Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın umutcuğum hoşgeldin nerelerdesin

saolasın kuzum, hsbuldum.. ya nasıl diyim bilemedim simdi..

ondan, bundan , sundan dolayı gelemedim iste...biraz kafa bozukluğu, biraz yoğunluk.. kısa bi özet geçtim, yeterli sanırım
sen naptın, son durumun ne, bi vardı sanki yalnıs görmediysem, :26:

uyyyyyyyyy alırım gıııı almammm mııııııı kurban olsun o ciciler sanaaaaa

ahh kusumm.. gözlerimiz onun gibi cicilere baka baka yandı zaten ..
neyse.. ağlamıycam... tutcam kendimi..

sen ne yaptın kusum, nasıl gidiyor

neyse öyle yada böyle hoşgeldin o zaman tekrardan
vardı yok oldu düşük oldu yani kimyasalmış yavrucağımmm

neyse öyle yada böyle hoşgeldin o zaman tekrardan
vardı yok oldu düşük oldu yani kimyasalmış yavrucağımmm

saolasın cnm ..
hayırlısı olsun be kuzum elimizden birsey gelmiyor böyle zamanlarda ama, vardır iste bunda da bi hayır bizlerin göremediği

ahh kusumm.. gözlerimiz onun gibi cicilere baka baka yandı zaten ..
neyse.. ağlamıycam... tutcam kendimi..

sen ne yaptın kusum, nasıl gidiyor

ağlama bitanemmm aynı işte bende geciktim 8 gün sonra fos çıktı bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra zaten k.validem ve görümcem bende 1 haftadır 10 gün daha bendeler kaçamaklarımız oluyo arada çok tınlamıyorum ben bu ay resimdeki iki ciciyi ilk gördüğümde gözlerim dolmuş ağlıyordum h.sonuda aldım totem yapıyorummm belki cicileri görüp takılır peşine die bu ayki totemimiz bu tınlamıyoruz yumoşu sipoşu onlar koşsun peşimizden modundayız Rabbim hayırlısını versin yinede benim hiç umudum yok bu ay sankin korunuyomuşuz gibi takılıyorum zaten misafirde var bi cacık olmaz bizden

merhaba kızlar nasılsınız ben an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum üzülmedim çünkü biliyordum fazla çalışmadık tam günü gününe adet oldum yine tek tesellim bu adetlerim hiç şaşmıyor ama hamile kalamıyorum anlamadım

hoşgeldin yelizcan
sen doktora gittin mi hiç kaç ay olmuştu zamanları filan hep unutmuşum ben

canım ben kürtajdan sonra 6 ay korundum şimdi çok pişmanım tabi çalışmalara tekrardan başlıyalı 5 ay falan oldu

doktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum

kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:

doktor mu dedi 6 ay çok uzun değilmi 2-3 diye biliyorum

kızlar bu arada ben korunmadım dün akşam doktorada gidemedim kendi başıma iş yapıyorum sanırım:18::18::18:
evet malesef doktor dedi ola ki tekrardan hamile kalırsan rahim kendini toplayamadığı için sağlıksız gebelik olur dedi tekrardan düşer diyince bende çok korktum tabi
sende kendi başına iş yapma lütfen hemen bir doktora görün ama sen evde düşürdün dimi yani benim ki biraz farklı düşmemişti kalbi durmuştu rahimi falan kazıdılar o yüzden 6 ay verdi

yelizimmmm hayırlısı olsun kuzum en azından sağlıklısınnnn bu ay hepimiz çakşır otunumu denesek ne yapsak

doktorum izinliymiş mecbur bekliyorum canım benimki kimyasaldı kendi kendine gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…