- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.621
selamlar kızçelerim, günaydınlar, nasılsınız bakimm
flyrey.. resimde ki cicilerin çok güzel, banamı alcan onlardan
günaydın umutcuğum hoşgeldin nerelerdesin
canlarım ben şimdilik kaçar
muhasebeye gitmem lazım
ama söz hemen gelcem
uyyyyyyyyy alırım gıııı almammm mııııııı kurban olsun o ciciler sanaaaaa
canlarım ben şimdilik kaçar
muhasebeye gitmem lazım
ama söz hemen gelcem
saolasın kuzum, hsbuldum.. ya nasıl diyim bilemedim simdi..
ondan, bundan , sundan dolayı gelemedim iste...biraz kafa bozukluğu, biraz yoğunluk.. kısa bi özet geçtim, yeterli sanırım
sen naptın, son durumun ne, bi vardı sanki yalnıs görmediysem, :26:
neyse öyle yada böyle hoşgeldin o zaman tekrardan
vardı yok oldu düşük oldu yani kimyasalmış yavrucağımmm
ahh kusumm.. gözlerimiz onun gibi cicilere baka baka yandı zaten ..
neyse.. ağlamıycam... tutcam kendimi..
sen ne yaptın kusum, nasıl gidiyor
Kızlar bana müsadeee size iyi sohbetler bol çekiştirmeler
Çıkayım dinleneyim birazz kendimi toparlayayımm
saolasın cnm ..
hayırlısı olsun be kuzumelimizden birsey gelmiyor böyle zamanlarda ama, vardır iste bunda da bi hayır bizlerin göremediği
merhaba kızlar nasılsınız ben an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum üzülmedim çünkü biliyordum fazla çalışmadık tam günü gününe adet oldum yine tek tesellim bu adetlerim hiç şaşmıyor ama hamile kalamıyorum anlamadım
canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabihoşgeldin yelizcan
sen doktora gittin mi hiç kaç ay olmuştu zamanları filan hep unutmuşum ben
canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabiçalışmalara tekrardan başlıyalı 5 ay falan oldu
evet malesef doktor dedi ola ki tekrardan hamile kalırsan rahim kendini toplayamadığı için sağlıksız gebelik olur dedi tekrardan düşer diyince bende çok korktum tabidoktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum
kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:
[sıze=3]merhaba kızlar nasılsınız ben an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum üzülmedim çünkü biliyordum fazla çalışmadık tam günü gününe adet oldum yine tek tesellim bu adetlerim hiç şaşmıyor ama hamile kalamıyorum anlamadım [/sıze]
[sıze=3]evet malesef doktor dedi ola ki tekrardan hamile kalırsan rahim kendini toplayamadığı için sağlıksız gebelik olur dedi tekrardan düşer diyince bende çok korktum tabi
sende kendi başına iş yapma lütfen hemen bir doktora görün ama sen evde düşürdün dimi yani benim ki biraz farklı düşmemişti kalbi durmuştu rahimi falan kazıdılar o yüzden 6 ay verdi[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?