- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.641
[sıze=3]canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabiçalışmalara tekrardan başlıyalı 5 ay falan oldu [/sıze]
bebişim senin ki kimyasal gebelik korunmasanda olur die düşünüyorum ama drada sor bence korkulcak birşey yokturdoktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum
kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:
sağolasın fulyammm evet canım dua bile ediyorum bunun için çakşır otunu duymadım ama hayıt otu duydum onu mu yapsak acaba çakşır otu nasılmış ben bu ay ya soğan kürü ya da hayıt otu yapıcam ama karar veremedimyelizimmmm hayırlısı olsun kuzum en azından sağlıklısınnnn bu ay hepimiz çakşır otunumu denesek ne yapsak
[sıze=3]sağolasın fulyammm evet canım dua bile ediyorum bunun için çakşır otunu duymadım ama hayıt otu duydum onu mu yapsak acaba çakşır otu nasılmış ben bu ay ya soğan kürü ya da hayıt otu yapıcam ama karar veremedim [/sıze]
yelizim o 6 aylık dönemde hap mı kullandın ???
bebişim senin ki kimyasal gebelik korunmasanda olur die düşünüyorum ama drada sor bence korkulcak birşey yoktur
banda korunma demişlerdi ama gebelik kisti çıktı 2 ay mecburen d.kontrol hapı kullandım ben buna bağlıyorum tutmamasını
o hapı bırakınca 3 ay gerekiyor zaten vücuttan çıksın diye onun etkisi geçsin düzelirsin canımcım
bende senin gibi düşünüyorum ama bakalım ne olacak
bu arada ben eminönüne gidiyorum kocişle öpüldünüz gelirim öğleden sonra
hıım anladım canım onun için 2 veya 3 ay derler seni de üzdüm kusura bakmadoktorum izinliymiş mecbur bekliyorum canım benimki kimyasaldı kendi kendine gitti
yok canım eşimi yanıma hiç yaklaştırmadım evet belki güleceksiniz ama psikolojim çok fena bozulmuştu eşimde anlayışlıdır destek oldu bana ilaç falan kullanmadım ama ilişki de olmadı hamileyken çok korktum ya düşerse ya kalbi durursa korktuğum şeyler başıma geliyor benim anlamıyorumyelizim o 6 aylık dönemde hap mı kullandın ???
kızz sen var ya seeeen fenasın anacıımhheeeyyyy benim aklıma ne geldiii nihahahahahahaha
bu çaksırı ben alımmmm akşamına da kocişe söyle yedireyim diyorum şimdi benim herifimin öksürüğü devam ediyo akşamları ben ona bal karabiber yapıyorum öksürüğü için nihahahahah karabiber yerine çaksırımı kakalasam kakalak olsaaa nihahahahah yaşasın kötülükkk
tabiki de bebem ama çakşır otunu heriflere mi içircezçakşır otu da spoşları hızlandırıp çoğaltıyomuş biliysun buda önemli bi faktör bebeğimmm
[sıze=3]hıım anladım canım onun için 2 veya 3 ay derler seni de üzdüm kusura bakma [/sıze]
[sıze=3]yok canım eşimi yanıma hiç yaklaştırmadım evet belki güleceksiniz ama psikolojim çok fena bozulmuştu eşimde anlayışlıdır destek oldu bana ilaç falan kullanmadım ama ilişki de olmadı hamileyken çok korktum ya düşerse ya kalbi durursa korktuğum şeyler başıma geliyor benim anlamıyorum [/sıze]
evet canım benim eşimde der sürekli büyükler hep doğruyu söylüyorlar zaten inşallah canım vericek o en güzel zamanı biliyor bizim için ondan şüphem yok bende oluruna bıraktım artık başka şeylerle meşgul olmak istiyorumbebeğim benim kıyamam sana büyükler ne der kötü düşünüp kötüyü çağırma rabbim vericek bizimde kucağımıza sağlıklı birer evlat çok bekletmez inşalah sağlıklı gebelik sürecinden sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahhh
doğru söylüyorsun kübram dua ediyorum sürekli Rabbime o beni ve benim gibi olanları görüyoryelizim üzülme adet olmak bile büyük bir lütfu allahın çünkü aylarca adet olamayan yumurtlayamayan insanlar var..bebeğinin gelmek için vakti var annesi :26:
doğru söylüyorsun kübram dua ediyorum sürekli Rabbime o beni ve benim gibi olanları görüyor
canım aslında ben bu ay diğer aylara nazaran rahatım üzülmüyorum el işi yapıyorum bu arada ayrıca işe giricem tekrardan herşey güzel olacak beni düşündüğünüz için sağolun ama artık kafaya takmıyorum elbet olacak Rabbim en güzel zamanı bekliyorcanım soyle kafanı dagıtcak bişeyler yapsan el işi gibi fln..yada kurslara fln gitsen hanı hem bişeylerle mesgul olursn hem kafan rahatlar biraz:26::26:
canım aslında ben bu ay diğer aylara nazaran rahatım üzülmüyorum el işi yapıyorum bu arada ayrıca işe giricem tekrardan herşey güzel olacak beni düşündüğünüz için sağolun ama artık kafaya takmıyorum elbet olacak Rabbim en güzel zamanı bekliyor
ağlama bitanemmm aynı işte bende geciktim 8 gün sonra fos çıktı bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra zaten k.validem ve görümcem bende 1 haftadır 10 gün daha bendeler kaçamaklarımız oluyo arada çok tınlamıyorum ben bu ay resimdeki iki ciciyi ilk gördüğümde gözlerim dolmuş ağlıyordum h.sonuda aldım totem yapıyorummm belki cicileri görüp takılır peşine diebu ayki totemimiz bu tınlamıyoruz yumoşu sipoşu onlar koşsun peşimizden modundayız Rabbim hayırlısını versin yinede benim hiç umudum yok bu ay sankin korunuyomuşuz gibi takılıyorum zaten misafirde var bi cacık olmaz bizden
merhaba kızlar nasılsınız ben an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum üzülmedim çünkü biliyordum fazla çalışmadık tam günü gününe adet oldum yine tek tesellim bu adetlerim hiç şaşmıyor ama hamile kalamıyorum anlamadım
ben yemeğe kacıyorum kızcelerimsizlerede afiyet olsn şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?