Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[sıze=3]canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabi çalışmalara tekrardan başlıyalı 5 ay falan oldu [/sıze]

yelizim o 6 aylık dönemde hap mı kullandın ???

doktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum

kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:
bebişim senin ki kimyasal gebelik korunmasanda olur die düşünüyorum ama drada sor bence korkulcak birşey yoktur

banda korunma demişlerdi ama gebelik kisti çıktı 2 ay mecburen d.kontrol hapı kullandım ben buna bağlıyorum tutmamasını

yelizimmmm hayırlısı olsun kuzum en azından sağlıklısınnnn bu ay hepimiz çakşır otunumu denesek ne yapsak
sağolasın fulyammm evet canım dua bile ediyorum bunun için çakşır otunu duymadım ama hayıt otu duydum onu mu yapsak acaba çakşır otu nasılmış ben bu ay ya soğan kürü ya da hayıt otu yapıcam ama karar veremedim

çakşır otu da spoşları hızlandırıp çoğaltıyomuş biliysun buda önemli bi faktör bebeğimmm

O HAPI BIRAkınca 3 ay gerekiyor zaten vücuttan çıksın diye onun etkisi geçsin düzelirsin canımcım
bende senin gibi düşünüyorum ama bakalım ne olacak
bu arada ben eminönüne gidiyorum kocişle öpüldünüz gelirim öğleden sonra

[video=youtube;ADz66seXpVY]http://www.youtube.com/watch?v=ADz66seXpVY[/video]

BEN KINA DÜĞÜN MODUNDAN ÇIKAMADIM DAHA HERHALDEE HEM İŞ YAPIYORUM HEM LAF YETİŞTİRİYORUM BİRDE BUNU MIRILDANIYORUMM

evet öyleymiş kasımda bıraktım ilacı ilaçsız aralık ve ocak adet gördüm bu ay 3 olur artık 6 aya kadar umudum yok benim takmıyorum gelirse basım üstüne elbet

doktorum izinliymiş mecbur bekliyorum canım benimki kimyasaldı kendi kendine gitti
hıım anladım canım onun için 2 veya 3 ay derler seni de üzdüm kusura bakma
yelizim o 6 aylık dönemde hap mı kullandın ???
yok canım eşimi yanıma hiç yaklaştırmadım evet belki güleceksiniz ama psikolojim çok fena bozulmuştu eşimde anlayışlıdır destek oldu bana ilaç falan kullanmadım ama ilişki de olmadı hamileyken çok korktum ya düşerse ya kalbi durursa korktuğum şeyler başıma geliyor benim anlamıyorum

kızz sen var ya seeeen fenasın anacıım

bebeğim benim kıyamam sana büyükler ne der kötü düşünüp kötüyü çağırma rabbim vericek bizimde kucağımıza sağlıklı birer evlat çok bekletmez inşalah sağlıklı gebelik sürecinden sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahhh

yelizim üzülme adet olmak bile büyük bir lütfu allahın çünkü aylarca adet olamayan yumurtlayamayan insanlar var..bebeğinin gelmek için vakti var annesi :26:

evet canım benim eşimde der sürekli büyükler hep doğruyu söylüyorlar zaten inşallah canım vericek o en güzel zamanı biliyor bizim için ondan şüphem yok bende oluruna bıraktım artık başka şeylerle meşgul olmak istiyorum

yelizim üzülme adet olmak bile büyük bir lütfu allahın çünkü aylarca adet olamayan yumurtlayamayan insanlar var..bebeğinin gelmek için vakti var annesi :26:
doğru söylüyorsun kübram dua ediyorum sürekli Rabbime o beni ve benim gibi olanları görüyor

canım soyle kafanı dagıtcak bişeyler yapsan el işi gibi fln..yada kurslara fln gitsen hanı hem bişeylerle mesgul olursn hem kafan rahatlar biraz:26::26:
canım aslında ben bu ay diğer aylara nazaran rahatım üzülmüyorum el işi yapıyorum bu arada ayrıca işe giricem tekrardan herşey güzel olacak beni düşündüğünüz için sağolun ama artık kafaya takmıyorum elbet olacak Rabbim en güzel zamanı bekliyor

rahat olalım tabi ya rabbimden iyimi bilicez herseyin bir zamanı var cnm haklısın

takılıp gelsin bebisler insaaaAllaahhhh... sana bu ay ki duam bu olsun balım
valla onların pesinden kosa kosa helak olduk be anacım
bizdede var valide ve peder, ama dün aksam bska eve götürdük onları.. ama hiç çalısma yapasım yok
zaten bizden de bi cacık olmuyo, onu anladık
önümüzde ki hafta dktara gidilcek artık, bu böyle onu yap, bunu yapla olmuyo.. ya Ankara ya da Istanbul bakalım artık tam nereye gitsekte, tam kapsamlı bi arastırma yaptırabiliriz, onu bulamadık daha, arastırıyoruz bakalım :44:

gamyoncu hsg cnm.. msj kutun dolu, yazdığım gitmiyor,. kaldım kapında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…