Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didemmmm cok heycanlii... Allah saglik sihhat versin sana da bebegine dee ruyalara da takma. annem bana hamileyken neler gormus neler... ama sukur olsun ben iyiyim `

29 ocak yani yarın ama benim hiç umudum yok fazla çalışmadık desem yeridir yani

umudun var mı yok mu yarın belli olur canım :) senin yerine biz heyecanlanırız

didemmmm cok heycanlii... Allah saglik sihhat versin sana da bebegine dee ruyalara da takma. annem bana hamileyken neler gormus neler... ama sukur olsun ben iyiyim `

evt canım heyecanlı güzel bir duygu.. Sizlerin de bebekleri en kısa zamanda gelsin de bi hamiş topiği kuralım yaa kafama göre bi topic bulamadım

beni yormayın benim yerime siz heyecanlanın

Slm kızlar Bişey sorucam size 26 ocakta regl olmam gerekiyordu fakat hala olmadım ama ara ara kasıklarda ağrı oluyor göğüslerimde ŞİŞ ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM bilmiyorum acaba psikolojik olarakmı olmadım yoksa offf bilemedim ki.sizce neden ?

Canım hamile olma ihtimalin de var psikolojik olarak kendini etkiliyo da olabilirsin. Test yaparak acabalarıı kaldırabilirsin kafandan :) 2 gün de gecikmişsin :)

canım hamile olma ihtimalin de var psikolojik olarak kendini etkiliyo da olabilirsin. Test yaparak acabalarıı kaldırabilirsin kafandan :) 2 gün de gecikmişsin :)

evet canım gecikti şuan belim çok ağrıyor valla kendime anlam veremedim testi şimdi yapsam sonuç verirmiki acaba ... Hamilelik belirtileri herkeste farklılık gösteriyormuş bu ağrılar normal mi acaba

evet canım gecikti şuan belim çok ağrıyor valla kendime anlam veremedim testi şimdi yapsam sonuç verirmiki acaba ... Hamilelik belirtileri herkeste farklılık gösteriyormuş bu ağrılar normal mi acaba

nasıl dayanıyosun test yapmadann.. sabah daha iyi olur diyolar ama bu saatte de yapsan çıkar. Sadece çok su içmeden idrara sıkış öyle yap

Evet herkeste belirti farklı oluyor bende bel ağrısı yoktu ama kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerde de pek bi belirti yoktu.

peki canım adetin geciktiği haldede bu ağrılar varmıydı sende ? Aslında test yapmak istiyorum ama sonucu iyi olmazsa üzülebilirim ondan biraz beklemek istedim ama bugün yaparım inş sonuç güzel gelir :)

henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)

kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))

yelizcim hoşgeldinn

didoşum yelizimmmmm hoşgeldinizzzzzz

çalışanı allah görür boşverrr bırak gel takıl bizee

yaaaa valla 2 dk da kafa gitti bende bi bıraktım yazmışınız da yazmışınız heeee geldim az kaldııı

ayran içtik ayrı mı düştük kuzu niye konuşmuyorsun?

bebikommmm işlerle boğuşuyordummmm yoksam senlen neden ayrı düşeyimmmm tatlım gıymatlımmmmmm

öfff yaaa görevlendirme vermişler akşama program varmışş off yaaa

o ne ki ya laaa :44::44::44:

bizim müdürlüğün akşam programı varmış emekliler ile ilgili bizi seçmişler arkadaşla pöff ya birazdan çıkcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…