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerde de pek bi belirti yoktu.
henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)
kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))
yelizcim hoşgeldinn
çalışanı allah görür boşverrr bırak gel takıl bizee
ayran içtik ayrı mı düştük kuzu niye konuşmuyorsun?
öfff yaaa görevlendirme vermişler akşama program varmışş off yaaa
didoşum yelizimmmmm hoşgeldinizzzzzz
yaaaa valla 2 dk da kafa gitti bende bi bıraktım yazmışınız da yazmışınız heeee geldim az kaldııı
bebikommmm işlerle boğuşuyordummmm yoksam senlen neden ayrı düşeyimmmm tatlım gıymatlımmmmmm
o ne ki ya laaa :44::44::44:
bizim müdürlüğün akşam programı varmış emekliler ile ilgili bizi seçmişler arkadaşla pöff ya birazdan çıkcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?